Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
02.03.2019 11:05 | Prominenti | Domáci Prominenti

Hrycov boj proti moderátorovi Wallnerovi pokračuje: Narodeninový žart má drsnú dohru

Narodeninový žart má drsnú dohru! Herec Andy Hryc (69) je s moderátorom Andrejom Wallnerom (39) na nože už viac ako rok. Dôvodom je falošná oslava, ktorú si známy spíker na umelca nachystal.

Keďže Andy je jedným z tých, ktorí si po hlave rozhodne skákať nedajú, celá vec sa ocitla na prokuratúre a momentálne sa ňou zaoberá polícia. Kauza nabrala v týchto dňoch rýchly spád a bolo začaté trestné stíhanie!

Spor medzi Hrycom a Wallnerom sa rozpútal ešte koncom roka 2017, keď spíker hercovi pripravil naozaj netradičné prekvapenie. Andymu totiž usporiadal narodeninovú oslavu, na ktorú pozval množstvo známych tvárí.

Fotogaléria
4
fotiek v galérii

Na tom by nebolo nič zvláštne, keby sa moderátor nevydával za známeho umelca a imitáciou jeho hlasu nenalákal aj osoby, s ktorými má dlhoročné spory a nezhody. Namiesto smiechu teda prišiel plač, keď sa Hryc do Wallnera obul a celú vec začal riešiť na polícii. „Minulý týždeň som bol nahliadnuť do spisu a pán vyšetrovateľ už začal trestné stíhanie vo veci ohovárania, poškodzovania dobrého mena, krádeže a podvodu,“ uviedol pre Nový Čas herec, ktorého slová potvrdili aj kompetentní.

„Prípadom sa v súčasnosti zaoberá príslušný útvar v pôsobnosti OR PZ v Bratislave I. V tejto súvislosti poverený príslušník začal trestné stíhanie. Vo vyšetrovaní naďalej pokračujeme,“ povedala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Veronika Slamková. „Prebieha vypočúvanie svedkov a zisťuje sa, kto to vymyslel, platil a všetky okolnosti okolo. Výsledkom bude obvinenie konkrétnej osoby,“ doplnil Andy.

 

Bráni sa

Wallner, pre ktorého nemá Hryc dobrého slova, si však v tejto veci servítku pred ústa nedáva. „Trestné oznámenie vnímame ako pomstu za to, že Andymu nikto nebol ochotný zaplatiť vysoké odškodné, ktoré požadoval,“ napísal spíker s tým, že sa podľa neho niekto snaží nafúknuť nezmyselnú bublinu.

„Prebiehajú výsluchy hostí, ktorí mu chceli podať ruku a zagratulovať. Rozhorčení mi telefonujú, že ich pán Hryc vláči po polícii, nechápu ho, pretože sa naňho tešili, a to, že chce teraz z toho vytrieskať peniaze, považujú za obrovskú hanbu. Viete si predstaviť situáciu, že chcete niekomu v dobrom gratulovať, ale oslávenec vás nezmyselne kriminalizuje?“ rozhorčil sa Wallner, ktorý má Hrycove dary od hostí stále doma a chce mu ich odovzdať.

O čo v kauze ide

Kontroverzná Hrycova oslava sa odohrala ešte koncom novembra 2017. Do jedného z bratislavských podnikov v Starom Meste boli pozvaní viacerí prominentní hostia. Wallner tam chcel dotiahnuť aj samotného Hryca. Nepodarilo sa mu to. „Tulimu Vojtekovi napríklad volal, že ho chcem obsadiť do Čiary 2. To sú veci, ktoré môžu spôsobiť profesionálny veľký problém,“ posťažoval sa vtedy Andy.

Najviac ho rozzúril fakt, že spíker kontaktoval aj osoby, s ktorými nevychádza. „Volali Vondráčkovej, s ktorou máme päť súdnych sporov. Ktovie, čo jej porozprávali,“ ukončil herec. Ako vtedy vnímal celú situáciu „vinník“ Wallner? „Oslovili sme ľudí naprieč spoločenským, kultúrnym a politickým životom, o ktorých sme na sto percent vedeli, že ho radi uvidia. Myšlienka je jasná, úprimná, dobrá a priateľská.“

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Novy Cas, mrh

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Na snímke pápež František.
Pápež František poslal list Čaputovej: Týka sa premiéra Roberta Fica
(ilustračné foto).
Šokujúci nález v tele pacienta! Našli mu tam živého tvora: Ako sa tam dostal?!
MHD začína využívať čoraz viac cestujúcich.
Dráma v bratislavskej MHD: Muž škrtil ženu priamo v autobuse!
Bámján je zapísané na zozname svetového kultúrneho dedičstva UNESCO (ilustračné foto).
V známej turistickej lokalite zahynuli traja zahraniční turisti
(ilustračné foto)
Chlapec († 5) sa na dovolenke vykradol z izby, keď rodičia spali: Desivý koniec! Ako sa to mohlo stať?
Robert Kaliňák vo videu ohľadom aktuálnej situácií na Slovensku.
Robert Kaliňák sa vyjadril k situácií na Slovensku: Cesta k zmieru nevedie cez falošnú politickú korektnosť
Hudobná legenda Paul McCartney
Paul McCartney má dôvod na oslavu: To, čím sa pýši, nemá žiaden hudobník v Británii
Britský kráľ Karol III.
Karol III. oznámil prvú zahraničnú cestu po liečbe rakoviny: Jeho návšteva bude symbolická
Na snímke minister obrany SR Robert Kaliňák.
Tempo štátu sa nemôže podľa Kaliňáka zastaviť: Uskutoční sa mimoriadne zasadnutie vlády! Čoho sa bude týkať?
Foto
Cenné podpisy pre Slovan! Kucka a Weiss ml. pokračujú v belasom drese
(ilustračné foto)
Rakovinu pľúc môže odhaliť tento jednoduchý TEST! Potrebujete na to len svoje prsty
Bazilika sv. Petra je srdcom Vatikánu (ilustračné foto).
Vatikán novým dokumentom vzbudil vášne: Normy, ktoré tu doteraz neboli