Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
19.05.2023 00:00 | PR články
PR článok

Odhalený spôsob kódovania angličtiny v mozgu

Majitelia anglických jazykových škôl sa trasú o svoj biznis. Neurolingvistické laboratórium v Bostone odhalilo pozoruhodne účinnú metódu automatického kódovania jazyka v mozgu.

Vďaka tejto metóde si už viac ako 7 000 prisťahovalcov do USA, ktorí sa považovali za lenivých, jazykovo netalentovaných alebo príliš starých na to, aby sa učili, osvojilo angličtinu samostatne a bez námahy len za niekoľko týždňov!
Významní neurobiológovia, lingvisti a multilingvisti sa zhodujú - účinnejšia metóda ako táto neexistuje. Neurolingvistické laboratórium v Bostone nepochybne dokázalo, že...

Stačí počúvať nahrávky a "naprogramovať" svoj mozog, aby automaticky absorboval angličtinu

Táto výnimočná metóda pôsobí na mozog pomocou afirmácií pripravených fráz a zvukov so špeciálnymi frekvenciami (binaurálne údery). Tieto zvuky zaručujú veľkolepé a okamžité výsledky pri osvojovaní si angličtiny. Ako je to možné?

1. Tajomstvo expresnej metódy automatického kódovania jazyka v mozgu spočíva v dvojnásobnom pôsobení na mozog - prostredníctvom podvedomia.

2. Úplné "ponorenie do jazyka" - zahŕňa afirmáciu hotových výrazov. Pri používaní tejto metódy sa myseľ uvoľní a otvorí sa jazykovým znalostiam, ktoré sa automaticky zakódujú hlboko v podvedomí mozgu. Pohodlne sedíte alebo ležíte a počúvate relaxačné nahrávky. Nové frázy a jazykové štruktúry prúdia do vášho mozgu prirodzene, rýchlo a bez akéhokoľvek úsilia z vašej strany. A vy hovoríte a premýšľate v angličtine ako skutočný Angličan.
Čo zaručuje tento pozoruhodne rýchly účinok? No, je to...

3. Aktivácia 800 % schopnosti absorbovať informácie a 15-násobné zrýchlenie zapamätania - pomocou binaurálnych rytmov. Tieto zvuky naprogramujú mozog na mimoriadne rýchle zapamätanie a zablokujú budúce zabúdanie. S binaurálnymi rytmami absorbujete jazyk ako špongia, ako dieťa prirodzene získavajúce materinský jazyk. Zvuky binaurálnych rytmov z vás snímajú všetku "záťaž" učenia, ktorá sa vám (ako všetkým ostatným) doteraz tak veľmi nepáčila a ktorá vám uberala čas, energiu a sily.

Zamyslite sa dvakrát, než začnete plytvať časom, energiou a peniazmi na zastarané a neefektívne metódy učenia sa angličtiny

Expresná metóda automatického kódovania jazyka v mozgu zaručuje takéto veľkolepé výsledky aj pre ľudí, ktorí sú zaneprázdnení, leniví alebo nemajú talent na jazyky.

Bez ohľadu na vek, vzdelanie alebo schopnosti - aj vy môžete v krátkom čase začať hovoriť po anglicky tak slobodne a plynulo ako svojím rodným jazykom, pretože začnete myslieť v angličtine. Pritom zničíte bariéru, kvôli ktorej sa hanbíte a bojíte hovoriť po anglicky. Dosiahnete to rýchlo, úsporne a bez námahy. Táto metóda je ideálna, ak...

Nemáte čas na štúdium

Nemusíte hodiny sedieť nad knihami. Okamžitá metóda automatického kódovania jazyka do mozgu vám umožní naučiť sa jazyk mimovoľne, úplne bez námahy a dokonca aj počas odpočinku! To znamená, že ho používate vtedy, keď chcete, bez toho, aby ste sa museli šprtať alebo sa usilovne učiť naspamäť. Znalosti jednoducho prúdia do vášho mozgu samé od seba.

Plytváte peniazmi

Neutrácate desaťtisíce eur za jazykovú školu a drahé učebnice. Navyše je to určite jedna z najlepších investícií vášho života. Keď sa naučíte anglicky, časom vás povýšia alebo získate lepšie platenú prácu, takže začnete zarábať až päťkrát viac ako teraz.

Neradi sa učíte

Ani nebudete cítiť, že sa učíte! Motivácia a pravidelnosť sú pre vás úplne zbytočné. Nepotrebujete sa bifľovať slovíčka ani gramatické pravidlá. Fenomén tejto metódy spočíva v tom, že učenie prebieha podvedome a nové jazykové znalosti sa automaticky kódujú v mozgu!

Teraz môže každý plynule hovoriť po anglicky

Metódu automatického kódovania angličtiny v mozgu môžete získať za nákup prístupu k vzdelávacím službám s financovaním vo výške 127 EUR lacnejšie. Špeciálna ponuka platí len dnes! Metódu môžete získať prostredníctvom nižšie uvedenej webovej stránky.

Kliknutím sem získate metódu s financovaním a zvládnete angličtinu bez námahy v krátkom čase >>.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Pr článok

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Herák hovorí, že ide o bludy a odmieta akúkoľvek spojitosť s obťažovaním.
Na exposlanca Heráka podal prokurátor obžalobu: Týka sa sexuálneho zneužívania viacerých žien
Medvede sa vyskytujú už aj v oblastiach, ktoré pre ne nie sú prirodzené.
Obyvateľ čelil medveďovi neďaleko cintorína! Po Tatrami zasadal krízový štáb: Dôjde aj na krajné riešenie?
(ilustračné foto).
Rusko varuje Európu pred ODVETOU: Ak sa to stane, príde veľmi tvrdá reakcia!
(ilustračné foto).
25 rokov od vstupu Česka do NATO: Ministri zahraničných vecí zasadnú v Prahe
Ruský prezident Vladimir Putin (vľavo) a ruský minister obrany Sergej Šojgu
Ľadové slová ruského ministra! Silný odkaz pre Západ: Takýto máme PLÁN
Pestovatelia zo sadu Dobrý ježko zachraňovali úrodu.
Abnormálne teploty zamávali s prírodou: Spozorované úkazy spravia farmárom vrásky na čele
Vo vozidle museli vysať zeminu, zvyšky jedla aj iné nečistoty
Foto
Veľký test vysávačov do auta! Ktorý sa najviac oplatí? Tu sú výsledky
Kréta je obľúbenou dovolenkovou destináciou Slovákov.
Na gréckom ostrove prebieha najväčšie cvičenie: Desivý scenár!
Aerial drone view of Ruoholahti area, summer, sunset in Helsinki city
Tento jav v Helsinkách už neočakávali: Hovoria tomu takatalvi
(ilustr. foto)
Debatu o konci hazardu sprevádzali emócie: Poslanci schválil úplný zákaz pôsobenia herní a kasín
Americký prezident Joe Biden.
Američania to spravili a nik si to ani nevšimol: Skladujú to v Poľsku a v Nemecku
(ilustračné foto).
V Trenčíne zasahovali hasiči: Havária dvoch áut si vyžiadala troch zranených