Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
24.11.2022 00:00 | PR články
PR článok

Prebiehajú MS vo futbale! Ako ich vidia tipéri a experti?

Svetový šampionát vo futbale má aktuálne na programe súboje základných skupín. Turnaj MS 2022, ktorý prebieha netradične v zime v Katare, ponúkne opäť len to najlepšie, čo súčasný svet zo zelených trávnikov ponúka.

Zlato obhajujú Francúzi. Zopakujú úspech, alebo pohár ukoristí niekto iný? MS si spestrite aj Tipovačkou zadarmo o 22 miliónov Netov (220-tisíc EUR), ktoré aj skutočne rozdáme. Zaregistrujte sa v Tipsporte, získate 50 EUR zadarmo na prvé stávky a vstupný bonus až 4 000 EUR!

Kanárici vzbudzujú rešpekt

Veľmi silný káder nájdeme najmä u kanárikov. V ich tíme sa to svetovými hviezdami len tak hemží. Naskytá sa však otázka, či práve také množstvo špičkových hráčov, ktorí sú vo svojich kluboch zvyknutí na výsostne postavenie, nebude na škodu. Svoj prvý duel si odkrútia vo štvrtok večer proti nevyspytateľnej reprezentácii Srbska.

Na favoritov katarského turnaja si posvietil v exkluzívnom rozhovore i bývalý kapitán slovenskej reprezentácie a hviezda najväčšej komunity tipérov Martin Škrtel:

„Samozrejme, najväčšími favoritmi sú Brazílčania. Do úzkeho kruhu rátam i Francúzov. Ja osobne by som nezabúdal ani na Angličanov, ktorí síce v poslednej dobe nemali nejakú oslnivú formu, ale určite ich treba považovať za jedných z favoritov. Z môjho pohľadu to môže byť aj Argentína, keďže to budú zrejme posledné MS pre Lionela Messiho.“

Na Messiho je veľmi zvedavý aj tréner Olomouca Václav Jílek: „Snad se s národním týmem rozloučí dobře,“ povedal pre Tipsport kouč, ktorý, naopak, neverí Brazílii: „Evropa je v současnosti jinde. Individuality seleção se podle mě neprosadí natolik, aby to znamenalo titul.“

Otvoriť galériu
Zdroj: Pr článok

Špeciálne stávky!

Majstrovstvá sveta v Katare sú akciou, ktorá má monštruózne rozmery. Rovnako tento turnaj vnímajú aj tipéri. Tí sa chystajú na poriadnu žatvu. Bookmakeri Tipsportu si pripravili na to množstvo špeciálnych stávok.

Top kanonier? Mbappé!

Značný objem fanúšikov sa teší aj na bitku o titul najlepšieho strelca. Ašpirantov je hneď niekoľko. Okrem Messiho by si Zlatú kopačku radi „obuli“ napríklad Neymar, Kylian Mbappé či Karim Benzema. Počítať sa dá aj s Cristianom Ronaldom, ktorý ale vzhľadom na to, čo sa teraz deje v Manchesteri United, nemôže byť v ideálnom rozpoložení.

„Za mňa to bude Mbappé. Je to jednoducho mašina góly. V repre odohral 67 zápasov, v ktorých dal 35 gólov. V Lige majstrov má bilanciu 59/40, vo francúzskych pohároch 40/30 a vo francúzskej elitnej súťaži to má 197/147. V piatich ligových ročníkoch v rade sa stal najlepším strelcom. To hovorí samo za seba. Futbalisti z krajiny galského kohúta sú jedným z favoritov, takže by mohli dôjsť ďaleko. Toto musím skúsiť,“ uvádza v analýze s kurzom 10 Znojmák2022.

Pridajte sa k najväčšej tipérskej komunite Tipsportu a dostanete bonus 50 EUR zadarmo na prvé stávky i vstupný bonus až 4 000 EUR!

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Pr článok

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Záchranári zasahujú po útoku ruskej armády v meste Odesa na juhu Ukrajiny.
Rusko má na rukách ďalšiu krv nevinných: Raketový útok na Odesu si vyžiadal obete a niekoľko zranených
Lekári mu diagnostikovali iba pár mesiacov života.
Pozrel sa do WC a vedel, že je ZLE: Lekár mal pre muža tie najhoršie správy
Adam Ružička a momenty z jeho videa, ktoré zavesil na sociálnu sieť.
Český moderátor si robil srandu z Adama Ružičku: Totálne to prehnal!
Nová hvezdáreň sa pýši moderným vzhľadom.
Dotknime sa spolu hviezd: V hlavnom meste otvorili úplne prvú hvezdáreň! Vieme, kedy by mala byť sprístupnená
Na snímke predseda vlády SR Robert Fico (SMER-SD) počas tlačovej konferencie po odpracovaní nočnej zmeny v závode ZKW Slovakia s. r. o. v obci Krušovce v okrese Topoľčany.
Fico si to vyskúšal na vlastnej koži: Odpracoval nočnú zmenu vo fabrike pri Topoľčanoch!
Ján Figeľ
Ján Figeľ spomína na začiatky vstupu Slovenska do EÚ: Boli to najťažšie roky v mojom politickom živote
Bryndza.
Váš Tip
Liptovskú značku získali nové produkty: Ktoré dobroty sa kvalitou priradili k bryndzi či medovníkom?
(ilustračné foto).
Starčekovia sú v slzách: Vlani prišli o neskutočnú sumu peňazí! Podvodníci využívajú čoraz sofistikovanejšie taktiky
Building is On Fire. Fireman is Going Upstairs. Open Flames are Seen on Stairs.
Obrovská tragédia v libanonskej metropole: Pri požiari miestnej reštaurácie zahynulo najmenej osem ľudí
Cristiano Ronaldo mal v minulosti románik s modelkou Desire Cordero.
Osudové ženy Cristiana Ronalda: Wau, v posteli mal tieto dračice!
Paul Benjamin Auster bol americký spisovateľ, prekladateľ, básnik, editor, scenárista a filmový režisér.
Aktualizované
Zomrel uznávaný americký spisovateľ Paul Auster (†77): Prehral boj so zákernou chorobou
Ondrej sa do Eriky zamiloval na prvý pohľad.
Foto
Ondrej Kandráč otvorene o rodine: Nie som ideálny otec, ale určite milujúci! S manželkou má jednu zásadu