Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
04.01.2019 13:01 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Čerstvo vydatá Vajdová čaká svoje prvé dieťa: Z čoho bude rodina žiť? Odborník dáva ich vzťahu malú šancu

Ako exkluzívne informoval Nový Čas, herečka Petra Vajdová (33) sa takmer už mesiac teší z titulu manželky, keď sa v polovici decembra vydala za milenca z protialkoholickej liečebne Martina (43).

Aby toho nebolo málo, dvojica prežíva o to väčšiu radosť, že na ceste je aj ich prvý spoločný potomok. Otázkou však ostáva, z čoho budú čerství mladomanželia žiť. Kamionista by mal byť bez práce a samotná herečka nemá žiadny džob v televízii a podľa všetkého sa neobjavuje ani na divadelných doskách. Napriek náročným mesiacom, ktoré má Vajdová za sebou, sa zdá, že karta v jej živote sa konečne obrátila a ona prežíva najkrajšie obdobie.

Fotogaléria
11
fotiek v galérii

V polovici decembra sa z nej totiž stala vydatá pani, keď povedala áno svojmu milencovi Martinovi, ktorého stretla na protialkoholickom liečení v českom Kroměříži. Do slovenskej herečky sa napriek tomu, že bol v tom čase ženatý, zbláznil natoľko, že dal zbohom svojej manželke Renáte a s Petrou sa presťahoval na Slovensko. Zaľúbenci potom vybavili bleskový rozvod, aby svoje životy navždy spojili.

Dôvodom sobáša mohlo byť aj dieťa, ktoré brunetka nosí pod srdcom. „Je to prav­da, Petra a Martin čakajú bábätko,“ prezradil nám zdroj z okolia dvojice s tým, že obaja sú radosťou bez seba. Niet sa čomu čudovať, veď už v čase, keď ruka v ruke prišli na stretnutie s Martinovou vtedajšou ženou Renátou, plánovali nielen spoločný život, ale aj rodinu.

Otvoriť galériu

 

Práci sa vyhýba

Otázkou však ostáva, z čoho budú mladomanželia žiť. Je totiž možné, že kamionista stále nepracuje a jediné peniaze, ktoré si z predchádzajúceho manželstva priniesol, je suma približne štyritisíc eur, ktoré mu Renáta vyplatila.

Na druhej strane herečka síce môže mať nejaké úspory, ale naposledy sa obracala, keď tancovala v markizáckom Let’s Dance, z ktorého predčasne odstúpila pre zranenie nohy. Nasledoval koniec v Slovenskom národnom divadle, keď uviedla, že je práceneschopná. Podľa informácií Nového Času s ňou dokonca nerátajú ani televízie.

„Petra Vajdová momentálne pre televíziu Markíza nepracuje, v budúcnosti spoluprácu nevylučujeme,“ napísal nám riaditeľ marketingu a PR Michal Borec a navlas rovnaká odpoveď prišla aj z Koliby. „Petra Vajdová momentálne nehrá v žiadnom našom projekte, v budúcnosti s ňou prácu však nevylučujeme,“ vyjadrila sa pre Nový Čas PR manažérka Katarína Gajdošíková.

Pomoc rodiny

Jedinou stabilnou istotou pre Petru je aspoň jej rodina. Jej otec je známy podnikateľ a strýkovia Marián a Jozef sú tiež známe mená, keď jeden je hereckou legendou a druhý úspešným tenisovým trénerom. Za Vajdovou stojí celá família a nie je vylúčené, že práve jej členovia by mohli podať mladej rodine pomocnú ruku vo finančnej kríze, ktorá by u nich mohla nastať.

Veď aj organizácie svadby sa chopil jej otec so sestrou. „Všetko bolo prísne strážené a zúčastnili sa na nej len najbližší ľudia a rodina. Aj obsluha musela po siedmej hodine opustiť zábavu,“ vysvetlil zdroj z okolia Vajdovcov.

Pozor na záťažové situácie

František Skokan, psychológ

Poväčšine každý vzťah, ktorý vzniká v nejakej krízovej situácii, nemá dlhé trvanie. Je tu veľké riziko, že veľmi rýchlo pominie. V tomto prípade, keď ide o starší pár, dieťa ako spoločná zodpovednosť môže tomuto vzťahu aj pomôcť.

Otvoriť galériu

Treba však dávať veľký pozor na záťažové situácie, keď bude dieťa rásť a na rodičov budú kladené požiadavky, nielen čo sa týka starostlivosti, ale aj financií. Pri alkoholikoch a závislých je však riziko, že by sa k tomu mohli vrátiť a treba, aby si človek stále uvedomoval, že je abstinujúci alkoholik, čoho by sa mal držať.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro, Novy Cas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Polícia počas víkendu odhalila v Nitrianskom kraji štyroch opitých vodičov.
Foto
TOTO sú následky alkoholu za volantom: Desivé zábery pokrčených plechov a ďalší vážny priestupok
Opitý vodič zdemoloval v Špačinciach značky na vstupe do obce.
Foto
Opitý na mol sa odvážil šoférovať: Nebezpečné konanie prinieslo v Špačinciach následky!
Zbierku spustili pred 21 dňami, za ten čas sa vyzbieralo viac ako 4,1 mil. €
Fico zosmiešnil zbierku pre Ukrajinu! Experti odkazujú: Aká munícia sa dá kúpiť za 4,1 milióna?
Vojna na Ukrajine stále trvá (ilustračná fotografia).
Maďarsko odmieta návrhy Ukrajiny: Tvrdý odkaz! Toto podľa vicepremiéra neurobia
Ruský prezident Vladimir Putin.
Slovensko bude na inaugurácii ruského prezidenta! Kto nás tam zastúpi?
(ilustračné foto)
Držíte diétu? Pozor, zvyšujete riziko týchto porúch až päťkrát!
Balistická raketa (ilustračná fotografia).
Moskva ide rozširovať svoj arzenál: Pripravuje sa na niečo?! Desivé slová diplomata
Medveď hnedý (ilustračné foto)
Medveď útočil v TOMTO okrese! Buďte opatrní: Zásahový tím reaguje
V novom europarlamente bude sedieť aj zostava 14 slovenských zástupcov.
Eurovoľby sa blížia: Potrebujete hlasovací preukaz? Požiadať oň môžete do tohto termínu
Polícia v nedeľu riešila vodičov pod vplyvom alkoholu, obvinila ich
Foto
Z FOTO sa vám zastaví rozum: Otrasné, koľko vodiči cez víkend nafúkali! Polícia vyzýva verejnosť
Miroslav Imrich († 71) zrejme spáchal samovraždu.
ŠOK! Známeho českého speváka († 71) našli mŕtveho: Mrazivé, kde skonal... Prekliate miesto?
Putin nariadil cvičenie, ktoré bude zahŕňať nácvik použitia taktických jadrových zbraní!
Aktualizované
Putinov krok všetkých vydesil: Rusi majú nacvičovať odpálenie JADROVÝCH zbraní! Reakcia na Macronove výroky?