Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
29.08.2021 06:00 | Prominenti | Nový Čas Víkend
Video

Moderátorka Didiana o svojom vysnívanom dni: Chcem svadbu na brehu mora

Moderátorku Dagmar Dianovú (44) poznajú ľudia najmä pod prezývkou Didiana.

Sledovali ste počínanie Roryho Sabbatiniho na olympijskom golfovom turnaji? Poznáte sa?
Jasné. Roryho som spoznala na golfovom turnaji Slovak open, ktorý moderujem. Vyhral ho a vítala som ho na greene. Vďaka jeho žene Maťke som mala možnosť s ním aj večerať. Rory je človek, ktorý sa veľmi teší, že môže reprezentovať Slovensko, zúčastňuje sa rôznej osvety o golfe, hrá s deťmi, s každým sa rád porozpráva, odfotí a dokonca bude možnosť zahrať si s ním v jednej golfovej škole, keď sa vráti z olympiády. Sledovala som, samozrejme, v telke každý hrací deň a veľmi emotívne som to prežívala, držala som veľmi silno palce a nesmierne sa teším, že má striebro. Padla mi sánka z toho, ako sa mu zadarilo, je to zázrak. I keď nemal dobrú sezónu, všetkým na olympiáde ukázal, že sa netreba vzdávať. Je fantastický!

S priateľom máte dve domácnosti. Ako teda vyzerá vaše spolužitie?
Veľmi divoko, lebo nikdy nevieme, čo sme si kde zabudli. On býva v dedinke pri Bratislave a ja priamo v hlavnom meste. V čase korony mi to veľmi vyhovovalo, lebo som mohla zmeniť prostredie a nemusela som byť zavretá len na jednom mieste. Rovno však poviem, že nestíham upratovať dva byty a robiť v záhrade, no napriek tomu to robím. Chodím do rádia, televízie, polievam záhradu, upratujem a vždy hľadám nejaké veci. Prenášam tiež potraviny, aby sme ich zbytočne nevyhadzovali. Zaberá to dosť času, ale baví ma to, nie je nuda. 

Neplánujete sa teda nasťahovať do jedného bytu?
Už sme sa o tom bavili, že budeme týždeň tam a druhý zase tam... Nasťahovať sa však do jedného bytu? V žiadnom prípade! (smiech)

Ako moderátorka musíte dobre vyzerať a nie je tajomstvom, že ste podľahli rôznym estetickým úpravám. Máte operované viečka, dali ste si neviditeľný strojček. Máte ešte niečo v pláne?
V pláne mám to, aby sa na mňa stále dalo pozerať. (smiech) Musím byť spokojná sama so sebou, lebo potom tú energiu vysielate aj ostatným ľuďom. Strojček som si dala urobiť preto, lebo ma bolievala sánka, pretože som mala predkus. Zuby sa mi vyrovnali a mám z toho radosť, ale stále musím nosiť dlahu na noc, aby sa to nevrátilo. Viečka, to bola potreba, lebo mi prevísala koža cez oko a načo jej mať toľko, keď nemusíte? To beriem ako zdravotnú úpravu. Občas si dám pichnúť kyselinu hyalurónovú na hydratáciu pleti a botox do vrásky hnevu, aby som sa toľko nemračila. Inak v pláne nemám nič, iba som si dala skontrolovať kŕčové žily na nohách, ktoré mám geneticky po predkoch, aby bolo všetko v poriadku.

Ako si udržiavate štíhlu figúru? 
Diétu sa mi nepodarilo držať asi rok a pol. Naposledy som povedala jednej redaktorke, že chvíľu nejem múku, aby som sa znova dala dokopy, a vydržalo mi to presne tri dni. Potom som sa opustila veľkou pizzou so salámou. Inak prejdem vďaka golfu množstvo kilometrov, minimálne raz do týždňa chodím cvičiť napríklad s Romanom Volákom a občas aj korčuľovať. Kúpila som si bicykel, na ktorom som zatiaľ bola iba v reštaurácii na terase. 

Svadbu neplánujete?
Už sme ju aj zrušili. Mali sme ju mať minulý rok v júli v kostole v Kremnici, chodili sme aj na prípravy, a keď prišla korona, všetko padlo. Teraz čakáme, čo bude, lebo by som chcela svadbu na brehu mora, ale keďže teraz je to ťažšie, tak som si doma spravila jazierko a možno bude svadba tam. (smiech) Zatiaľ sa nám žije veľmi dobre bez papiera. 

späť
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas Víkend, Karin Kollárová

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




(ilustračné foto)
Prietrž mračien narobila v slovenskom meste poriadnu paseku: Mimoriadna situácia, hlásia značné škody
(ilustačné foto)
Nadľudský výkon otca nestačil: Pri tragédii v bazéne zomreli 3-ročné dvojičky
Britney Spears sa dostala do problémov pre svoje nezodpovedné správanie.
Foto
Britney Spears sa SÚDILA s vlastným otcom: Desivá reakcia po ukončení sporu! Skončí na mizine?
Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj.
Voči Zelenskému sa vedie trestné stíhanie: Dostal sa na nelichotivý zoznam! Čo na to Ukrajina?
Amputáciu odmieta, no lekári hovoria, že by mu pomohla.
Foto
Nicholas pred 10 rokmi havaroval a ostala mu VISIEŤ noha: Fakt mu TOTO povedali lekári?!
Nemecký kancelár Olaf Scholz
Útoky na politikov exponenciálne rastú, Scholz má toho plné zuby: Nemeckí predstavitelia avizujú, čo bude nasledovať
Rolins doťukáva posledné detaily pred koncertami v Prahe.
Foto
Dara ukázala novú FOTO po plastike, ľudia nechápu: HANBÍŠ sa za to?
(ilustračné foto).
Rozruch v Dubline: Študenti zabarikádovali kampus univerzity
Ryhtářov žiaľ je stále rovnaký aj po 10 rokoch.
Záhada Bartošovej († 48) čísla, zdrvený vdovec: Prečo aj 10 rokov po samovražde funguje!
Ilustračné foto
Aktualizované
Užívate si slnko? Úsmev vám klesne: Do týchto okresov sa rúti LEJAK!
Rodina sa s úmrtí Laury a bábätka nevie spamätať (ilustračné foto).
Smutná TRAGÉDIA: Laura († 22) zomrela pri pôrode, syn († 2 mes.) neskôr v tatinovej posteli
Odíde zo Slovana? Juraj Kucka má na stole viacero ponúk!