Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
31.07.2022 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Kollárova ex Martina Sabbatini: Doma si z Borisa robíme žarty! Neuveríte, čo synovi povedala

Vo vzťahoch zažila trpké sklamania. Dnes na ne pozerá triezvymi očami a občas aj s nečakaným humorom. Martina Sabbatini (42) v minulosti randila s Borisom Kollárom (56), s ktorým má aj syna Šimona Heliodora (13). Pod jednou strechou však nikdy nežili a o dieťa sa musela postarať sama.

Fotogaléria
5
fotiek v galérii

Sabbatini, ktorá našla životné šťastie po boku golfistu Roryho Sabbatiniho (46), pre Nový Čas Nedeľa otvorene porozprávala o svojom živote za veľkou mlákou, ale aj o vzťahu k expartnerovi a ako si doma zažartujú na Kollárov účet. 

Ako vyzerá váš život po boku profesionálneho športovca?

Myslím si, že každý, kto žije s vrcholovým športovcom, vie, že je to trochu iný život. Na jednej strane máte pevný režim a každodennú rutinu, no na druhej strane nám chýba tá rodinná rutina... Plánovanie rodinných dovoleniek a vôbec hocičoho je veľmi ťažké. Šport, ako je golf, je špecifický tým, že sa nám program mení z týždňa na týždeň v závislosti od toho, ako sa Rorymu darí na turnajoch.

V minulosti ste tvorili šesť rokov pár s tenistom Dominikom Hrbatým (44) a neboli ste takou propagátorkou tenisu ako dnes golfu. Podmanil si vás tento šport alebo čo sa odvtedy zmenilo?

Možno je to aj tým, že som začala hrávať golf aj ja a vďaka tomu som spoznala Roryho. Keby som sa nebola pozrieť na golfový turnaj v Amerike, kde práve hral, tak by som ho nestretla. A bývalý partner Dominik bol jednou z mojich prvých lások. Skončilo sa to ešte pred mojou tridsiatkou. Možno, keby to prišlo v tomto veku, bola by som dnes takou istou propagátorkou tenisu ako v súčasnosti golfu a pomáhala Dominikovi budovať tenisové školy. Veľmi veľa závisí od toho, v akej životnej fáze sa dvaja ľudia stretnú.

So svojím súčasným manželom, golfistom Rorym Sabbatinim ste sa prvýkrát videli na golfovom turnaji počas dovolenky v Amerike. Vnímate toto stretnutie s odstupom času ako osudové?

Keď si teraz predstavím celú spleť tých udalostí, viem, že áno. Som typ človeka, ktorý je schopný sa aj uprostred cesty otočiť, ak ho niečo naštve, a neísť niekam už len z princípu. Na Roryho golfovom turnaji som pôvodne ani nemala byť. Dozvedela som sa o ňom na poslednú chvíľu, môj syn Šimon bol práve po chorobe a navyše som mala aj pokazené auto. No i napriek tomu všetkému ma tam niečo akoby ťahalo... Keď sme sa s Rorym prvýkrát videli, bol to len moment, ale aj ten stačí na to, aby sme si jeden druhého zapamätali. Tri mesiace nato som sa s Rorym skontaktovala cez facebook, pamätal si ma a odvtedy sme boli dennodenne v kontakte.

Zoznámili ste sa prostredníctvom sociálnej siete a o ruku vás Rory požiadal telefonicky. Vyhovujú manželovi viac sprostredkované formy komunikácie?

Rory je veľmi spontánny človek a nerobí si žiadne dlhodobé plány. Vyhovujeme si a nikdy sa nehádame. Keď je jeden z nás nervózny, ten druhý vždy pozná príčinu. Poznáme sa natoľko dobre, že otázka prečo u nás neexistuje. Skôr ma musí brzdiť, nech sa upokojím, aby som neskončila vo väzení. (Smiech)

pokračovanie
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas, Alexandra Mrázová

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Český hokejový tréner Vladimír Růžička.
Foto
Bývalý tréner Slovana Bratislava má nové angažmán: Neuveríte, koho povedie Růžička!
Novi Sad, Serbia - May 5, 2015: McDonalds and McCafe Signs on Post to mark fast food restaurant. Illustartive editorial for McDonalds expansion in Eastern Europe.
Zaujíma vás, prečo kola z McDonaldu chutí inak? Nie je to náhoda! Tajomstvo odhalené
Na snímke podpredsedníčka Európskej komisie (EK) a komisárka pre hodnoty, transparentnosť a spravodlivosť Věra Jourová.
Príde Slovensko o eurofondy?! Jourová to povedala jasne: O STVR a zrušení špeciálnej prokuratúry si myslí, že…
Situácia s jedlom v Pásme Gazy je hrozivá (ilustračné foto).
Izraelský útok v Rafahu je na spadnutie: Z mesta utekajú ľudia, sú ich stovky tisíc!
(ilustračná foto)
V parlamente sa debatovalo o premnožených medveďoch: Poslanec vyzval kolegov, aby pristúpili k tomuto kroku
Slovenský brankár Marcel Melicherčík.
Foto
Po konci finále vyplávala pravda na povrch: Prečo Spišiakom chýbala brankárska jednotka?
photo depicting clinical tests sobriety state driver by a policeman
Opitá vodička sa nezdráhala sadnúť za volant: Z toho, čo spravila spolujazdkyňa, vám padne sánka
Woman lying in bed suffering from insomnia
TENTO nápoj pred spaním nepite! Môže vám spôsobiť problémy: Nie je to káva ani čaj
Prezidentka SR Zuzana Čaputová naposledy úraduje z Košíc od utorka do piatka 26. apríla 2024.
Foto
Prezidentka má na východe skutočne nabitý program: Aha, aké miesta sa jej podarilo navštíviť
Generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg
Šéf NATO oznámil novinku: Nemecko a Francúzsko plánujú podpísať závažný dokument
Ilustračné foto
Jeden z najväčších výrobcov sladkostí čelí škandálu: Ako to je s pridávaním cukru naozaj?!
Developing programmer Development Website design and coding technologies working in software company office
V rodovej rovnosti máme ešte stále resty: V tomto Slovensko zaostáva za priemerom