Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
10.01.2021 07:00 | Správy | Servis | Lifestyle

Horoskop od Zany: Trápi vás zdravie, láska či peniaze? Toto vás čaká v roku 2021

Aký bude rok 2021? Koho čaká niečo výnimočné, kto stretne lásku a ktoré znamenia si majú dávať poroz na svoje zdravie? Mnoho vecí dokážeme ovplyvniť, no niektoré sú nám predurčené dátumom narodenia. Či už horoskopom veríte, či nie, možno vás inšpirujú nasledujúce predpovede veštkyne Zany. Nech je tento rok najmä plný zdravia, milí čitatelia!

Lev

Zdravie: Pretrvávajúce bolesti pod ľavým rebrovým oblúkom v druhej polovici marca riešte, nakoľko môže ísť o rozvíjajúce sa ochorenie pankreasu alebo sleziny. Narušené zdravie si vyžiada svoju daň u všetkých Levov, a to bez výnimky, ktorí sa narodili v období rokov 1949 až 1954. Srdcová slabosť, kolísavý krvný tlak a výrazné bolesti veľkých kĺbov zaručia v júli mnohým z vás bezsenné noci. Zverte sa do rúk lekárom-špecialistom! Od konca septembra dbajte na svoje zdravie viac než inokedy, nenamáhajte sa fyzicky a nájdite si čas pre oddych.

Práca a peniaze: Našetrené peniaze ponechajte do tretieho februárového týždňa na bezpečnom mieste. A nikomu nevravte, koľko sa vám podarilo nasporiť! Augustoví muži sa môžu okolo 27. mája pustiť do vlastného biznisu, a pokiaľ chcú podnikať so spoločníkom, musia byť opatrnejší v zdôverovaní sa ohľadne svojich investičných plánov. Júlové dámy – vy si dávajte v októbri pozor na podráždenosť, ku kolegom sa správajte s úctou, ale zároveň hájte svoje záujmy. Levi, hľadajúci v decembri novú prácu, musia myslieť najmä na to, aby v popredí zostala ich vysoká cena!

Vzťahy: Pri aprílových stretnutiach s príbuznými si dávajte pozor na jazyk, pretože by ste sa ľahko mohli ocitnúť uprostred veľkého konfliktu. A navyše – vaši najbližší vôbec nebudú mať pochopenie pre to, že práve vy nazývate veci pravým menom. Na odhalenie rodinných tajomstiev nastane správny čas až medzi 6. júlom a 2. augustom 2021! Nezadaní zrodenci stretnú uprostred novembra novú lásku. Na prvý pohľad nenápadné a tiché stvorenie vás ničím nezaujme, ale našťastie bude mať vo všetkom dianí hlavné slovo vaše srdiečko. A to neomylne pôjde za tým najkrajším hlasom – za hlasom pravej lásky!

Panna

Zdravie: Dámy narodené od 29. augusta do 11. septembra môžu byť v prvých dvoch dekádach roku 2021 precitlivené a melancholické. Zvýšená únava je signálom, aby ste zahájili celkovú detoxikáciu organizmu. Pridajte k bylinkovým čajom a zmenenému jedálničku i jogu alebo pilates, a vhodné sú tiež dlhé prechádzky v prírode. Aktívne športovanie je počas leta a jesene povolené len ročníkom 1969, 1987 a 1998. No aj tu platí, že vydanú energiu musíte doplniť vhodným spôsobom, ktorý bude v rovnováhe s vašou podráždenou psychikou. Počas decembra sa vyhýbajte chladu a teplo sa obliekajte!

Práca a peniaze: K problémom v zamestnaní sa v januári postavte tak, aby negatívny dopad intríg od kolegov bol pre vás čo najmiernejší. Do nových projektov sa medzi 12. až 18. aprílom určite nepúšťajte, aj keby vám nadriadený sľuboval mimoriadnu odmenu. Nemá totiž zmysel, aby ste si na plecia nabrali bremená, ktoré neunesiete! O novú robotu sa v júli môžu posnažiť augustové Panny, ktoré majú jasno v tom, čo chcú v práci dokázať. Cesta podnikania je po 15. októbri otvorená pre tých z vás, ktorí sa neboja ísť za hranice svojich možností.

Vzťahy: V partnerstve musíte počas februára nájsť nové podnety, inak váš vzťah pôjde do negatív, a teda do krízy. Ubezpečte svoju polovičku o tom, že je ešte stále pre vás tou jedinečnou osôbkou, do ktorej ste sa kedysi zamilovali. Partnerský trojuholník budú v auguste riešiť Panny, ktoré brali na ľahkú váhu zodpovednosť za najbližších, pričom sa ich budúcnosť ocitne na závažnej križovatke. Nuž, pridlho ste hazardovali s tým, čo vám do rúk vložil partner! Ak si chcete svoju lásku udržať, potom musíte najneskôr do 4. novembra 2021 znovu vybudovať medzi sebou dôveru a harmóniu.

Váhy

Zdravie: Čím viac sa v prvej polovici roka 2021 budete snažiť o vytvorenie rovnováhy, o to menej sa vám to bude dariť. Tento aspekt sa môže podpísať pod zhoršenie zdravia, ale aj pod celkovú stagnáciu v živote. Pokúste sa preto riešiť prichádzajúce situácie s nadhľadom a triezvo. Zrodenci s nejakou intoleranciou v rámci stravy môžu zaznamenať negativitu zdravia po 14. septembri, keď budú pod vplyvom nepriaznivej kolidity Venuše a Pluta. Ženy narodené po 16. októbri budú v decembri prechádzať ťažším obdobím v súkromnej oblasti a zrejme sa nevyhnú zápalom vaječníkov!

Práca a peniaze: Do vienka ste dostali výborné organizačné schopnosti a talent na to, aby ste dokázali oponenta utlmiť múdrymi slovami. Tak neváhajte tieto danosti využiť v prvej polovici apríla v práci. Ťažkej úlohy sa okolo 22. augusta budú musieť zhostiť tí z vás, ktorým veľmi záleží na kariérnom postupe. Októbrové Váhy – na sviatky nekupujte svojim blízkym honosné darčeky! Potešíte aj drobnosťou, a dokonca viac než nejakým drahým darom. Napokon – tie pravé hodnoty nie je možné prerátať na peniaze, pretože sa ukrývajú v obyčajných veciach.

Vzťahy: Urobte si počas mája jasno v tom, čo pre vás vaša polovička znamená a kde má váš vzťah slabiny. Ak je to nutné, spíšte si zoznam negatívnych a pozitívnych zistení. Problémy, ktoré v partnerstve máte, môžu byť totiž aj zrkadlom vašich nereálnych očakávaní! A berte do úvahy partnerove pocity, s ktorými sa vám nezdôveruje. Osamelé dušičky sa v po 26. novembri dočkajú svojho šťastia, hoci ani teraz nepôjde všetko ľahko. Nuž, vy ste vždy o lásku museli bojovať! O to krajšie však budete prežívať víťazstvo, v ktorom vám vesmír poskytne partnera, s ktorým si budete dobre rozumieť.

Škorpión

Zdravie: Chladný január prináša pre vás už klasické zápaly a katary horných ciest dýchacích, ale aj bolesti ramenných kĺbov a chrbtice. Pomôže vám inhalovanie teplých olejov, čím sa zlepší funkcia priedušiek a pľúc. Kĺby opatrite rozmarínovými zábalmi a staršie ročníky môžu aplikovať tiež masáže kostihojovou tinktúrou. Okolo 10. júla sa vyhnite dlhodobému pobytu na slnku a fyzicky sa nenamáhajte. Škorpióni narodení od 26. októbra do 8. novembra by mali po 30. októbri do jedálnička zahrnúť pór, obilninové klíčky, čakanku a rukolu. Vyhnete sa vážnym chorobám zažívania!

Práca a peniaze: Ročníkom 1973 a 1984 sa bude v období medzi 13. júnom až 1. augustom dariť v podnikaní. Na svoje si prídu aj tí z vás, ktorí sa necháte nahovoriť na mierne rizikovú investíciu. Všetko však dopadne nad vaše očakávania! Nedajte sa ale strhnúť k tomu, aby ste šťastenu pokúšali opakovane, pretože by ste utrpeli vážne finančné straty. Dôležité je najmä to, aby ste boli vnútorne spokojní, a nie to, či o vás iní hovoria v superlatívoch. V decembri by októbrové dámy mali ohľadne práce voliť takú stratégiu, aby čo najlepšie využili svoje vedomosti!

Vzťahy: Na začiatku februára buďte obozretnejší, pretože partnerstvo sa dostane do ťažkej pozície apatie a chladu. Tí z vás, ktorí dlhšie uvažujete nad tým, či nefungujúci vzťah opustiť, môžu tento krok urobiť po 16. marci. Novembroví muži stretnú koncom októbra krásnu a romantickú lásku, ktorá je akousi odmenou za útrapy, ktoré prežili. No pamätajte - svoje srdce nedávajte na dlani, ale kúsok po kúsku! Žiadna láska sa totiž nezaobíde bez bolesti, no je rozdiel, či si o bolesť priamo nerozumne koledujete, alebo ste postupom času pripravení ju prijať.

späť pokračovanie
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Zana

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




(ilustračné foto)
Staré rany sú otvorené: Ako zomreli ľudia v bunkri Vlčia hradba? Znalec to povedal narovinu
Bývalý americký prezident Donald Trump.
Na Trumpa sa valia problémy zo všetkých strán: Sudca má toho dosť, urobil mu škrt cez rozpočet
Gregorová je známa svojou láskou k vareniu a pečeniu.
Gazdinka Hana Gregorová: Herečka za kulinárske skvosty minula majland!
V Pásme Gazy vládne napätie už dlhé roky (ilustračné foto).
Aktualizované
Kríza zažehnaná? Hamas kývol na návrh prímeria v Pásme Gazy: Ľudia sa radujú v uliciach
Vlajka Európskej únie a ruský prezident Vladimir Putin.
Rusi sa chystajú cvičiť s JADROVÝMI zbraňami: EÚ dvíha varovný prst, je to ďalším dôkazom, že...
Fotografia z miesta nehody.
Vážna dopravná nehoda v centre Turzovky: Na železničnom priecestí sa zrazil vlak s osobným autom!
Search and rescue forces search through a destroyed building with the help of rescue dogs.
Okamihy hrôzy v Juhoafrickej republike: Zrútila sa tam budova, pod troskami uviazli bezmocní ľudia!
Close-up photo of unrecognizable man having erectile problem in bedroom
Štíhle telo či lepší výkon v posteli? Páni si musia vybrať! Starosti im spôsobuje populárny liek
Paramedics in a rescue operation after a car crash
Stačila sekunda! Dievčatko († 4) z Česka sa udusilo párkom v rohlíku: Ani rýchla pomoc nepomohla
Fotografia nezvestného muža.
Foto
Polícia pátra po 57-ročnom Milošovi z Kotešovej: Nezvestný je už týždeň! Nevideli ste ho?
Ilustračné foto
Teplo vystrieda iné TRÁPENIE: Už to prichádza! Čo očakávajú meteorológovia?
Juraj Slafkovský a Cole Caufield sú veľmi dobrí kamaráti.
Foto
Američania sú už v Bratislave: Ich hviezda po príchode prosila Slafkovského o pomoc!