Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
25.03.2020 17:00 | Správy | Zahraničné správy
Foto

Sexi blondínka klame svojím zjavom: Odpadnete, koľko má naozaj rokov

Videá štyridsaťročnej ženy dosahujú na aplikácii TikTok milióny videní. Ľudia sú šokovaní jej mladistvým vzhľadom a zábavnými nahrávkami.

Bývalá príslušníčka polície Claire Barratt tvrdí, že ľudia ju často považujú za priateľku jej najstaršieho, 21-ročného syna. Ako informuje LadBible, zverejnila už aj fotku vodičského preukazu, aby dokázala svoj vek. Hoci si účet na aplikácii TikTok vytvorila iba pred tromi mesiacmi, jej videá zožali milióny videní a získala 145 000 fanúšikov. 

Fotogaléria
5
fotiek v galérii

Matka šiestich detí si z internetových provokatérov nič nerobí. Rada zdieľa svoje videá a nezáleží jej, či je na nich namaľovaná alebo nie. Claire z anglického mesta Hull hovorí: "Keď som sa stala známou, ľudia hovorili, že mám na sebe priveľa mejkapu. Ale dva dni predtým som pridala video, kde nemám na sebe žiaden mejkap, práve som tam vstala z postele v župane. Ľudia hovoria, že na 40 vyzerám iba kvôli mejkapu, no mne to je jedno, ja sa v mojej koži cítim dobre."

Často natáča videá, kde hovorí, že sa cíti mladšie, ako v skutočnosti je. Nedávno pridala jedno s názvom: "Nevyzeráš byť dosť stará na to, aby si mala 21-ročného syna". Za nim pridala ďalšie: "Vyzeráš, že by si mohla byť jeho sestrou". Okomentovalo ho približne tritisíc ľudí. "Úprimne, vyzeráš tak mlado, že som si myslel, že sme rovesníci, a to mám 24," napísal jeden fanúšik. "Fakt vyzeráš na 20, prezraď tvoje tajomstvo," znie ďalší komentár. 

 

Claire po siedmich rokoch opustila políciu a založila si vlastnú firmu, kde vyrába tašky na objednávku. Práve jej splupracovníci v novej firme ju presvedčili, aby si vytvorila účet na TikToku. "Váhala som, pretože sú tam aj moje deti. Nemala som potuchy, čo to robím," priznáva.

"Našťastie, deti mi dali zopár lekcii a onedlho som pridala moje prvé video, kde mám na tričku detskú kašu a hovorím, že mám 40 a neviem, čo tu robím. Ľudia na to okamžite reagovali," hovorí Claire. Priznáva, že jej deti - vlastné Tom (21), Bailey (16), Amelia (15), Carter (15 mesiacov) a nevlastné dcéry Ellie (16) a Charlotte (14) - niekedy považujú jej videá za trápne, no podporujú ju. 

So žartom hovorí, že deti nechcú účinkovať v jej videách a ona to chápe. Všetkých prekvapilo, aký nabrala jej "kariéra" spád. "Povedala som im, že ak sa im nepáči niečo, čo zdieľam, nech mi to dajú najavo," hovorí. Jej najstarší syn Tom ju veľmi podporuje. Pravidelne jej píše, aby ignorovala neprajníkov, a verí, že do konca roka bude mať milión odoberateľov. "To je môj cieľ," priznáva mama. 

Claire žije aj so svojím manželom Jonom. Negatívne komentáre si k telu nepripúšťajú. Keďže sedem rokov pracovala pre políciu, so slovnými aj fyzickými útokmi má skúsenosti. Vďaka tomu sa jej len tak niečo nedotkne. "Je to môj život a budem robiť to, čo ma robí šťastnou, a budem žiť naplno, čiže budem robiť toto. Vďaka tomu vyzerám tak mlado," dodáva.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: ivt

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Štefan Harabin, Tibor Gašpar.
Nezhodne sa koalícia na nominácii Harabina do Súdnej rady SR? Tibor Gašpar má obavy
Rudolf Schuster dostal k jubileu pracovňu v Historickej radnici
Aktualizované
Rudolfovi Schusterovi udelili významné ocenenie: Ide o vôbec prvé v histórii
David Beckham a Mark Wahlberg riešia spor.
Hviezdna vojna: Beckham žaluje slávneho herca o 10 miliónov dolárov!
(ilustr.foto)
Vodiči, v Nitre si dávajte pozor: TU je cesta obmedzená zátarasami! Čo sa tam stalo?
Hana († 77) žila posledné roky v ústraní.
Foto
Skonala Hana Brejchová († 77): So sestrou sa zmieriť nestihla! Zvláštne, čo povedala jej neter
Ilustračné foto
Slováci, túto ZNÁMU aplikáciu si za žiadnu cenu nesťahujte! Predstavuje obrovské RIZIKO
Medvede sa vyskytujú už aj v oblastiach, ktoré pre ne nie sú prirodzené.
Odstrel medveďa, ktorý mal útočiť v Liptovskom Mikuláši: Iniciatíva podala trestné oznámenie! Prípad rieši polícia
Ilustračné foto
Trávite veľa času na telefóne? Môžete mať problém! Pozrite sa, čo ukázal prieskum
Známe tváre spomínajú na Grúňa († 81).
Foto
Odišiel velikán: Známe tváre spomínajú na Grúňa († 81), ich slová vám naženú slzy do očí
Ilustračné foto
Váš Tip
V slovenských lesoch sa deje niečo zvláštne: Prekvapení sú aj skúsení hubári!
Nemeckí policajti počas razie zameranej proti prevádzačom v Solingene.
Horor v Nemecku: Slovenku (13) mali týrať 4 tínedžerky! ÚNOS a 5-hodinové mučenie?
Záchranári mali plné ruky práce (ilustračné foto).
Nešťastie v jazdeckom areáli v Bratislave: Žena spadla z koňa! Na miesto letí vrtuľník