Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
22.08.2020 19:45 | Správy | Zahraničné správy
Foto

Dievča s extrémnou váhou sa zmenilo na riadnu sexicu: Pikantné FOTO hore aj dole bez

Alida Elizabeth Dreyer (28) si v živote prešla množstvom problémov. Od šikany v škole, cez syndróm polycystických ovárií až po toxický vzťah s mužom, ktorý zničil jej sebavedomie. Ako veľa ľudí, ktorí zápasia so svojou váhou, aj jej duševný stav mal dopad na to, ako zaobchádzala so svojím telom.

Fotogaléria
11
fotiek v galérii

Alida z austrálskeho Sydney, pôvodom z Južnej Afriky, sa cítila menejcenná a demotivovaná cvičiť a jesť zdravo. Ako informuje Metro, nakoniec sa jej s osudom podarilo zabojovať a zhodila úžasných 76 kíl!

Alida bola pre svoju váhu často šikanovaná. Začala preto vynechávať školu a jej duševné zdravie sa zhoršovalo. Ešte predtým, ako jej v 12 rokoch diagnostikovali depresiu, si prešla sebapoškodzovaním a často trpela samovražednými myšlienkami. "Od šiestich do 23 rokov som sa neustále vážila. V desiatich som mala 82 kíl. Konzumovala som veľa a potajomky, jedlo som si schovávala vo svojej izbe. To sčasti prispelo k mojej závislosti na jedle a zlému duševnému zdraviu," priznala pre Jam Press Alida.

"Na raňajky som si dala 6 krajcov toastu a sladký čokoládový nápoj, na obed nasledovalo jedlo s vysokým obsahom sacharidov - cestoviny alebo makaróny so syrom. Večera bola mäso, zelenina a sacharidy - opäť ryža alebo cestoviny. Moje porcie boli mimoriadne veľké," priznáva teraz už zdravá žena s tým, že popritom "padol" aj malý sáčok lupienkov so syrom. Vodu nikdy nepila, jedine sirupovú alebo džús.

 

"Kalórie som si nikdy nesledovala, ale denne to mohlo byť 2 500-3 500. Boli aj dni, keď som sa zbláznila, vtedy som mohla skonzumovať 5 000 kalórií." Záchvatové prejedanie len pokračovalo po tom, čo jej diagnostikovali syndróm polycystických ovárií. S vtedajším priateľom sa snažila otehotnieť, nakoniec to skončilo rozchodom. "V tej dobe som ukončila toxický vzťah. Nechala som ho, lebo ten vzťah bol nesmierne nezdravý." K rozchodu došlo dva ni potom, čo Alida zašla za odborníkom na plodnosť. Nielen jej nadváha spôsobili, že nebola schopná prirodzene počať.

Po ukončení vzťahu žena prekopala svoje stravovacie návyky a v marci 2017 podstúpila operáciu žalúdka, čo jej pomohlo ukontrolovať veľkosť porcií. Vďaka týmto zmenám za 12 mesiacov zhodila nadbytočnú váhu a doteraz si udržuje zdravých 68 kíl. Z Alidy je teraz vegetariánka, ktorá sa zameriava na holistické a vedomé stravovanie. Dokonca sa prihlásila na budúcoročnú súťaž WBFF (World Beauty Fitness and Fashion).

A nie je to len jej telo, čo sa zmenilo. "Som pozitívna, zameraná na svoje chudnutie. Bývala som extrémne negatívna, o všetkom som si myslela, že je príliš ťažké a že nestojím za to, aby som zmenila svoj život," hovorí Alida s tým, že počas celej cesty chudnutím nemenila len svoje telo, ale aj zmýšľanie a priority. "Teraz som veľmi pozitívna, mám veľa sebavedomia a sebadôvery. Moja myseľ je zameraná na zdravé telo a zdravú dušu," zakončila teraz už šťastná žena.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: voj

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Robert Kaliňák vo videu ohľadom aktuálnej situácií na Slovensku.
Robert Kaliňák sa vyjadril k situácií na Slovensku: Cesta k zmieru nevedie cez falošnú politickú korektnosť
Hudobná legenda Paul McCartney
Paul McCartney má dôvod na oslavu: To, čím sa pýši, nemá žiaden hudobník v Británii
Na snímke minister obrany SR Robert Kaliňák.
Tempo štátu sa nemôže podľa Kaliňáka zastaviť: Uskutoční sa mimoriadne zasadnutie vlády! Čoho sa bude týkať?
Foto
Cenné podpisy pre Slovan! Kucka a Weiss ml. pokračujú v belasom drese
Bazilika sv. Petra je srdcom Vatikánu (ilustračné foto).
Vatikán novým dokumentom vzbudil vášne: Normy, ktoré tu doteraz neboli
Ctibor na sociálnej sieti ukázal rozprávkový kurín, ktorý pripravil svojim sliepočkám.
FotoVáš Tip
Ctibor má doma rozprávkový kurín: Videli ste už niečo podobné? Jeho sliepky si žijú v parádnom luxuse!
(ilustračné foto).
Iránska polícia zadržala vyše 250 ľudí: Ohavné, z čoho ich vinia
Ilustračné foto
Kontrola si posvietila na hygienu zdravotníkov v Bratislave: Čo odhalili výsledky?
Ilustračné foto
Odborníci prišli na nečakané zistenie o dedičnosti: V TOMTO ste sa celý život mýlili!
(ilustračné foto)
Prieskum odhalil skutočnú pravdu: Toto si Poliaci myslia o ukrajinských mužoch!
Ministerka zdravotníctva SR Zuzana Dolinková (Hlas-SD).
Diskriminácia všeobecných lekárov? Ministerstvo zdravotníctva reaguje na tvrdenia asociácie
Expert tvrdí, že Ficova ochranka urobila vo veľa veciach chybu.
Foto
Mohlo byť všetko INAK? Expert, ktorý strážil slávnych, si myslí svoje: Drsná KRITIKA Ficovej ochranky!