Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
31.01.2019 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Vajdová a kamionista Martin majú tajné hniezdočko mimo Bratislavy: Herečka má v zálohe aj poistku!

Hrubá čiara za pohnutou minulosťou! Herečka Petra Vajdová (33), na ktorú sa v poslednom roku lepil jeden škandál za druhým, urobila rázne rozhodnutie.

Kontroverzné priezvisko, ktoré ju preslávilo na divadelných doskách, vymenila za manželovo a už si hovorí pani Hrnčiříková. To je však len zlomok Petrinho prerodu! Po tom, ako Nový Čas odhalil, že sa v tajnosti zosobášila s českým kamionistom Martinom (43), totiž prišiel na rad ďalší krok. Dvojica, ktorá spolu čaká potomka, našla svoje hniezdočko lásky v prenajatom dome v Dunajskej Lužnej. Herečka má však v zálohe poistku!

Fotogaléria
12
fotiek v galérii

Vajdová začala svoju divokú minulosť mazať vo veľkom. Spomienky na jazdu pod parou, opletačky s policajtmi, skratovú výpoveď z divadla esemeskou či hurhaj okolo jej účinkovania v markizáckej šou Let´s Dance nahradzuje plánmi na ružovú budúcnosť. A tie u polepšenej herečky nezostávajú len vo vzduchoprázdne!

„Peťa si zmenila svoje priezvisko, už je Hrnčiříková, a takto chce vystupovať aj na verejnosti,“ tvrdí náš zdroj. Petra, ktorá vlani prešla protialkoholickou liečbou v Kroměříži, navyše zapúšťa svoje korene aj inde. S kamionistom Martinom, ktorému povedala svoje áno v polovici decembra, sa usadili v Dunajskej Lužnej.

 

Podľa informácií Nového Času si prenajali dvojposchodový dom v areáli, ktorý patrí istej bratislavskej akciovej spoločnosti. Skrýva sa za krytou halou a veľkou železnou bránou. Vedie k nemu súkromná cesta a je učupený pri menšom parčíku. Pár má navyše k dispozícii dva tenisové kurty a priamo pod oknami aj bazén.

V známom prostredí

Zdá sa, že tehotná Petra svoj nový začiatok berie zhurta. Fotograf Nového Času ju zachytil v spoločnosti manžela v miestnom dunajskolužnianskom supermarkete, kam sa herečka vybrala oblečená v ležérnych teplákoch, bez štipky mejkapu v čiapke. S manželom vkráčali do predajne ruka v ruke, a keď vychádzali, niesli si len zdravšie potraviny.

Ona bezlaktózový cottage cheese, on kolu bez kalórií. Isté však je, že Vajdová sa poistila. Luxusný dom, kde býva, sa nachádza len 280 metrov od vily, v ktorej žijú jej rodičia. Klan spolu vždy držal a Peti, stratenej vo svojich problémoch, úprimne pomáhal hlavne po škandáloch, ktoré vyrobila.

Otvoriť galériu
Umelkyňa, ktorá vlastní byt v širšom centre Bratislavy, bývala u mamy a otca dlhší čas. Niet divu, že hoci sa herečka postavila na novú štartovaciu dráhu, stále potrebuje istotu, zázemie a najmä blízkosť rodiny. „Peťa je konečne šťastná, všetci sa z toho tešia,“ povedal náš zdroj s tým, že aj udomácnenie Martina na Slovensku je úspešné.

Expresný vzťah

Petra sa s manželom stretla vlani na jar na protialkoholickom liečení v Česku. Dvojica z neho dokonca predčasne odišla. Ženatý kamionista sa zriekol ženy, ktorá to herečke pri osobnom stretnutí vytmavila päsťou. Hrdličky strávili dovolenku v Chorvátsku a zoznámili svoje rodiny.

Tajná svadba sa konala v polovici decembra neďaleko Bratislavy a dohodovali ju Petrin otec a sestra. Vajdová, ktorá sa o pár mesiacov stane mamou, si podľa všetkého stále čerpá práceneschopnosť a do Slovenského národného divadla sa tak skoro nechystá.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: rg, Nový Čas, mimi

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Čokoládová nafukovačka  v tvare plameniaka
Foto
Nenechajte sa oklamať: Prídu vám tieto výtvory reálne? Neuhádnete, aké tajomstvo skrývajú!
Fotografia z miesta nehody v Malackách.
Dráma na stanici v Malackách: Dieťa zasiahol elektrický prúd, ratoval ho vrtuľník
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruským hackerom sa podaril výnimočný kúsok: Z tohto vláda nebude nadšená
Vojenské drony dokážu so sebou niesť aj zničujúce bomby (ilustračné foto).
Na plynové pole zaútočili dronom: Malo to tragické následky
Ukrajinský vojak v Mariupole
USA oznámili dlhodobú vojenskú pomoc: Na Ukrajinu pôjdu zbrane za 6 miliárd dolárov
Slovenský vicepremiér a minister obrany Robert Kaliňák vystupuje s prejavom na úvod dvojdňovej konferencie v maďarskej metropole.
Kaliňák v Budapešti upozornil na jednu dôležitosť: Európska integrácia zohráva v našej bezpečnosti ...
Tohtoročná víťazka Miss Universe Buenos Aires sa stala Alejandra Rodriquez.
Foto
Miss Universe má šokujúcu víťazku: Takéto niečo tu ešte nebolo! To môže zmeniť históriu
Prezident USA Joe Biden
Čo sa to deje? Biden s Trumpom sa vyhýbajú debatám: Neurčitá odpoveď prezidenta
(ilustračné foto.)
Nakupujete oblečenie cez Shein? Európska únia sprísňuje bezpečnostné pravidlá!
(ilustračné foto).
SHMÚ varuje! Odložte svoje kvety na noc dovnútra: Mrznúť bude na väčšine územia Slovenska
Ilustračné foto
Príznak demencie či Parkinsona, ktorý spozorujete v noci: Ak sa vám deje TOTO, zbystrite
Lekári mu inak odporučili, aby nepracoval a odpočíval na vidieku.
Britský kráľ vydal oficiálne vyhlásenie: Karol III. oznámil veľké rozhodnutie