Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
01.08.2018, 14:10

GDPR

Na ničom nám nezáleží viac, než na vašej dôvere, a chceme byť voči vám úprimní v tom, ktoré údaje o vás zhromažďujeme, ako ich používame a aké práva máte na ich kontrolu.

Preto sme v súlade s účinnou novou legislatívou o ochrane osobných údajov (tzv. GDPR) pristúpili k zmenám v ochrane vašich osobných údajov v spoločnosti FPD Media, a.s., ktoré sú teraz zabezpečené v súlade s požiadavkami Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov a zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov.

Odporúčame prečítať si celé nové pravidlá a zásady, ktoré nájdete v priložených dokumentoch na stiahnutie.

Ďakujeme

Tím FPD Media

Súvisiace dokumenty: 

Informačná povinnosť pri získavaní osobných údajov

Zásady používania cookies

Diskusia / 0
Autor: Čas.sk
X

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania... Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov .

Súvisiace články:
Odporúčame z TIVI.sk
Súvisiace články:
Odporúčame z TIVI.sk
Odchádzajúci americký prezident Donald Trump
Toto Trumpa vôbec nepoteší: Senátu predložili ústavnú žalobu, čo sa bude diať ďalej?
Nový šéf Bieleho domu Joe Biden.
Biely dom získal nového lekára: Kontroverzného Seana Conleyho vystrieda dlhoročný lekár nového prezidenta
Janet Yellenová
Bidenova administratíva píše históriu: Ministerstvo financií bude prvýkrát viesť žena, potvrdili Yellenovú
Vlajka
Po Brexite sa začínajú hromadiť problémy: Spojené kráľovstvo odmieta uznať európskych veľvyslancov
Americký prezident Joe Biden
Dokáže Biden naplniť sľuby, ktoré dal občanom? Do leta chce dosiahnuť kolektívnu imunitu
Nový prezident USA Joe Biden podpísal len niekoľko hodín po uvedení do úradu aj nariadenie, ktorým zrušil proces
Biden zavádza prísne opatrenia pre cestujúcich z Európy: Spojené štáty sa uzavrú pred svetom
Nemecká kancelárka Angela Merkelová.
Merkelová pozvala Bidena na návštevu Nemecka: V spoločnom telefonáte ohovárali aj jeho predchodcu Trumpa
Na archívnej snímke z 15. septembra 2020 ruská vakcína Sputnik V proti koronavírusu SARS-CoV-2
Ruskom dodá Mexiku 24 miliónov dávok vakcíny Sputnik V: O jej účinnosti sa stále vedú horlivé debaty
Taliansky premiér Giuseppe Conte
Taliansky premiér Conte podá v utorok demisiu: Vo vysokej politike ale rozhodne nekončí, chce novú vládu
Demonštrácie zorganizovali radikálne skupiny.
V Holandsku pokračujú násilné protesty proti nočnému zákazu vychádzania: Tvrdý zásah policajných zložiek
V uliciach bieloruskej metropoly Minsk sa v sobotu opäť uskutočnil pravidelný každotýždenný protest.
Väznený bieloruský aktivista po 42 dňoch ukončil protestnú hladovku: Ľudia vyzývajú na jeho prepustenie
Globálne otepľovanie je podľa amerického prezidenta podvodom.
Desivé výsledky: Ľadovce sa topia čoraz rýchlejšie! Toto ľudí čaká v blízkej budúcnosti