Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
19.05.2022 10:00 | Nové Časy
Sponzorované

Nový blockchain Ultron je lákavý pre užívateľov aj vývojárov

V ostatných rokoch sa spoločnosť mení nevídaným tempom.

Technologický pokrok v digitalizácii a nové technológie, ako sú cloud computing, kvantové výpočty, umelá inteligencia, blockchain, Web 3.0, virtuálna realita a metaverse formujú nový svet bohatý na nové príležitosti a obchodné modely, ktoré narúšajú tradičnú centralizovanú ekonomiku a finančné služby.

Ultron – nový blockchain, ktorý bude už onedlho spustený, má za cieľ riešiť technické a ekonomické problémy postupnou implementáciou mosta medzi centralizovanými a decentralizovanými riešeniami. Riešenie Ultronu je nákladovo efektívne, ľahko pochopiteľné a schopné splniť očakávania pasívneho generovania zisku širokého a neustále rastúceho fondu držiteľov digitálnych aktív a zároveň znižovať riziká s tým spojené. Bez ohľadu na ekonomické pozadie a technologické znalosti sa bude môcť každý podieľať na budúcnosti trhu s digitálnymi aktívami.

Používaním natívnej ULX mince majú používatelia prístup k širokému spektru služieb decentralizovanej správy digitálnych aktív a zároveň môžu udržiavať tempo v súlade s neustále rastúcimi zdrojmi rozvoja IT vo veľmi stimulujúcom ekosystéme. Zainteresovaní užívatelia nielenže dostanú veľmi príťažlivú RPMN, ale stanú sa aj súčasťou rýchlo sa vyvíjajúceho trhu digitálnych aktív s vždy aktuálnymi informáciami.

Pre vývojárov decentralizovaných aplikácií poskytuje Ultron modernú pôdu s možnosťou získania grantov na podporu vývoja. Vývojári tak majú možnosť spustiť svoje projekty na sieti Ultron, a to nielen na vrstve 2 s vlastným tokenom, ale priamo na vrstve 1. Aktívna podpora natívnych dApps, ktorá bude funkčná od prvého dňa je inováciou, ktorá sieti prinesie stabilnejšiu kapitalizáciu a oveľa väčší priestor pre fungovanie deflačných nástrojov. 
Nehovoríme v teoretickej rovine, pretože už v prvom mesiaci bude na sieti Ultron spustených 6 decentralizovaných aplikácií, ktoré budú svojimi službami lákať množstvo užívateľov.

Pre bežných užívateľov bude najzaujímavejší Staking a Farming protokol, kedy Ultron prináša ďalšiu inováciu implementáciou unikátneho riešenia Staking Hub NFT, ktorý vedia užívatelia získať už dnes.

Informácie a technickú dokumentáciu môžete nájsť priamo na stránkach Ultron.foundation. O možnostiach využitia či už ako užívateľ, alebo ako vývojár sa môžete dozvedieť od partnerskej firmy MaVie alebo od ambasádora pre Slovensko Jakuba Kraľovanského, majiteľa platformy Trader 2.0.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Tohtoročná víťazka Miss Universe Buenos Aires sa stala Alejandra Rodriquez.
Foto
Miss Universe má šokujúcu víťazku: Takéto niečo tu ešte nebolo! To môže zmeniť históriu
Prezident USA Joe Biden
Čo sa to deje? Biden s Trumpom sa vyhýbajú debatám: Neurčitá odpoveď prezidenta
(ilustračné foto.)
Nakupujete oblečenie cez Shein? Európska únia sprísňuje bezpečnostné pravidlá!
(ilustračné foto).
SHMÚ varuje! Odložte svoje kvety na noc dovnútra: Mrznúť bude na väčšine územia Slovenska
Ilustračné foto
Príznak demencie či Parkinsona, ktorý spozorujete v noci: Ak sa vám deje TOTO, zbystrite
Jany a Vierka sa stali prvý krát rodičmi.
Foto
Najšťastnejší deň v živote Janyho Landla a Vierky Ayisi: Narodila sa im zdravá dcérka!
Lekári mu inak odporučili, aby nepracoval a odpočíval na vidieku.
Britský kráľ vydal oficiálne vyhlásenie: Karol III. oznámil veľké rozhodnutie
Nitrianskych hokejistov prekvapil René Rendy (uprostred).
Zemetrasenie pod Zoborom! V uliciach Nitry prepukli majstrovské oslavy
požiar ilustračne
V hoteli vypukol požiar, hasiči bojovali s plameňmi dlhé hodiny: Najmenej 10 ľudí zomrelo
Na prestížnej udalosti hľadali nové tváre modelingu.
Foto
Tlačia deti do modelingu: Syn vdovy po Pašekovi st. († 37) ohúril a aha, ako vyrástla Haklovej dcéra!
(ilustračné foto).
Veľká Británia spustila revolučné očkovanie: Vyrieši to jeden z najsmrteľnejších problémov ľudstva
Foto
Nitriansky spasiteľ Stavjaňa: Ako to vyzerá s jeho budúcnosťou?