Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
04.12.2019 10:46 | Prominenti | Domáci Prominenti

Misska a podnikateľka Kralevich čelí vyhrážkam smrťou: Prenasledujú ma a zabili mi psa!

Ako v najhoršom sne! Tak sa cíti finalistka súťaže krásy, módna návrhárka a podnikateľka Daniela Kralevich (34). Kráska totiž čelí nepochopiteľnému prenasledovaniu.

Fotogaléria
6
fotiek v galérii

To však rozhodne nie je všekto! Neznámy človek jej poslal správu s vyhrážkou smrti. Brunetka tak prežíva ťažké dni plné strachu, v ktorých sa bojí o vlastný život. Pre nepríjemnosti, z ktorých naskakuje husia koža, si musela dokonca najať ochranku. Všetko sa vystupňovalo len pred pár dňami, keď jej niekto zabil milovaného psa. Kralevich opísala Novému Času situácie ako vystrihnuté z kriminálky...

Peklo, ktoré momentálne prežíva finalistka Miss Universe 2003 a úspešná podnikateľka Kralevich, začalo pred niekoľkými mesiacmi. Na jej pozemok vstupovali neznámi ľudia. „Preskakoval plot. Bol útly, celý v čiernom, na hlave mal kapucňu. Ďalší stál o pár dní na to v lese.“ Minulý týždeň musela čeliť opakovane nepríjemnej veci, z ktorej mrazí. „Nejaký muž pozoroval môj dom z lesa. Stál za stromom asi sedem metrov od plota. Bez pohybu skoro tri hodiny,“ opisuje situáciu Kralevich. O emóciách, ktoré ňou lomcujú, hovorí len ťažko. „Bol už podvečer, zhasla som svetlo a postavila som sa k stene vedľa okna, tak, aby ma nevidel. Nič príjemné to nie je,“ priznala šokovaná Daniela, ktorú to najhoršie ešte len čakalo.

 

Prišla o psa

Situácia, ktorú momentálne prežíva misska, jej dáva poriadne zabrať. Nielenže je terčom vyhrážok, neznámy páchateľ dokonca siahol na život jej domáceho miláčika. „Keď ma sledoval muž z lesa, v dome som bola len so psom. Pár metrov odo mňa stál psychopat, ktorý od prvej chvíle zjavne vedel, čo robí.“ V pondelok však o svojho psa prišla. Niekto ho totiž podľa jej slov neľútostne zabil. „Pri pitve sa preukázalo, že ho niekto zabil ostrým predmetom zabaleným v nejakej potrave, ktorý mu prerezal pažerák. Bol pre mňa ako moje dieťa, ktoré nemám,“ hovorí so slzami v očiach Daniela. Po mačke, či jeseterovi v jej jazierku, je to tak ďalší miláčik, ktorý ju opustil vinou cudzích ľudí. Kralevich sa preto obracia na všetkých ľudí s prosbou – ak majú nejaké informácie ohľadom úmrtia jej psíka, aby ju kontaktovali na sociálnych sieťach. „Potrebujeme overené informácie. Som ochotná zaplatiť za to desaťtisíc eur,“ dodala.

Otvoriť galériu
Zdroj: Infografika Nového Času

Šokujúce správy

Podnikateľka si prenasledovanie svojej osoby nevie vysvetliť a ako priznala, netuší, prečo by jej chcel niekto ublížiť. S tlakom a nepríjemnosťami sa začala stretávať iba nedávno, odkedy sa venuje bio projektu pre deti, ktorý buduje na bratislavských Zlatých pieskoch. „Zatiaľ si môžem len myslieť, a to je dovolené. Bude závisieť, či sa mi potvrdia podnikateľské aktivity, alebo osobný záujem,“ priznáva Daniela. Stále však verí, že peklo, ktoré prežíva, skončí. Vrcholom boli totiž SMS správy, ktoré naháňajú skutočne strach.

„Bolo tam napísané – život alebo smrť. S tým, že túto vetu mi zopakovali aj po zdvihnutí mobilu. Po nociach mi volajú súkromné čísla,“ hovorí Daniela. A ako sa zdá, vyhrážky sa napĺňajú na jej miláčikoch, ktorí už pri nej nie sú. „Prerazený plot s pníkom, ktorý sme nevedeli zodvihnúť traja, v čase, keď mal spadnúť, vyplo práve 2 kamery, ktoré to mali v zornom uhle. Kamier mám 14. Všetky ostatné snímali. Na zarúbni vstupných dverí mám stopy po páčení, a to, že príde auto do slepej ulice v noci, zo zadnej strany buchnú dvere, počuť len šuchot po listoch v lese a po pol hodine opäť nastúpia a odídu, sú len minimálne veci, ktoré sa tu dejú,“ odhaľuje ďalšie detaily zo svojho života v strachu.

Smrť Violy

Pre strach si Daniela musela najať ochranku. Šokujúci je pritom aj fakt, že sa tieto veci dejú práve v období, keď krajinu paralyzovala správa o tragickej smrti Violy Macákovej († 34). Kralevich sa s Violou síce poznala, no spojitosť v tom nevidí. „Hýbali sme sa v šoubiznise, ale moje kruhy sa po čase začali formovať aj iným smerom, kde som presvedčená, že pojítko by sa hľadalo len veľmi ťažko,“ uzavrela kráska.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: row, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Cropped detail shot of seismometer printing line
Najviac zaľudnený ostrov na svete zasiahlo silné zemetrasenie: Hrozí príchod smrteľného tsunami?
Ilustračné foto
Neviete sa zbaviť chrápania? 4 jednoduché triky, ktoré vám pomôžu! JEDEN by ste nikdy nečakali
Military combat drone UAV
Jemenským povstalcom sa malo podariť zostreliť americký dron: Aha, čo ponúkli ako dôkaz
Attila Végh a jeho tréner Ilja Škondrič.
Tréner Végha Ilja Škondrič: TAKTO naložil jeho hejterom!
(ilustračné foto)
V Žiline sa strieľalo! Policajti nemali na výber: Dôvodom má byť správanie tínedžera
Iveta († 48) a Jozef.
Bartošovej († 48) hrob je aj po rokoch prázdny: Spor o urnu? Vdovec Rychtář prehovoril, prečo to tak je
(ilustračné foto)
Prevratný krok v liečbe Alzheimera? Vedci objavili gén, ktorý by mohol ZNÍŽIŤ riziko choroby!
Ilustračné foto
Držte si klobúky, na západe výrazne zafúka: Týka sa to týchto slovenských okresov
Ilustračné foto
NAJTEMNEJŠIE ostrovy na svete: Smrtiace kmene alebo cintorín lodí! SEM by ste rozhodne vstúpiť nechceli
(ilustračné foto)
Ako v skutočnosti funguje režim inkognito? Nie ste až tak v bezpečí, ako si myslíte!
ilustračné foto
Hlavný ukrajinský veliteľ: Situácia na fronte je ZLÁ! Obsadili Rusi ďalšie územia? Desivé slová o eskalácii
Tréner Francesco Calzona na lavičke SSC Neapol.
Neapol sa dohodol s trénerským esom: Môže Calzona baliť?