Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
09.05.2018 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Video

Herečka Petra Vajdová sa vytratila z očí verejnosti: Opäť problémy s chľastom?!

Zmizla z povrchu zemského! Petra Vajdová (33) sa po vlaňajšom búrlivom období stiahla z očí verejnosti a kamerám sa vyhýba oblúkom.

Poznáte bližšie herečku Petru Vajdovú? Viete, kam sa vytratila? Napíšte nám na tip@novycas.sk!


Známa herečka, ktorá mala opletačky so zákonom pre jazdu pod vplyvom alkoholu, odrazu vyškrtala všetky povinnosti zo svojho pracovného diára. Prah Slovenského národného divadla, kde figuruje v desiatich predstaveniach, neprekročila už niekoľko týždňov a vedenie za ňu muselo hľadať náhradu. Otázne je, čo sa za Vajdovej tajomným „zmiznutím“ v skutočnosti skrýva!

Fotogaléria
8
fotiek v galérii

Herečka Vajdová neprestáva prekvapovať. Po tom, čo jej vlaňajšie účinkovanie v markizáckej šou Let´s Dance sprevádzal jeden škandál za druhým, sa tentoraz postarala o opačný extrém. Nikto totiž o nej nič nevie! „Petra nič nenakrúca a nevystupuje v divadle,“ tvrdí zdroj Nového Času s tým, že za záhadou jej zmiznutia majú byť jej nedoriešené problémy z minulosti. V médiách sa dokonca objavili informácie, že umelkyňa sa má zdržiavať na klinike v Pezinku, ktorá sa zaoberá liečbou závislostí.

Herečku, ktorá už nie je niekoľko mesiacov aktívna ani na sociálnej sieti, policajti minulý rok nachytali za volantom s 2,4 promile alkoholu v krvi. Nie je teda vylúčené, že na dvere medializovaného centra zaklopala práve z tohto dôvodu. „Od skončenia Let´s Dance s ňou nie som v kontakte. Neviem o nej nič,“ povedal nám smutne jej bývalý tanečný partner Fabio Bellucci. Petre mohla podraziť nohy aj rastúca popularita a zvýšený záujem o jej osobu. „Ja to nezvládam a beriem to ako veľký zásah do súkromia. Nie je mi to vôbec prirodzené,“ posťažovala sa brunetka v týždenníku Život.

 

Petrine problémy už pocítili v Slovenskom národnom divadle. Jej postavy si do konca divadelnej sezóny rozchytali kolegyne Dominika Kavaschová či Kristína Greppelová. „Bolo mi povedané, že má rodinné problémy. Oslovili ma na hru Polnočná omša. Nič iné neviem,“ povedala nám minulý týždeň Kristína Greppelová, ktorá za herečku zaskakuje a s celým ansámblom musela naskúšať inscenáciu bez Vajdovej odznova. „Slečna Petra Vajdová doručila SND potvrdenie o práceneschopnosti. Viete, že k zdravotnému stavu svojich zamestnancov sa SND nevyjadruje,“ napísala nám tlačová tajomníčka Izabela Pažitková.

Otvoriť galériu

Alkohol oľutovala

Petrine škandalózne ťaženie začalo vlani, keď ju 12. augusta prekvapili policajti. „Dopustila som sa veľkej chyby. Šoférovala som auto pod vplyvom alkoholu. Bola to skratová situácia, ktorú veľmi silno a úprimne ľutujem,“ sypala si vtedy popol na hlavu. „Je mi to celé veľmi ľúto, prijímam zodpovednosť v plnej miere so všetkými následkami,“ uviedla herečka, ktorá obišla s tisíc- eurovou pokutou a dvojročným zákazom šoférovania. „Svoj skutok budem ľutovať celý život,“ dodala. Kauzy ju neobišli ani neskôr. Po tom, čo si pri tréningu natrhla svalový úpon, neodohrala predstavenie, ale deň nato už hopsala v markizáckej šou. Vzbudila tým nevôľu vedenia divadla a konflikt vyústil výpoveďou, ktorú mala poslať esemeskou. Tú v SND neakceptovali.

Petra napokon odstúpila z Let´s Dance a po doliečení zranenia sa vrátila do práce mesiac pred Vianocami. Dvere na našu prvú scénu má otvorené i teraz. „Petra Vajdová sa po skončení PN do SND vráti, je stále členkou umeleckého súboru Činohry SND,“ uviedla tajomníčka Pažitková. Nový Čas kontaktoval herečku, ale aj jej strýka Jozefa Vajdu či sesternicu Leu. Do našej uzávierky sa však nevyjadrili.

 

Hanbí sa

Petra Javorská,  psychologička

Ľudia riešia problémy rôznym spôsobom. Niektorí o nich hovoria a riešia ich so svojimi blízkymi a priateľmi. Sú však aj takí, ktorí sa snažia na ne zabudnúť a pred ostatnými ich ukrývajú. Dá sa povedať, že sa hanbia za svoje zlyhania. Tí, ktorí si uvedomia svoj problém a idú za odborníkom, sú na dobrej ceste.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Richard Gonda, Novy Cas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Jeden z vodičov, ktorý mal z nezistených príčin prejsť do protismeru, mal pozitívnu dychovú skúšku na alkohol.
Hrôzostrašná nehoda pri Piešťanoch! Opitý vodič prešiel do protismeru, nasledovalo peklo
Ruský letecký útok v Kyjeve 25.3.2024
Aktualizované
Poplach v Kyjeve, začínajú evakuovať nemocnice! Strach vyvolalo mrazivé video
(ilustračné foto).
Ženu odsúdili na 7 doživotných trestov a 1794 rokov väzenia: Čo spravila?
(ilustračné foto)
Plánovanie útoku na ciele spojené s Ukrajinou: Sila, kto mal Rusku pomáhať v Londýne!
(ilustračná foto)
Pozor, TU sa pohybuje medvedica s mladými! Buďte veľmi opatrní
Footballer takes the corner. Detail of player's legs and the ball during soccer match.
Veľké priznanie profesionálnych futbalistov: V TENTO deň svetu povieme, že sme GAYOVIA!
(ilustračné foto)
Večerný beh prinesie dopravné obmedzenia! V tomto meste sa pripravte
Ilustračné foto
Biznis s falošnými potvrdeniami? Ukrajinci sa chceli vyhnúť vojne, takto to dopadlo
Police officer with a German shepherd police dog
Obrovský úlovok policajného psa: Otvorili drevené debny z Maroka a nestačili sa diviť
predseda českého Senátu Miloš Vystrčil
Predseda českého Senátu Vystrčil: Štáty V4 kedysi v EÚ trucovali, Česko sa zmenilo
Na snímke minister spravodlivosti SR Boris Susko (Smer-SD) počas 3. chôdze NRSR k Programovému vyhláseniu vlády (PVV)
Zasahovanie do nezávislej súdnej moci? Opozícia žiada zasadnutie výboru: Ide o vážnu vec
Ruský prezident Vladimir Putin
Rusko malo zasiahnuť vlak so zbraňami zo Západu! Nová taktika Putina?