Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
10.05.2018 12:57 | Prominenti | Domáci Prominenti

Na Vajdovú sa to sype z každej strany: Po chľaste má na krku ďalší vážny problém

Bolo toho na ňu veľa. Herečka Petra Vajdová (33) už vyše roka bojuje so svojím démonom - alkoholom, ktorý jej narobil problémy.

Fotogaléria
7
fotiek v galérii

Nielenže ju chytili podguráženú policajti a prišla o vodičák, ale Petra sa stiahla aj z verejného života. So svojou závislosťou sa rozhodla bojovať. Za plejádou jej problémov však môže stáť množstvo nešťastných udalostí, ktoré ju postretli!

Nielenže Vajdová sekla s divadelnými a televíznymi kšeftami, ale prestala sa aj vyjadrovať pre médiá a zmizla zo zraku verejnosti. „Prepáčte, ale nedávam už žiadne rozhovory, nechcem sa už k ničomu vyjadrovať, neberte to osobne, je to už celkový pocit,“ priznala Petra začiatkom roka.

Za jej zmiznutím môže byť niekoľko dôvodov. Jedným z nich, a v poslednom čase najviac skloňovaným, je alkohol. Tomu herečka podľahla až do takej miery, že vlani v lete prišla o vodičák, keď ju v Bratislave chytila policajná hliadka a namerala jej 2,4 promile. Petra sa odvtedy verejnosti stránila a na divadelných doskách sa ukázala len sporadicky. Od momentu, keď musela skončiť v tanečnej súťaži Let´s Dance sa to na ňu sypalo z každej strany. V divadle ohlásila dlhodobú péenku a dokonca za ňu museli zohnať náhradu. „Slečna Vajdová doručila potvrdenie o práceneschopnosti,“ povedala hovorkyňa divadla Izabela Pažítková.

Otvoriť galériu

 

Problémy s peniazmi?!

Novému Času sa podarilo zistiť, že herečka na tom nie je dobre ani z finančnej stránky, čo mohlo tiež prispieť k jej postupnému pádu na dno. Jej spoločnosť ArtJob, s. r. o., totiž podľa portálu finstat.sk znížila v minulom roku zisky až o 97 percent! Okrem toho mala jej firma sídlo na Vrakunskej ulici v Bratislave, kde Vajdová vlastnila nehnuteľnosť. Dnes však o spojení Vajdovej s týmto bytom nie je na katastri žiadna zmienka.

Sídlo firmy už tiež svieti na adrese jej rodičov v Dunajskej Lužnej, čo značí, že sa herečka bytu striasla, čo jej prihralo do vrecka peknú sumu peňazí. Ani to ju však zrejme nedokázalo dostať z osídiel alkoholu. K zlému stavu herečky však mohol prispieť aj fakt, že je samotárka. Ako sme sa totiž dozvedeli z jej blízkeho divadelného prostredia, Vajdová postupne pre alkohol mala prichádzať o kolegov aj kamarátov, a tak mala zostať na svoje ťažkosti úplne sama.

Jedna rana za druhou

Petra sa okrem závislosti musela v posledných dlhých mesiacoch popasovať aj s inými ranami osudu, medzi inými aj s nešťastnou láskou. Nie je tajomstvom, že pred pár rokmi mala udržiavať vzťah s kolegom Kamilom Mikulčíkom, aj keď to ani jeden z dvojice oficiálne nepriznal. Následne sa v kuloároch šuškalo, že umelkyňa mala byť zahľadená do ženatého slovinského režiséra Diega De Breu, s ktorým spolupracovala. Nový Čas sa snažil s herečkou spojiť, jej telefón bol však opakovane vypnutý.

Ročné obdobia môžu byť problém

Danica Caisová, psychiatrička

Ak sa niekomu opakujú psychické problémy v rovnakých obdobiach roka, môže to znamenať, že na neho vplývajú pravidelné zmeny ročných období. Hlavne na jeseň a na jar citliví ľudia ťažšie zvládajú svoje problémy, ide o obdobia, ktoré môžu pociťovať ako záťaž a upadajú do úzkostných stavov či depresií. Každý ale tieto problémy rieši inak, často sa mnohí uchýlia aj k alkoholu.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Richard Gonda, Novy Cas, Lucia Špaňúrová

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Ruský prezident Vladimir Putin
Rusko malo zasiahnuť vlak so zbraňami zo Západu! Nová taktika Putina?
Šofér ešte také niečo nevidel.
Váš Tip
Vodič v Bratislave okamžite šliapol na brzdu: Aha, kto sa mu vynoril z tmy pred autom!
Judge holding gavel in courtroom
Ukrajinského ministra zavreli za mreže: Nečakaný zvrat po pár hodinách!
(ilustračné foto)
Rozhodnuté: Nemecký Bundestag prijal kontroverznú reformu! Kritici upozorňujú
(ilustračné foto)
Čo sa stalo? Propalestínski aktivisti dostali stopku: Zásah 150 policajtov
Po nehode troch vozidiel na diaľnici zostalo auto prevrátené.
Foto
Hromadná zrážka na D1: Auto ostalo prevrátené na streche! Hasiči sa zapotili
Obec Krivá
FotoVáš Tip
Mrazivý príbeh zázračnej dediny na Orave: Okolité obce cez vojnu vypálili, v Krivej nik nezomrel! Ako spomínajú preživší?
Na Akropolu v súčasnosti denne zavíta približne 23 000 ľudí.
Desivý objav Aténach: Podzemný sklad po rokoch odhalil tajomstvá
Adrian Lehmann.
Boj o olympiádu prekazila smrť (†34): Osudnou mu bola jeho láska!
Prezidentka SR Zuzana Čaputová naposledy úraduje z Košíc od utorka do piatka 26. apríla 2024.
Prezidentka sa vzdialila od hradného kopca Bratislavy: V Košiciach sa stretla s bývalou hlavou štátu
Na archívnej snímke zo 14. marca 2024 nákladné autá s humanitárnou  pomocou pre Pásmo Gazy
Európska únia sa kvôli zhoršujúcej situácii rozhodla konať: Zintenzívňuje svoju pomoc
Ilustračné foto
V Rusku zadržali novinára: O jeho osude bude rozhodovať súd! Za toto mu hrozí basa