Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
18.06.2022 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Kostýmový mág Fero Mikloško lieta v dlhoch: Exekúcia od Markízy! Kto každý ho má na zozname?

Náročné časy. Módny návrhár Fero Mikloško (47) je dlhé roky na výslní a oblieka mnohé známe osobnosti. Zdá sa však, že módny biznis nie je jednoduchý chlebíček, o čom by Fero vedel rozprávať.

Napriek tomu, že sú medzi Mikloškom a Markízou podlžnosti, televízia ho aj tak povolala do veľkolepej šou Let‘s Dance, ktorá ovládla Slovensko pred pár mesiacmi. Zadarmo to stálica módnej scény rozhodne nerobila, a preto je viac ako záhadné, ako sa celá nepríjemná situácia rieši. Samotný Mikloško však nestrká pred problémami hlavu do piesku a priznáva: „Áno, viem o tom, samozrejme. Aktuálne je to v štádiu riešenia a dlhy plánujem uhradiť,“ povedal pre Nový Čas. Samotná Markíza exekúciu tiež priznala: „S pánom Mikloškom sme mali spoločný záujem o vyriešenie podlžností z minulosti ako aj o vzájomnú spoluprácu na projekte Let‘s Dance. Administratívne kroky spojené s ukončením exekúcie sú v procese,“ zaslala stanovisko za televíziu Markíza, šéfka PR Andrea Macáková.

Je toho oveľa viac

Ako sa však zdá, Mikloško v tom lieta až po uši. Podlžnosťami voči finančnej správe či Markíze, ktorá mu napriek všetkému dala zarobiť v Let‘s Dance, sa to však nekončí. Bolehlav môžu návrhárovi spôsobovať aj ďalšie dve exekúcie uvalené na jeho firmu zo strany zdravotnej poisťovne či ďalšej firmy, ktorá od neho nedostala zaplatené. „Máme pohľadávku v hodnote 1 440 eur. Poskytli sme mu službu ešte v decembri v roku 2019. Firma MFD mala v prenájme stoličky, stoly, obrusy, zrkadlá a koberec,“ prezradila pre Nový Čas pani Kišová, ekonómka firmy Klost.

Fero svoje finančné problémy však začal riešiť a ako priznal, založil si aj novú spoločnosť. ,,Áno, založil som novú firmu,“ dodal návrhár. Pred časom sa redakcii Nového Času ozval čitateľ z blízkeho okolia Mikloška, ktorý tvrdí, že návrhár svojou nezodpovednosťou neubližuje len sebe. „Pokiaľ sa niekto neozve, tento človek bude naďalej zneužívať nastavený systém podnikania a zneužívania slabších. Tým myslím tie slobodné matky, ktoré pre neho pracovali ako krajčírky a nevyplatil ich. Namiesto toho zhrabnuté peniaze prehýri na seba. To pre mňa nie je chlap, ale zbabelec,“ napísal čitateľ. Ako sa obľúbený slovenský návrhár k vzniknutej situácii postaví a či mastné trovy uhradí, zostáva nateraz otázne.

späť
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Julija Navaľná, vdova po ruskom opozičnom politikovi Alexejovi Navaľnom, prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií 19. apríla 2024 v nemeckom Gmund am Tegernsee.
Obrovská pocta: Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií, slová do boja
Americký občan Russell Bentley bol zabitý v Moskvou okupovanom východoukrajinskom meste Doneck.
Američania smútia! Ich občan bojoval na strane proruských separatistov: V Donecku ho zabili
Close up focus on female mixed race palm hand showing stop sign, serious african american woman protesting against bullying in society, sexual or racial discrimination, denying family abuse indoors.
Tento štát chce zrušiť zákon, ktorý bráni mrzačeniu žien: Akú to bude mať dohru?
Wind Power Generator
Holanďania si posvietia na veterné turbíny: Nastavia kamery, toto chcú zistiť
Foto
Fantastická správa pre slovenskú reprezentáciu: Záujem o MS v Česku potvrdil ďalší NHL hráč!
Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Harry dostal poriadny náklad: Kedysi niečo znamenal, teraz... Uf, toto tak ľahko nepredýcha
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!