Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
pondelok 17. 6.
Adolf
22°C  Oblačno  |  Bratislava
Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
01.08.2018, 14:10

GDPR

Na ničom nám nezáleží viac, než na vašej dôvere, a chceme byť voči vám úprimní v tom, ktoré údaje o vás zhromažďujeme, ako ich používame a aké práva máte na ich kontrolu.

Preto sme v súlade s účinnou novou legislatívou o ochrane osobných údajov (tzv. GDPR) pristúpili k zmenám v ochrane vašich osobných údajov v spoločnosti FPD Media, a.s., ktoré sú teraz zabezpečené v súlade s požiadavkami Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov a zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov.

Odporúčame prečítať si celé nové pravidlá a zásady, ktoré nájdete v priložených dokumentoch na stiahnutie.

Ďakujeme

Tím FPD Media

Súvisiace dokumenty: 

Informačná povinnosť pri získavaní osobných údajov

Zásady používania cookies

Súvisiace články:
Autor: Čas.sk
X

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou Ringier Axel Springer Slovakia, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 00 678 155, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 19/B na účely spätného kontaktovania ... Viac informácií k ochrane osobných údajov nájdete tu.

Odporúčame z TIVI.sk
Odporúčame z TIVI.sk
Aktuality.sk Správy Podcasty na Aktuality.sk Šport TV program Počasie Horoskopy
Ilustračná foto
V Senici našli v studni dve mŕtve telá Aktuality.sk
Sídlo je hneď
Honosné sídlo pri oceáne je na predaj: Za 120 mil. € môžete byť susedom prezidenta
Hyballa
DAC odštartovala prípravu aj s majstrom sveta: V novej sezóne má opäť vysoké ciele
Protest
Protesty v Hongkongu: Proti zákonu mali vyjadriť nesúhlas takmer dva milióny ľudí
Paul Pogba.
Slová, ktoré fanúšikovia United neradi počujú: Pogba naznačil odchod z Manchestru
Prominentný ruský
Nesúhlas s policajnou svojvôľou: V Moskve sa konal protest na podporu novinára Gulanova
Mladíci AS Rím
Mladíci z AS Rím vedia, o čom je šport: Po výhre ukázali veľké srdce
Paraglajding je
Hasiči zasahovali pri Bratislave: Paraglajdista uviazol na strome
Mladík skončil
Hororové stretnutie! Mama zistila, že v ich podkroví žije votrelec: Zvrátené, čo tam robil
Líbijsky premiér
Premiér Líbye chce urovnať konflikt: Nová iniciatíva má priniesť mier a voľby
Peter Sagan
Saganovi vo Švajčiarsku nechýba pokora: Nič neberiem ako samozrejmosť
Americký
Donald Trump ako priateľ Izraela: Pomenovali po ňom osadu na spornom území
Pápež František
Útok na tankery v Omanskom zálive: Pápež vyzýva k zdržanlivosti