Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
10.01.2021 07:00 | Správy | Servis | Lifestyle

Horoskop od Zany: Trápi vás zdravie, láska či peniaze? Toto vás čaká v roku 2021

Aký bude rok 2021? Koho čaká niečo výnimočné, kto stretne lásku a ktoré znamenia si majú dávať poroz na svoje zdravie? Mnoho vecí dokážeme ovplyvniť, no niektoré sú nám predurčené dátumom narodenia. Či už horoskopom veríte, či nie, možno vás inšpirujú nasledujúce predpovede veštkyne Zany. Nech je tento rok najmä plný zdravia, milí čitatelia!

Baran

Zdravie: Až do polovice apríla 2021 sa stráňte chladených nápojov, nepreháňajte to s konzumáciou alkoholu a dôležité je tiež to, aby ste preventívne pili čistiace bylinkové čaje. Poniektorých z vás donútia v auguste akútne problémy s hemoroidmi vyhľadať odborníka, ktorý vám nasadí správnu liečbu, prípadne odporučí operatívny zákrok. Od konca októbra pridajte do jedálnička viac čerstvého ovocia a zeleniny. A s príchodom chladnej zimy si dvakrát do týždňa doprajte bankovanie, alebo masáž lávovými kameňmi. Ročník 1955 – ku koncu roka sa začnite viac hýbať!

Práca a peniaze: Ste tvoriví a dokážete zabrať tam, kde vašim kolegom dochádzajú sily. Tak využite počas februára svoj potenciál na získanie toho, po čom túžite. Dávajte však pozor na tých vo svojom okolí, ktorí neprajnosť skrývajú za milý úsmev. Áno, vo vašej tesnej blízkosti je pár osôb, ktoré by vás najradšej videli na kolenách! Rozhodnutie zmeniť robotu by nemali v máji odkladať marcoví muži. Dámy narodené v roku 1983, ktorým ide o vyšší post, sa budú musieť uprostred novembra ešte raz otvorene pozhovárať s nadriadeným. Sú tu isté záležitosti, ktoré neboli nazvané pravým menom!

Vzťahy: Venujte sa v marci partnerovi viac, snažte sa mu vyhovieť a hlavne dobre počúvajte, keď sa vám bude zverovať so svojimi pocitmi a obavami. A pokiaľ si nebudete istí tým, či vám vaša láska vraví všetko – netlačte na pílu. Sú veci, ktoré musia dozrieť, a taktiež musí byť na ich riešenie vhodný čas. Barani túžiaci po novom vzťahu budú musieť počkať do druhej polovice júla, pričom je nutné, aby sa zbavili negatívnych bremien, ktoré si nesú z predchádzajúceho partnerstva. Nečakajte, že tieto problémy za vás vyrieši niekto iný!

 

Býk

Zdravie: Problémy s veľkými kĺbami zasiahnu uprostred marca všetky staršie ročníky. Nevyhnú sa im ani Býci, ktorí prepínajú svoje sily priveľmi aktívnym cvičením a upriamujú sa viac na kvantitu, ako na kvalitu. Ak sa vychystáte v prvých dvoch augustových týždňoch na dovolenku k moru, tak sa jednoznačne vyhýbajte priamemu pobytu na slnku, nakoľko by ste skončili s vážnym úpalom v nemocnici. Tí z vás, ktorí ste sa narodili v roku 1958 a 1996 – nepodstupujte v októbri operačné zákroky. Platí to tiež pre kozmetické operácie tváre a dekoltu!

Práca a peniaze: Jarné mesiace budú komplikované u aprílových mužov, prešľapujúcich na jednom mieste. Naopak, úspešné a pokojné obdobie si hviezdy pripravili pre tých z vás, ktorí ste sa narodili medzi 12. až 20. májom. Vám začiatkom júna spadne do lona vysoký finančný profit, pričom tento úspech je podložený nielen vašou cieľavedomosťou, ale i vzdelaním a tvrdou prácou. Priazeň nadriadeného môžu na konci decembra stratiť Býci, ktorí si nedajú pozor na jazyk! Pravdu môžete vysloviť iba vtedy, keď si budete istí, že ľudia okolo vás sú schopní ju zniesť.

Vzťahy: Problémy s láskou sa v treťom januárovom týždni vykryštalizujú do pozitív u tých z vás, ktorí sú ochotní zariskovať. Povedzte svojej polovičke, čo v skutočnosti cítite, a prestaňte sa schovávať za múr mlčania. Dámy narodené v roku 1966 a 1988 získajú počas februára v partnerovom objatí potrebnú energiu na to, aby radili príbuzným vo veciach lásky. Osamelé májové srdiečka stretnú začiatkom jesene nového životného partnera. Avšak, podmienkou k tomu, aby ste o svojom šťastí už nemuseli iba snívať, ale mohli ho aj reálne prežívať, je najmä uvedomenie si, že pozostatky z minulosti navždy necháte za sebou!

Blíženci

Zdravie: Tí z vás, ktorí mali v nedávnej minulosti problémy s dolnými končatinami, by okolo 14. marca mali ísť na cievne vyšetrenie. V druhej dekáde roka 2021 si dávajte pozor na úrazy v domácnosti a pri športe. Májoví Blíženci budú mať od apríla do augusta relatívne dobré zdravie. Výnimkou sú zrodenci trpiaci chronickými problémami so srdiečkom a žalúdkom. Vy prispôsobte svoj denný režim zdravotnému zaťaženiu, ktoré máte. Júnové dámy - pretrvávajúce zápaly malej panvy počas novembra a decembra konzultujte so špecialistom!

Práca a peniaze: Nenaháňajte sa po 24. februári v zamestnaní a problémy riešte uvážlivo. A nerozčuľujte sa nad hlúposťou niektorých kolegov! Prijať novú prácu môžu Blíženci, ktorí sa neboja vyskúšať niečo nové. Pre vás však platí upozornenie, aby ste vyčkali až do 16. augusta a potom realizovali to, po čom túžite. Súdne spory týkajúce sa peňazí sa vám podarí v druhej polovici novembra doriešiť pozitívne. Ročník 1953 – ohľadne delenia majetkov zachovajte koncom roka rozvahu, pretože príbuzní sa budú snažiť o to, aby ste z pomyselného koláča dostali čo najmenej!

Vzťahy: Harmonické dni si hviezdy prichystali pre mužov, ktorí vedia, čo chcú a poznajú skutočnú hodnotu lásky. Správajte sa medzi 30. májom až 6. júnom k svojej polovičke nežne, vymyslite romantický večer len pre vás dvoch alebo nezabudnuteľný výlet niekam mimo bežných dní. Snažte sa veľa komunikovať, riešte aj problémy, o ktorých si myslíte, že nie sú dôležité. V októbri sa Blíženci narodení v roku 1965 a 1978 stretnú so situáciami, ktoré im budú brať veľa energie. Z každej strany prichádza nepokoj a konflikty, podfarbené ľudskou nespokojnosť. Do hry sa zapojí aj zištnosť a závisť!

Rak

Zdravie: Prechladnutia a bolesti hlavy vám znepríjemnia začiatok apríla 2021. Staršie ročníky potrápi haprujúce srdiečko, a dokonca sú možné i vážnejšie problémy s predispozíciou nemocničného lôžka. V kolízii planét v období od 5. do 21. júla nepodstupujte operácie a naopak – pokiaľ sa rozhodnete svoje zdravie riešiť lekárskymi zákrokmi, tak vám hviezdy budú naklonené v období po 23. auguste. Ročníky 1963 a 1991, vyhýbajte sa od septembra priestorom, kde sa fajčí a dbajte na úpravu stravovania. Pridajte do jedálnička čerstvé ovocie a jedzte viac bieleho mäsa a syrov.

Práca a peniaze: Nemyslite už na krivdy, ktoré sa vám nedávno stali v pracovnom kolektíve a začnite uvažovať nad zmenami. Jednoducho povedané – prejdite od slov k činom! Máte určite na viac, než sa vám dostáva v terajšej robote, veď vaše skúsenosti a vedomosti sú oproti kolegom na vyššej úrovni. V období od 1. júna nevstupujte do hádok, neriešte detaily ohľadne problémov s nadriadeným, a vyhnite sa vybavovačkám na rôznych úradoch. Až do konca októbra 2021 sústreďte všetku energiu na vymanenie sa spod tlaku okolia, ktoré vás blokuje v napredovaní a berie vám i množstvo síl.

Vzťahy: Láska vám začiatkom februára zamotá hlavu, možné sú i nevery alebo krízy vo vzťahoch. Komunikujte s ľuďmi, ktorí sú vám blízki, pokojne, trpezlivo ich vypočujte a nepresadzujte si svoje názory za každú cenu. Osamotenie okolo 4. mája ukončia tí z vás, ktorí sú pripravení na vážny vzťah a nepletú si samotu so zúfalstvom. Nová láska je v júli pripravená aj pre Rakov, ktorí sa narodili v rokoch 1974 až 1977. Raci v manželstvách musia byť koncom novembra mimoriadne pozorní k tretej osobe, ktorá sa medzi nich zamieša. Môže vám priniesť skazu!

pokračovanie
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Zana

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Obec Krivá
FotoVáš Tip
Mrazivý príbeh zázračnej dediny na Orave: Okolité obce cez vojnu vypálili, v Krivej nik nezomrel! Ako spomínajú preživší?
Alena Heribanová a Ľuboš Machaj
Foto
Moderátorka Alena Heribanová k situácii v RTVS: Silné slová! Čo si myslí o Machajovi?
Na Akropolu v súčasnosti denne zavíta približne 23 000 ľudí.
Desivý objav Aténach: Podzemný sklad po rokoch odhalil tajomstvá
Adrian Lehmann.
Boj o olympiádu prekazila smrť (†34): Osudnou mu bola jeho láska!
Prezidentka SR Zuzana Čaputová naposledy úraduje z Košíc od utorka do piatka 26. apríla 2024.
Prezidentka sa vzdialila od hradného kopca Bratislavy: V Košiciach sa stretla s bývalou hlavou štátu
Na archívnej snímke zo 14. marca 2024 nákladné autá s humanitárnou  pomocou pre Pásmo Gazy
Európska únia sa kvôli zhoršujúcej situácii rozhodla konať: Zintenzívňuje svoju pomoc
Ilustračné foto
V Rusku zadržali novinára: O jeho osude bude rozhodovať súd! Za toto mu hrozí basa
Zvolenská nemocnica začína vo svojom areáli s výstavbou nového pavilónu chirurgie.
Ministerka Dolinková zavítala do Zvolena: Miestna nemocnica spustí veľké plány
Policajti v Ružomberku žiadajú verejnosť o pomoc pri objasňovaní dopravnej nehody.
Hrozivo vyzerajúca nehoda: Vodič narazil do stromu! Muži zákona sa obracajú na verejnosť
early rush hour scene with lens flares
Opatrne na cestách: Rýchlostnú cestu úplne uzavrú! Polícia uviedla dôvod
Bývalý politik SNS sa rozčuľoval, že nič nespáchal a považuje to za politickú objednávku.
Obnovený proces v korupčnej kauze Jána Slotu: Exšéf SNS sa nedostavil! Čo sa dialo ďalej?
Dušan Gabáni má na konte niekoľko ocenení.
Foto
Strach o športového moderátora: Populárneho Dušana Gabániho museli oživovať