Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
27.08.2015 14:07 | Prominenti | Domáci Prominenti

Laura a Lívia si pred Farmou prešli peklom: Brutálne týranie a smrť matky!

Život sa s nimi nemaznal! Napriek tomu, že sú mladé, počas svojho krátkeho života si sexi farmárky z reality show Farma 6 prešli peklom. 

Krásky Laura Foltínová (20) a Lívia Koristová (21) majú za sebou mučivé obdobie, z ktorého behá mráz po chrbte. Obidvom farmárkam osud uštedril kruté rany, ktoré ich zrazili na kolená. Najbližší, ktorí ich mali najviac chrániť, im totiž ublížili najviac.

Už dnes večer sa na obrazovkách televízie Markíza objaví šiesta séria reality show Farma. O tučnú výhru 50-tisíc eur zabojujú aj dve sexi dievčatá, ktoré spája takmer podobný osud. Laura Foltínová a Lívia Koristová si totiž od detstva prešli poriadne tŕnistou cestou. Poslednú, mimoriadne bolestivú facku od života dostala vysokoškoláčka Lívia pred rokom a pol, keď našla svoju milovanú mamičku ležať mŕtvu doma na zemi. Na tento pohľad Lívia nikdy nezabudne. Dodnes sa s jej nečakaným odchodom nevyrovnala. Momentálne žije v domácnosti so svojím otcom a starším bratom.

Otvoriť galériu
„Na Farme chcem otcovi dokázať, že na to mám,“ zdôverila sa mladá Žilinčanka, ktorá je pre výhru schopná použiť aj intrigy. „Som tvrdohlavá. Svojou pracovitosťou, ale aj konfliktmi by som to mohla vyhrať, pretože ma skutočne nič nezastaví,“ dodala ryšavka.

 

V pyžame na ulici

Niekoľko tvrdých pádov má za sebou aj brunetka Laura, mladá študentka sociológie. Ako dieťa sa musela s rodičmi niekoľkokrát sťahovať, čo pre maličké dievčatko nebolo príjemné. Dôvodom bola najmä otcova nestabilná práca, čo viedlo k neustálym rodičovským hádkam, ktoré si Laura musela vypočuť. Nezhody rodičov brunetka niesla veľmi ťažko. Všetko to vyvrcholilo tým, že ju otec aj s matkou bezcitne vyhodil v noci v pyžamách na ulicu. Následne nato vyrastala v jednoizbovom byte u starej mamy. Dodnes netuší, prečo sa na ňu jej vlastný otec vykašľal. Problémovú mala aj pubertu, keď prekonala ľahšiu formu bulímie a anorexie.

Otvoriť galériu
„Nechápem, ako sa mi to mohlo stať. Neliečila som sa, bola som raz u lekárky, ktorá mi ukázala obrázky extrémne vychudnutých žien. Vtedy som si uvedomila, že to, čo robím, naozaj nie je v poriadku,“ povedala s pokorou mladá Bratislavčanka, ktorá by sa o výhru podelila s mamou. Tá je totiž pre ňu najväčšia hrdinka. Či si obe dievčatá s ťažkými životnými príbehmi k sebe nájdu cestu, alebo budú rivalkami, uvidíme na televíznych obrazovkách.

Čo je s nimi po Farme?

Lucia Mokráňová (23)

Otvoriť galériu

Sexi farmárka, ktorá sa počas Farmy dvakrát zranila, momentálne pracuje ako fitnes trénerka. Za sebou má aj krátky vzťah so slovenským futbalovým reprezentantom Miroslavom Stochom. Z času na čas sa objaví aj ako príležitostná herečka v rôznych projektoch.

Andrea Járová (31)

Otvoriť galériu

Slovenská playmate si žije svoj americký sen. Už dlhší čas býva za veľkou mlákou, kde zostala kvôli svojmu priateľovi Frankovi. Blondínka sa v Amerike živí modelingom. Okrem toho sa stihla zúčastniť aj na prestížnom finále Miss Tropic Beauty v Las Vegas.  

Monika Haklová (40)

Otvoriť galériu

Monika sa zviditeľnila vďaka svojmu ostrému jazýčku. Má vlastný biznis a predvádza na módnych prehliadkach. Pracuje aj ako reportérka šoubiznisu a zamestnala sa aj v značkovom butiku v outletovom centre v Rakúsku.


Gabriela Bullová (32)

Otvoriť galériu

Počas reality show sa vyspala s Tomášom Mrvom, hoci mala priateľa. S tým sa neskôr po piatich rokoch rozišla. Dlhé tmavé vlasy si vyholila nakrátko strojčekom a nafarbila na blond.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Belgický premiér Alexander De Croo.
Nehorázny prešľap belgického moderátora: Sila, čo povedal v priamom prenose! Otvorená výzva na atentát?
Ruský prezident Vladimir Putin (vľavo) a čínsky prezident Si Ťin-pching (vpravo) počas neformálneho stretnutia v Pekingu vo štvrtok 16. mája 2024.
Správanie Číny sa Američanom nepozdáva: Hrá to na dve strany? Spojené štáty sú rozhorčené
Cropped shot of a woman shopping in a grocery store
Jedna potravina môže za 10-tisíc úmrtí v Európe KAŽDÝ DEŇ: Na tanieri ju máte aj vy
Meghan Markle na návšteve Nigérie.
Foto
Meghan so slzami v očiach! Z toho, čo sa stalo v Nigérii, sa bude ešte dlho spamätávať
Russian tanks convoy on military maneuvers.
Veliteľ spojeneckých síl o šanciach na dobytie Charkova: Ruská armáda má podľa neho zásadný problém
Na snímke predseda vlády SR Robert Fico (Smer-SD).
Atentát na premiéra Fica: Z celého sveta prichádza masívna vlna solidarity! Reakcie pribúdajú
Slnečná erupcia (ilustračná fotografia).
Nedávne slnečné erupcie majú TIENISTÚ stránku: Čaká nás peklo na zemi? Vplyv to bude mať aj na nás
Ilustračné foto
Ako určiť, že je niekto PSYCHOPAT: Všímajte si TENTO znak! Znepokojivé, čo zistili o ženách
Dym stúpa po izraelskom leteckom útoku východne od Rafahu.
Pásmo Gazy sa nachádza v hroznom stave: Juhoafrická republika podnikne dodatočné právne kroky proti Izraelu
Pápež František.
Pápež napriek zdravotným ťažkostiam ohlásil ďalšiu zahraničnú cestu: Pripomenie si významné výročie
Apelujú na lídrov strán, aby jednoznačne odmietli akékoľvek násilie.
Pellegrini a Čaputová odsúdili atentát na premiéra: Dokážu spolu zmieriť rozhádaných politikov?
Kontroly dvoch cyklistov nedopadli dobre.
Policajti dali za bieleho dňa fúkať dvom cyklistom: Preboha! Jeden horší ako druhý