Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
10.09.2023 07:00 | Prominenti | Zahraniční prominenti
Foto

Lucie Vondráčková prezradila, čo ju naučil mladší priateľ: Aký má názor na jeho dravé povolanie?

Pred časom sa verejnosti poriadne odhalila. Čo ju k tomu motivovalo a prečo čím ďalej, tým častejšie ide za hranice svojej doterajšej cesty? Nielen o tom hovorí držiteľka ôsmich strieborných Českých slávikov v kategórii speváčka Lucie Vondráčková (43). Novému Času Nedeľa prezradila aj to, čo rada číta, aká je mama a ako si zvykla na to, že má po boku MMA zápasníka?

Fotogaléria
14
fotiek v galérii

Pre svojich priaznivcov ste pripravili nové CD s názvom Letokruhy. Čím je odlišné od predchádzajúcich pätnástich? 

Meníme sa neustále. A to sa potom, samozrejme, odzrkadľuje aj v tvorbe. Takže Letokruhy sú dospelé, odvážne, majú zase o niečo väčší nadhľad než Láskověty. Je tam veľa dobrej muziky. Krstnými rodičmi sú Janek Ledecký, s ktorým začíname v septembri skúšať divadelné predstavenie, Dalibor Janda, s ktorým sme v minulosti spoločne nahrali duet, a El Nino. Pesnička s ním je práve na Letokruhoch. 

 

Ste nielen speváčka, ale aj herečka. Čím potešíte divadelných a filmových fanúšikov v najbližšom čase?

No, do divadla som sa vrhla „po hlave“. Momentálne pôsobím v dvoch krásnych činohrách. Ide o komédiu s názvom Štěstí a triler, ktorý sa volá Hračička. Od septembra sa vraciam i do televízie. Takže herecky som teraz úplne spokojná. Možno ešte jedna vec mi k šťastiu chýba, a to je viac hereckých projektov u vás na Slovensku. (úsmev).

 

Nedávno ste však pracovne navštívili Slovensko. V akej súvislosti? 

Nahrávala som v Bratislave spomínaný hudobný album. Rozhodla som sa tak už po druhý raz. A bola to fajn hudobná jazda. Každá jedna pieseň z uvedených albumov má svoj príbeh a každá má za sebou svoju cestu do Bratislavy (úsmev). Texty mi písal Marián Brezáni, Majself, Kamil Peteraj a mnoho vecí vyšlo aj z môjho pera. Myslím, že to bude dosť šťavnatý album.

 
Na umeleckej scéne pôsobíte už roky, fanúšikovia môžu mať pocit, že vás dobre poznajú. V čom sa však vo vás najviac mýlia?

Zaujímavá otázka. Asi v tom, že o mne všade píšu ako o speváčke. Vyštudovala som herectvo, odjakživa sa venujem činohre a prosto hrám. V divadle ma môžete vidieť čím ďalej, tým častejšie, a nastúpila som aj do fajn seriálu. Takže sa môj život zase krásne preklápa k herectvu. Dúfam, že niečo čoskoro natočím i na Slovensku. Vznikajú u vás veľmi pekné projekty. 

 

Nakrútili ste aj nový videoklip k piesni Šanca, kde ste - ako sama vravíte - vyšli zo svojej komfortnej zóny. Často vychádzate zo svojej komfortnej zóny alebo je to len občas, výnimočne? 

Čím ďalej, tým častejšie, povedala by som. Po dvoch deťoch je, myslím, žena oveľa uvoľnenejšia a nebojí sa ukázať (úsmev). Svoje telo máme my ženy rady, pretože je také geniálne a dalo nám naše deti. Rada by som touto cestou odkázala všetkým matkám a ženám, aby si nenechali nič diktovať od svojho okolia. Aby si išli svojou vlastnou cestou. V tom je veľká sloboda a to sa, samozrejme, prejavuje vo všetkom, čo robíte. Tak to mám teraz nastavené aj ja osobne. Viete, ja som zakaždým v klipoch buď tancovala, alebo hrala. Na sebe som mala džínsy alebo biele košele. No a teraz som musela ísť nahá do vane. Takže to je prvý raz, čo som vyšla trochu z mojej komfortnej zóny. Ale vyplatilo sa. Klip je trendový a pieseň boduje v hitparádach. Teda aspoň tu u nás v Českej republike. Trochu som si v klipe aj zatancovala a Tomi Popovič skladbu pekne napísal. O text sme sa podelili s Vojtom Drahokoupilom a klip má na svedomí Márie Grossu. Pieseň vyjde na albume už v septembri, ale na Spotify ste ju mohli počuť už skôr.

pokračovanie
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas Nedeľa, Jana Savčáková

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Prezident USA Joe Biden
Severná Kórea kritizovala USA: Zhoršujú vojnu na Ukrajine!
Braňo Mojsej sa v štúdiu rozprával s renomovanou psychiatričkou Teréziou Rosenbergerovou.
Foto
Záchytka s Braňom Mojsejom: Najintímnejšia spoveď o momente, ktorý mu zmenil život!
Erik Tomáš, Ladislav Kamenický, Robert Fico.
Dvaja ministri vysvetľovali Ficove slová: Skončia peniaze z 2. piliera v diaľniciach?
Pár z tragédie v Rohožníku má tvoriť Slovák Milan a žena-cudzinka.
Foto
Krvavá dráma na Záhorí sa odohrala pred očami detí! Milan († 47) neprežil: Polícia má viacero verzií
Holub Lipták získal olympijské zlato v roku 1995.
Foto
Tomu nebudete veriť: Prvý úspešný olympionik z Liptova bol HOLUB! Predbehol aj Michala Martikána
Robotický pes s plameňometom za 8 805 eur
Foto
Robotický pes s plameňometom?! Nie, nejde o sci-fi film: Padnete na zadok, na čo má slúžiť
Kto vypadol v 9, kole?
V Let's Dance ide do tuhého: Kto opustil tanečnú šou tesne pred bránami FINÁLE?!
(ilustračné foto)
Po tornádach v USA hlásia obete: Zanechali značné škody
Americký prezident Joe Biden a izraelský premiér Benjamin Netanjahu.
Telefonát medzi Bidenom a Netanjahuom: Pozrite sa, o čom hovorili
Novým francúzskym ministrom zahraničných vecí sa stal 38-ročný Stéphane Séjourné.
Šéf francúzskej diplomacie prišiel s novým návrhom: Posilniť by sa mala spolupráca v oblasti európskej obrany
Martin Pospíšil je v kontakte so šéfom zväzu Šatanom.
Craig Ramsay: Pospíšil? Má sa na čo tešiť!
Tomi sa po skončení profesionálnej kariéry dal na trénerskú dráhu.
Tomi Kid rieši veľké nepríjemnosti: Zadĺžený do konca života a to nie je všetko!