Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
02.06.2022 20:40 | Správy | Zahraničné správy
Foto

Exmanželku († 45) katarského princa našli mŕtvu: Pred smrťou prezradila niečo škandalózne

Bývalú manželku katarského princa našli mŕtvu vo veku 45 rokov v jej vlastnom dome v španielskej Marbelle. Je podozrenie, že jej smrť spôsobilo predávkovanie drogami.

Kasia Gallanio bola vydatá za Abdelaziza bin Khalifa Al Thaniho. Spolu mali tri deti, no pred 15 rokmi sa rozviedli. Stretli sa v roku 2004. Kráľovský pár viedol pred jej smrťou dlhý spor o opatrovníctvo ich detí. Kasia dokonca obvinila katarského princa z obťažovania jedného z ich detí.

Kasia Gallanio bola treťou manželkou miliardára Abdelaziza bin Khalifu Al Thaniho (73), strýka súčasného katarského emira.Tvrdila, že bývalý katarský minister pre ropu a financie, ktorý bol najstarším synom predchádzajúceho emíra Khalifu bin Hamada Al Thaniho, sexuálne zneužil jednu z ich troch dcér. On tieto obvinenia poprel.

Fotogaléria
3
fotiek v galérii

Kasia viedla okázalý životný štýl. Rada chodila na párty s celebritami a dokonca sa zúčastnila na extravagantnej svadbe Sofie Vergarovej a Joeho Manganiella v roku 2015.  

Podľa Le Parisien španielski policajti objavili jej telo v posteli bez známok fyzického násilia. Stalo sa tak po tom, čo jej najmladšia dcéra upozornila španielsku políciu, že sa jej niekoľko dní nedarí skontaktovať so svojou matkou. Niekoľkým policajtom vrátnik povolil vstúpiť do bytového komplexu Kasii v nedeľu okolo 8:00.

19. mája parížsky súd zamietol Kasiine požiadavky o opatrovníctvo. Tá nedávno strávila niekoľko mesiacov v nemocnici, pričom francúzska publikácia uviedla, že bola psychicky labilná. Vďaka tomuto sudca prípad odložil, kým nebude možné vykonať psychologické vyšetrenie s cieľom lepšie pochopiť okolnosti celej situácie. Bývalý pár má dve 17-ročné dcéry, dvojičky a mladšiu 15-ročnú dcéru. Dvojičky pôvodne žili s ich otcom, no potom sa rozhodli presťahovať k svojej matke do Marbelle. Najmladšia dcéra žije s katarskou kráľovskou rodinou v jej v luxusnom byte v Paríži.

Pár viedol 15 rokov tvrdý právny boj o starostlivosť o svoje deti. Katarský princ Kasiu obvinil, že je alkoholička a má problémy s duševným zdravím. On sám bol v tom čase obvinený zo zneužívania jednej zo svojich dcér. Parížska prokuratúra začala vyšetrovanie obvinení zo sexuálneho napadnutia. 73-ročný otec tieto obvinenia poprel.

Kasia v nedávnom rozhovore povedala, že keď s ňou chceli ísť bývať dve z jej dcér, ich otec s nimi za trest prerušil kontakt. Taktiež priznala, že mladšia dcéra nemá dovolené rozprávať sa s ňou. Pravdou je, že od otca dostáva mnoho materiálnych darov, takže to vyzerá ako jeho spôsob manipulácie. Kasia povedala, ze sa cíti akoby jej chýbala časť tela, keďže nie je v kontakte s najmladšou zo svojich dcér.

pokračovanie
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas, inv

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Zuzana Ťapáková a Ľuboš Machaj.
Napätie v RTVS rastie: Riaditeľ Machaj mal odvolať šéfku marketingu Ťapákovú!
Juraj Loj bojoval s démonmi podobne ako Ján Kroner.
Foto
Juraja Loja práca takmer pripravila o rozum: Bojoval s démonmi ako Kroner! Kto mu pomohol v najťažších chvíľach?
(ilustračná foto)
Narazil do auta aj do múra, ani to ho nezastavilo: Neskutočné, koľko vodič nafúkal!
Paolo Liuzzo, bývalý priateľ princeznej Beatrice.
ŠOK! Expartner († 41) britskej princeznej sa predávkoval: Našli ho MŔTVEHO v hotelovej izbe
(ilustračné foto).
Muž neďaleko Dolného Kubína vpálil do stromu! Hrôza, čo polícia neskôr zistila
Čo trápi ľudí v regiónoch?
Foto
Čo NAJVIAC trápi Slovákov: Prieskum odhalil trpkú realitu! Čo by podľa odborníkov pomohlo?
Fedor Flašík * 14. 1. 1958 † 22. 4. 2024.
Foto
Podnikateľ Fedor Flašík († 66): Kde a kedy mu dajú posledné zbohom?
(ilustračné foto)
Košičania, spozornite: V meste má vyrásť nová stavba za 60 miliónov!
(ilustračné foto)
Fatálne mrazy u našich susedov, pestovatelia smutne reagujú: Jedným slovom, KATASTROFA!
Foto
Stihne Juraj Kucka EURO? Hráč Slovana posiela jasný odkaz
Otrasný čin sa stal ráno v Dlhej nad Váhom. Len 27-ročný muž tam po hádke zavraždil svojho dedka.
Brutálny čin v Dlhej nad Váhom: Vnuk mal zavraždiť svojho dedka († 67)!
Predseda českej vlády Petr Fiala.
Potvrdilo sa, čo sa šepkalo už dlho: Ďalší odchod z Fialovej vlády! Končí táto ministerka