Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip

Holandskí i slovenskí zaľúbenci: Áno povedali v Banke lásky i po behu

Romantický plán vyšiel na jednotku! Dva páry sa rozhodli svoju lásku posunúť o level vyššie nielen krásnym, no najmä nevšedným spôsobom.

Partneri ich totiž so žiadosťou o ruku prekvapili tam, kde by to absolútne nečakali. Kým Martin (28) pokľakol pred priateľkou Kristínou (19) v Tatrách, ktoré ich pred rokom spojili, Holanďanka Saskia za zásnubami cestovala s priateľom tisíc kilometrov až do Banskej Štiavnice.

Fotogaléria
4
fotiek v galérii

Pokľakla pri najdlhšej básni sveta

Holanďanku Saskiu zaujala štiavnická Banka lásky už pred rokom. Pred pár dňami sa však rozhodla, že tam dotiahne svojho priateľa Mela a vystrojí mu obrovské prekvapenie. „Saskia k nám prišla ráno, zakúpila si schránku lásky a všetko dopredu zorganizovala,“ uviedla sprievodkyňa Katarína. Predtým si obaja zaľúbenci prehliadku Banky lásky poriadne spoločne užili. Ruka v ruke vošli do trezoru, dievčina vybrala schránku a podala ju Melovi. „Bolo tam vyznanie lásky. Mel to začal čítať, do očí sa mu hrnuli slzy šťastia a plakala aj Saskia,“ opisuje dojemné chvíle Katarína. Na konci listu bolo P. S. Vtom Saskia urobila niečo, čo by väčšina žien nikdy neurobila. Kľakla si na kolená pred lásku svojho života a uprostred trezora s najdlhšou ľúbostnou básňou sveta sa Mela spýtala: „Vezmeš si ma?” „Mel jej potom vyznal lásku a prezradil, že po príchode zo Slovenska ju chcel požiadať o ruku. Kúpil jej aj snubný prsteň,“ dodala nadšená sprievodkyňa.

 

Do cieľa so skrytým snubákom

Extrémny beh na Štrbskom Plese mal nečakané finále. Martin (28) zo Skalice po vybehnutí 400 metrov na veľký skokanský mostík požiadal o ruku svoju lásku Kristínu (19). Nielen ona, ale aj všetci účastníci ostali prekvapení a v napätí, aká príde odpoveď. Bez zaváhania to bol súhlasný výkrik. „Pred rokom som sa s Kristínkou zoznámil, keď mi robila vlasy na tento beh. Ona je kaderníčka a ja tréner sebaobrany. Už vtedy som sa rozhodol, že ju požiadam o ruku. Jediný problém som mal, že keď dobehnem hore, aby som dokázal zo seba dostať nejakú vetu. Celý beh som sa bál, nie že nedobehnem, ale aká bude odpoveď na moju otázku a ponuku. Nakoniec to bolo áno,“ prezradil Martin. Prsteň ukryl do plastového tulipánu, ktorý celý čas opatroval. „Skoro som omdlela, bol to šok. Nič iné ako áno by som nepovedala, veľmi ho milujem,“ vyznala sa Kristína.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Novy Cas Nedela, iglu, den

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Niekdajšia hviezda erotickej relácie Láskanie Andrea Ušiaková po 25 rokoch.
Foto
Ušiaková z Láskania po 25 rokoch: Kam zmizla učiteľka sexu? TAKTO teraz žije
Businessman and files
V Kysuckom Novom Meste vznikne nová výrobňa priemyselných batérií: Zamestná 90 ľudí
(ilustračné foto)
TOTO u predčasniatka rodičia nemôžu zanedbať: Pozor, začať nemôžete hneď
Ruský prezident Vladimir Putin.
Putinove slová pred návštevou Pekingu vyvolávajú vlnu otázok: Týkajú sa Ukrajiny!
(ilustračné foto).
Krvavé následky nepokojov: Jedna obeť, desiatky zadržaných! Miestni separatisti zúria
(ilustr. foto)
Žena pochovávala mŕtveho otca: Otvorila sa rakva a... To snáď nie! Mrazivé odhalenie
Hudáček po tom lieta ako drak: TOTO si počas zápasu dávajú slovenskí hokejisti pod nos!
Hoci ich zväčša vidíme v oblekoch a kravatách, aj politici sa vedia hodiť do športového.
Foto
Šampionát spojil koaličných a opozičných politikov: Takto fandíme našim hokejistom! Kto je ich obľúbenec?
(ilustračné foto)
Váš Tip
V Trenčíne pred vyše rokom vysadili symbolickú lipu: Zaplačete, ako dopadla!
(ilustračné foto)
Policajné cvičenie v Dubnici nad Váhom: Pozor, doprava bude obmedzená!
Ilustračné foto
Čo chystá Čína?! Stačil pohľad na nebo a ľudia ostali ako obarení
(ilustračné foto)
Skrytú rakovinu môže odhaliť rýchly výplach úst: Ochorenie sa TAKTO prezradí