Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
08.06.2022 20:40 | Správy | Zahraničné správy
Foto

Nové odhalenia v záhadnom prípade: Katarská exprincezná († 45) sa pred smrťou bála o život

Priateľ katarskej princeznej, ktorá zomrela na podozrenie z predávkovania, prezradil, že bola napadnutá a okradnutá v jej luxusnom strešnom byte. Údajne sa tak stalo len dva mesiace pred jej smrťou.

Manažér nočného klubu a spevák Bruce Baps uviedol, že Kasia Gallanio († 45) sa niekoľko týždňov po útoku bála o svoj život. Trval taktiež na tom, že sama by si nikdy nevzala život. Čím sa snažil zmazať dohady, že si siahla na život kvôli sporom o opatrovníctvo jej troch dcér.

Priateľ o napadnutí Kasii prezradil, že ju pritom poriadne zbili a ukradli jej mnoho cenných vecí. Ako spomína, po útoku utrpela značné poranenia na tvári. Ani toto však podľa jeho slov nebolo dôvodom, prečo by si mala siahnuť na život. Spomína, že posledná správa, ktorú od bývalej katarskej princeznej dostal, bola, že ide spať. Na neskoršie správy už bohužiaľ odpoveď nedostal.

Fotogaléria
4
fotiek v galérii

Španielsku políciu zalarmovala v nedeľu 29. mája jedna z jej 17-ročných dvojičiek. Tá bola nesmierne znepokojená, pretože celé 4 dni sa nemohla s matkou skontaktovať. Polícia v Marbelle potvrdila, že mŕtva Kasia nevykazovala žiadne známky násilia. Tomu jej priateľ stále nechce veriť. Už obzvlášť nie po tom prepadnutí, ku ktorému došlo len krátko pred jej smrťou. Taktiež podotýka, že musia zistiť čo sa naozaj stalo a prečo sa bála o svoj život.

Pre portál MailOnline sa Kasiin priateľ vyjadril, že zodpovedná za toto napadnutie a krádež je práve katarská kráľovská rodina. Za tým však dodal, že Kasia sa z týchto udalostí rýchlo dostala a bola v poriadku.

Správy naznačujú, že v jej dome sa našlo množstvo otvorených balení drog.Vykonávajú sa však dodatočné mikroskopické testy, pretože počiatočná pitva neuviedla, ako zomrela. Testy by mohli pomôcť určiť, či alkohol nájdený v jej tele skonzumovala, alebo či ho vyprodukovala po smrti v dôsledku rozkladu.

V rozhovore v apríli Kasia opísala svoj život ako život v zlatej klietke. Taktiež povedala, že chce byť konečne slobodná a mať pokoj od svojho bývalého manžela. 

Potom ako francúzsky súd rozhodol, že dievčatá by mali dočasne zostať v opatere ich otca bola Kasia nervovo labilná. Bola viac náchylná aj na nervové zrútenia. Údajne v boji proti konzumácii alkoholu navštívila viaceré detoxikačné kliniky. 

Iní priatelia bývalej katarskej princeznej popierajú, že by brala drogy. Podľa ich slov viedla zdravý životný štýlo. Polícia vyšetrujúca tento prípad však nehľadá žiadnych ďalších podozrivých. Správy o tom, že forenzní pracovníci našli alkohol alebo iné látky, neboli podložené oficiálnymi zdrojmi. 

Francúzske médiá tvrdili, že bývalý manžel Kasii, Abdelaziz bin Khalifa Al Thani, nechal svoje dcéry spávať v služobných priestoroch. Týmto spôsobom sa ich snažil potrestať za návštevu ich matky. V týchto priestoroch ich nechal pokým sa mu neospravedlnili.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas, inv

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Dara Rolins niesla záplavy veľmi ťažko.
Dara Rolins v centre šialených záplav v Dubaji: Taký EXTRÉM ešte nezažila
Rodinka vo chvíľach šťastia. Tie sú nenávratne preč...
Váš Tip
Janka bola zdravá mladá žena, po pôrode synčeka zomrela: Čo sa stalo v osudný deň?
(ilustračné foto).
Hrôzostrašná nehoda na D1: Auto narazilo do zvodidiel! Zasahovali hasiči
Jana pustila do sveta nový album Obyčajnosti.
Foto
Úspech Jany Kirschner za hranicami: O takomto niečom môžu mnohí umelci len snívať!
Vodič na Pezinskej Babe prekročil rýchlosť o 67 kilometrov za hodinu
Foto
Vodič išiel na Pezinskej babe ako šialený! Príde vám zle, akú rýchlosť mu namerali
Ilustračné foto
V Liptovskom Hrádku zrušili tento priechod pre chodcov: Je za tým tragédia
(ilustračné foto)
Ruský bombardér dokončil bojovú misiu a... Zrútil sa! Spustila sa záchranná akcia
Judge holding gavel in courtroom
V Nemecku takmer došlo k najhoršiemu: Extrémisti plánovali únos ministra a zvrhnutie vlády!
Foto
Tréner Kozák v deň 70. narodenín rozprával o hriechoch minulosti: TOTO Weissovi ml. nikdy nezabudne
Herec si z toho ťažkú hlavu nerobí.
Milo Kráľ prezradil, koľko mu zarobí hudba: Za TOTO by máloktorý muzikant hral
Na snímke starosta Kyjeva Vitalij Kličko
Prehrá Ukrajina vojnu už tento rok?! Znepokojivé varovanie z USA: To znie zle
(ilustračné foto)
Lekári sú v stave vysokej pohotovosti: Šíri sa záhadná choroba! Hrozivé, čo robí s ľuďmi