Nedeľa 26. 9.
Edita
Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip

GDPR

Na ničom nám nezáleží viac, než na vašej dôvere, a chceme byť voči vám úprimní v tom, ktoré údaje o vás zhromažďujeme, ako ich používame a aké práva máte na ich kontrolu.

Preto sme v súlade s účinnou novou legislatívou o ochrane osobných údajov (tzv. GDPR) pristúpili k zmenám v ochrane vašich osobných údajov v spoločnosti FPD Media, a.s., ktoré sú teraz zabezpečené v súlade s požiadavkami Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov a zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov.

Odporúčame prečítať si celé nové pravidlá a zásady, ktoré nájdete v priložených dokumentoch na stiahnutie.

Ďakujeme

Tím FPD Media

Súvisiace dokumenty: 

Informačná povinnosť pri získavaní osobných údajov

Zásady používania cookies

Informačná povinnosť pri poskytnutí osobných údajov a fotografie dotknutej osoby

Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.


Odporúčame z TIVI.sk
Ďalší horúci súboj s Verstappenom: Hamilton dosiahol na VC Ruska jubilejné víťazstvo!
Juraj Šeliga verejne skritizoval Kolíkovú: Toto ministerka tak ľahko nepredýcha!
Šeliga otvorene: Ficove slová o ďalších dôkazoch na Mikulca sú strašením
Najviac obetí od začiatku pandémie: V Rusku zaznamenali rekordný počet úmrtí v súvislosti s covidom
Pandemická situácia sa zhoršuje, zavedú na Slovensku núdzový stav? Prekvapivá reakcia premiéra
Najúspešnejšie obdobie strávil v Manchestri City: Bývalý francúzsky reprezentant sa rozhodol ukončiť kariéru!
Pocta z Talianska: Študenti ocenili Jána Kuciaka a Martinu Kušnírovú in memoriam
Premiér Heger sa pustil do Kollára: Nedodržal dohodu!
Foto
U Štefana to vyzerá ako v botanickej záhrade: Aha, aká nádhera mi vyrástla pri plote!
Žena otehotnela, aj keď má 4. štádium rakoviny a brala antikoncepciu: Prípad, ktorý vykoľajil lekárov
Halák bude najstarším hráčom tímu a dvojkou v bráne: Jednotka Demko si Slováka pochvaľuje
Smrteľná nehoda na východe Slovenska: Auto zišlo do potoka, neprežil spolujazdec († 27)