Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
23.01.2024 07:00 | Špeciálne projekty
Špeciálny projekt

Poznávanie krajín cez zmysly: Ponorte sa do svojho vnútra vďaka nezabudnuteľným zájazdom

Výnimočnosť krajiny spočíva aj v tom, ako sa na ňu sami pozeráme. Tie najlepšie zážitky si v pamäti uchovávame celý život a nabádajú nás vrátiť sa na čarovné miesto znova. Jednodňové či víkendové poznávanie vás nasmeruje na osobitú cestu, ktorá vo vás zanechá silný dojem.

Najkrajšie poznávacie zájazdy zažijete práve s CK SATUR. Aby ste využili jeden zo zmyslov - zrak - už teraz, prečítajte si, čo vás čaká v týchto európskych krajinách. Vďaka starostlivo vyšperkovanému programu môžete zažiť nezabudnuteľný deň alebo víkend na vlastnej koži aj vy!

 

"Zlatý vek" benátskeho karnevalu

Ulice Benátok stále dýchajú atmosférou šľachetnej renesancie a romantika tu rozkvitá bez hraníc. S Talianskym pôžitkom sa neodmysliteľne spája benátsky karneval, ktorý hýri tými najpestrejšími farbami. Dojem na vás zanechá pôsobivá scenéria Námestia sv. Marka s elegantnými palácmi, a mestskými domami. Medzi stovkami mostov vyniká Most vzdychov, ktorý vás svojím dramatickým príbehom nepochybne zaujme. Krásu benátskej čipky oceníme na ostrove Burano a zavítame aj na ostrov Murano, preslávený sklárskymi výrobkami.

Otvoriť galériu

Čarovná zima v Chorvátsku

Zažite kúzlo malého mestečka Samobor, ktoré sa môže pochváliť históriou, ktorá siaha až do roku 1242, keď ho kráľ Béla IV. vyhlásil za slobodné kráľovské mesto. Samobor si získal povesť aj za hranicami Chorvátska vďaka výnimočným "Kremšnite" - krémešom, ktoré patria medzi najlepšie v Európe. Z tejto malebnej oázy sa vydáme do srdca Chorvátskeho hlavného mesta, Záhrebu, aby sme rozvíjali vaše cestovateľské dobrodružstvo. 

Otvoriť galériu

Na záver vás pozývame na nezabudnuteľný výlet do jedného z najkrajších miest nielen v Chorvátsku, ale na celom svete - Národného parku Plitvické jazerá. Počas tohto obdobia si vychutnáme prechádzku bez davov turistov, pričom zasnežený svet vytvorí nezabudnuteľný pohľad. Spoločne sa prejdeme parkom a zavítame aj do slávnej jaskyne z filmu "Poklad na striebornom jazere".

 

Pestrý svet orchideí vo Viedni

Po príchode do Viedne sa nechajte unášať atmosférou počas okružnej prehliadky historického centra mesta. Po tomto fascinujúcom zážitku sa presunieme do malebnej mestskej časti Hirschstetten, kde čaká medzinárodná výstava orchideí organizovaná Viedenskou spoločnosťou orchideí. Výstava patrí medzi najväčšie v Európe a vyníma sa svojou rozmanitosťou a účasťou vystavovateľov z Európy, Ázie a Latinskej Ameriky. Zabočte do sveta kvetov a farieb, kde sa môžete ponoriť do nádhernej atmosféry tohto exotického podujatia.

Otvoriť galériu

 

Unikátny mandľový festival v Čechách

Po príchode do Hustopeče si užite krátku prehliadku tohto malebného mesta. Jedným z najzaujímavejších bodov festivalu je výlet k mandľovým sadom, kde si môžete vybrať z niekoľkých rôznych náročných trás so súťažnými úlohami. Vyberieme sa na trhy plné mandľových špecialít a výrobkov z mandlí, do reštaurácií so špeciálnym menu a bohatou ponukou kvalitných vín z regiónu. Nechýbajú ani koncerty a rôzne sprievodné programy, ktoré spríjemnia pobyt.

Otvoriť galériu

Zastavíme sa aj v starobylom meste Mikulov, obklopenom vinicami. Na hlavnom námestí sa nachádza množstvo historických pamätihodností, vrátane starobylých domov, fontány, barokového stĺpu Najsvätejšej Trojice a mnohých ďalších.

 

Skvostný umelecký zážitok v Schönbrunne

Pozrite si krásy zámku Schönbrunn na vlastné oči. Prejdeme sa letným sídlom Habsburgovcov, reprezentačnými miestnosťami, ktoré kedysi obývali výnimočné osobnosti ako Mária Terézia, cisár František Jozef I. so svojou manželkou Alžbetou Bavorskou, známou ako Sissi. Následne sa pustíme do preskúmania bláznivej záhrady s bludiskom. 

Otvoriť galériu

Milovníkov kvalitnej kuchyne čaká pravý Wiener Schnitzel a spolu s tým pohár vynikajúceho rakúskeho vína. Táto dovolenka vám poskytne nielen pohľad na historické poklady Viedne, ale aj gastronomické zážitky, ktoré vám ostanú v pamäti ešte dlho po návrate domov.

 

Výhody s balíkom „SATUR FLEXI POZNÁVANIE“ ZADARMO

 

Výhody od CK Satur vám na základe dohodnutých podmienok vám zaručia jedinečný zážitok:

Bezplatné storno autobusových zájazdov: Možnosť bezplatného zrušenia autobusových zájazdov 40 až 45 dní pred odchodom na zájazd, poskytujúca flexibilitu a bezstarostnosť.

Bezplatné storno poznávacích zájazdov na charterových letoch: Rovnaká výhoda platí aj pre poznávacie zájazdy na charterových letoch, čo umožňuje bezproblémové plánovanie vášho dobrodružstva.

Bezplatná zmena mena: Možné je zmeniť dátumy výletu až do 31 dní pred odchodom, čím sa prispôsobíte svojim plánom.

100 % garancia vrátenia peňazí do 7 dní: V prípade potreby vám garantujeme vrátenie peňazí do 7 dní od zrušenia.

Výhodou je aj zaplatenie zálohy len vo výške 25% a získanie zľavy až do 27%, aby ste mohli užiť svoju cestu ešte viac. Naši profesionálni sprievodcovia z CK Satur sa postarajú o vytvorenie dokonalého programu, ktorý vám odhalí miestne špeciality, zaujímavé lokality a zvyklosti, ktoré sa neobjavia v bežných turistických sprievodcoch. Počas celej cesty sú k dispozícii 24 hodín denne, aby sa postarali o váš komfort a zabezpečili, že sa budete môcť naplno venovať zážitkom, zatiaľ čo my sa postaráme o zvyšok. Stačí iba zbaliť si veci a nechať zvyšok na CK Satur.

 

Prečo cestovať s CK Satur

Zákazníci ocenia transparentnosť a to, že uvedené ceny sú konečné, bez skrytých poplatkov alebo prekvapení. Ľudia, ktorí preferujú menšie skupiny, ocenia osobnejší prístup k zážitkom. Ponuka balíka premium vstupov vás dostane k exkluzívnym alebo zaujímavým miestam a zážitkom, čo z cestovania urobí jedinečnú skúsenosť. Pre jednotlivcov môže byť lákavé vedieť, že nebudú penalizovaní za single cestovanie, pretože im nebudú účtované príplatky. Rodiny s deťmi môžu oceniť ekonomický prínos bezplatného cestovania pre ich ratolesti.

 

Darujte zážitok nielen sebe, ale aj blízkym

Počas celého roka máte možnosť obdarovať darčekovou poukážkou rodinu či známych. Zvoľte motívy na špeciálnu príležitosť, ako je Valentín alebo narodeniny, pričom si hodnotu zvolíte podľa vlastného rozpočtu.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Špeciálny projekt

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Aktualizované
Obrovská rodinná dráma! Muža našli mŕtveho, žena s dievčatkom skončili v nemocnici
Peter Pellegrini (Hlas)
Pellegrini čelí prvej veľkej skúške: Mal by sa začať krotiť, tvrdí Hrabko
Rodičov obvinených z týrania pustili z väzby.
Foto
Šokujúci verdikt súdu: Rodičov obvinených z týrania detí pustili z väzby! Má to však háčik
Bratislava - Dúbravka 26. 4. 2024 9.21 hod. Líder SNS usilovne čistil chodníky od zeminy.
Foto
Andrej Danko zametal Dúbravku: Ukázal aj zlomený zub! Starostovi dal takýto sľub
Mária prvýkrát za 15 rokov takmer koncert neodohrala.
Foto
Mária Čírová to povedala na rovinu: Už ma nebaví ľudí TOMUTO učiť, nech mi pokojne závidia!
Medzi premiérom Robertom Ficom a predsedom Najvyššieho súdu Jánom Šikutom to vrie.
Prestrelka medzi Ficom a predsedom Najvyššieho súdu: Čo si vyčítajú?
Vakcína využíva rovnakú mRNA technológiu ako vakcína proti COVID-19 od Moderny
Prevrat v liečbe RAKOVINY! Testuje sa prvá vakcína: Neuveriteľné výsledky
Veľké priehľadné okno ponúka skvelý výhľad.
Foto
Zábava a sobáše na dne mora?! Z tejto futuristickej ponorky odpadnete: FOTO musíte vidieť
Čokoládová nafukovačka  v tvare plameniaka
Foto
Nenechajte sa oklamať: Prídu vám tieto výtvory reálne? Neuhádnete, aké tajomstvo skrývajú!
(ilustračné foto).
Podlo oklamal známu influencerku a potom ju pripravila o život: Čo za tým bolo?
Fotografia z miesta nehody v Malackách.
Dráma na stanici v Malackách: Dieťa zasiahol elektrický prúd, ratoval ho vrtuľník
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruským hackerom sa podaril výnimočný kúsok: Z tohto vláda nebude nadšená