Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
29.08.2021 06:00 | Prominenti | Nový Čas Víkend
Video

Moderátorka Didiana o svojom vysnívanom dni: Chcem svadbu na brehu mora

Moderátorku Dagmar Dianovú (44) poznajú ľudia najmä pod prezývkou Didiana.

Jemná blondínka, ktorej hlavným zdrojom príjmov je práca vo Fun rádiu, sa pred časom stala novou posilou jojkárskej relácie Inkognito. V súkromí je šťastne zadaná, no napriek tomu zrušila svadbu. Prečo?

Fotogaléria
8
fotiek v galérii

Všetci máme za sebou zložité obdobie. Ako ste ho prežívali?
Som veľmi rada, že som ho prežila, aj keď podľa mňa stále trvá, takže stále sa snažím správať zodpovedne. Téma korony sa celkom udomácnila v našich mysliach a životoch, a rozdelila spoločnosť na dva tábory. Inak mi toto obdobie dalo program Bez servítky, teda veľmi fajn prácu, a naučila som sa chodiť dvakrát týždenne do sauny s Juniorom. Tam máme totiž štúdio, kde nahrávame komentáre k spomínanej relácii o varení. Vďaka tomu sa mi podarilo prežiť túto čudnú dobu v dobrej nálade, keďže som stretla partiu veľmi príjemných ľudí. Dosť sa spolu nasmejeme a to je naozaj dobré korenie života. Až mi je niekedy ľúto, keď sa končí týždeň. Táto relácia je štúdium psychológie pre každého jedinca... Čo sa tam človek všetko dozvie! Inak covid sa mi našťastie, vďakabohu, vyhol.


Stali ste sa tiež novou posilou Inkognita. Potešilo vás, keď ste boli oslovená do tejto relácie?
Podlomili sa mi kolená a musela som si ísť hneď šupnúť jednu kávu, aby som sa prebrala, či je to vôbec pravda. (smiech) Inkognito, to je láska. Sadnem si tam a zabudnem všetko, čo som chcela povedať, lebo hádači sú takí silní, že až. Je to proste vysnívaná partia ľudí. Pozerávala som Inkognito často doma a teraz som nadšená, keď sa vidím v tom štúdiu. A potykala som si so Zdenou, to je pre mňa veľká pocta. Teda, ona prišla za mnou, či si nechcem potykať, to je super, že? Veľmi sa z toho teším. Pred všetkými mám však stále veľký rešpekt. Pri prvom vysielaní som bola ticho, lebo neviem stále rozprávať vtipy ako napríklad Mišo Hudák. Nemôžem sa však dočkať, keď konečne uhádnem nejakého hosťa, lebo dobre sa pýtať nie je vôbec sranda. Zdena je v tom absolútna umelkyňa. Ľudsky ide z Inkognita veľmi dobrá energia. Tomáš Eibner ho už roky veľmi dobre režíruje a má nos na ľudí, preto ma tam vybral. (smiech)


Ste zadaná. Ako ste sa s priateľom zoznámili? Bola to láska na prvý pohľad?
Nebola to úplne láska na prvý pohľad, lebo som vedela, že je odo mňa mladší. Upozornila ma naňho jedna profi golfistka, ktorá mi povedala, že, ten Paľko je veľmi dobrý muž, aj fajn mamu má, mala by si dobrú svokru‘. Po predchádzajúcom priateľovi stačila len táto veta a to ma upútalo. (smiech) Nebolo to, samozrejme, len o tej svokre. Bol medzi nami nejaký turbulentný náboj a ten stále pretrváva. Upútali ma na ňom viaceré veci - oči, pokora, povaha, vizáž a potom aj to, že je to veľmi šikovný golfový tréner.

Najradšej teda asi spolu hráte golf...
Určite. Večer sa spolu radi vyvalíme na gauč a rozprávame sa, a okrem toho sme obaja vášniví cestovatelia. To ma s Palim naozaj baví, pretože ako cestovateľ je veľmi šikovný, vynájde sa aj bez mapy. Teraz, keď sa nedalo dlho cestovať, mi to veľmi chýbalo. Už sa teším, až niekam spolu vyrazíme.

Čím vás golf tak očaril?
Veľa ľudí si myslí, že golf je iba odpaľovanie z nejakého čudného miesta do diaľky, ale to nie je golf. Ďalší si zase myslia, že je to len také prechádzanie sa po krásnom ihrisku, ale to tiež nie je golf. Golf má pevné pravidlá, časové limity, čo musíte trafiť, čo stihnúť. Zelené plochy vás síce veľmi upokojujú, ale zároveň vás golf vie veľmi rozhodiť a stávate sa človekom, ktorý bojuje sám so sebou a nie proti ostatným. Býva dobrým zvykom, že väčšinou hrávame s rovnakými partiami, s ktorými nám je dobre. O to osviežujúcejšie je, ak stretnete nových ľudí, ktorí vám dajú iný pohľad na svet.

pokračovanie
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas Víkend, Karin Kollárová

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk

Bratislavské módne dni. Na snímke Martina Zábranská.
Foto
Maca Zábranská opäť pod paľbou kritiky: Drsný odkaz pre herečku! To myslia vážne?
Na snímke odsúdený Mikuláš Černák.
AktualizovanéFoto
Začal sa proces s Mikulášom Černákom: Bleskový koniec súdu!
Foto
Chodeckí snúbenci Černý a Burzalová žijú olympijský sen: Nezastavila ich ani menštruácia!
Alexej Navaľnyj († 47).
Spojenci Navaľného († 47) sa z basy tak skoro nedostanú: Moskovský súd rozhodol o ich osude
Očkovanie treťou dávkou na Národnom futbalovom štadióne v Bratislave.
Očkovanie zachránilo za 50 rokov obrovské množstvo ľudí! Pre koho je najväčším prínosom?
Na snímke podpredseda vlády a minister životného prostredia SR Tomáš Taraba (nominant SNS) počas 3. chôdze NRSR k Programovému vyhláseniu vlády (PVV)
Kontroverzné rozhodnutie envirorezortu: Zloží Taraba slovenské národné parky na kolená?
Útočník David († 24) bez váhania strieľal aj na ľudí na ulici.
Vláda ČR chce po tragickej streľbe v Prahe vynoviť zákon: Novinky pre políciu aj predajcov zbraní
Mnohé lyžiarske strediská vplyvom zmeny klímy zrejme zaniknú (ilustračné foto).
Niektorí majú dôvod na radosť: Napadol sneh, TU sa budete môcť lyžovať
Takto vyzerali stredoveké obydlia v podhradí.
FotoVáš Tip
Archeopark v Hanušovciach nad Topľou započal tohtoročnú sezónu: Až do jesene vás čakajú tieto bohaté aktivity!
Ruský prezident Vladimir Putin.
Súd v Rusku nariadil hroznú vec: Týka sa to opozičných politikov!
(ilustračné foto)
Polícia obvinila piatich tínedžerov: Príde vám nevoľno, čo chystali!
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
Pokus o falšovanie výsledku amerických volieb: Trump ako spolusprisahanec?!