Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
01.08.2018, 14:10

GDPR

Na ničom nám nezáleží viac, než na vašej dôvere, a chceme byť voči vám úprimní v tom, ktoré údaje o vás zhromažďujeme, ako ich používame a aké práva máte na ich kontrolu.

Preto sme v súlade s účinnou novou legislatívou o ochrane osobných údajov (tzv. GDPR) pristúpili k zmenám v ochrane vašich osobných údajov v spoločnosti FPD Media, a.s., ktoré sú teraz zabezpečené v súlade s požiadavkami Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov a zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov.

Odporúčame prečítať si celé nové pravidlá a zásady, ktoré nájdete v priložených dokumentoch na stiahnutie.

Ďakujeme

Tím FPD Media

Súvisiace dokumenty: 

Informačná povinnosť pri získavaní osobných údajov

Zásady používania cookies

Diskusia / 0
Autor: Čas.sk
X

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania... Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov .

Súvisiace články:
Odporúčame z TIVI.sk
Súvisiace články:
Odporúčame z TIVI.sk
Vladimír Kříž:  Konzul kniežatstva  Hutt River s vlajkou.
Vladimíra povýšili do šľachtického stavu: Moje kniežatstvo pochovala korona
Hejková má s pražským klubom kontrakt  aj na sezónu 2021/2022.
Legendárna basketbalová trénerka Natália Hejková: 24. titul v tretej krajine
Obchody: V pondelok sa otvárajú po štyroch mesiacoch, negatívny test nebude potrebný pre všetkých.
Nové pravidlá pre zaočkovaných a ľudí po covide: Sulík prezradil, kedy sa otvoria terasy!
Pohreb princa Philipa.
Foto
Princ Philip († 99) to mal premyslené: Na poslednej ceste ho viezlo auto, ktoré si sám navrhol
Zuzana Belohorcová
Foto
Bláznivá premena sexice Belohorcovej: Na Karola Duchoňa ju prerábali 6 hodín!
Český vicepremiér Jan Hamáček
Hamáček plánuje podať trestné oznámenie, vážny dôvod: Klamal spolu s premiérom o výbuchu vo Vrběticiach?
Prezidentský palác
Prezidentský palác svieti na červeno: Vyjadruje tým podporu ľuďom trpiacim nevyliečiteľným ochorením
Za obcou Vrbětice horí  muničný sklad. Na snímke  dymový
Nové odhalenia o výbuchu vo Vrběticiach: Išlo o bezprecedentný akt štátneho terorizmu alebo je pravda iná?
Zamestnávatelia sú už optimistickejší, a preto naberajú nových pracovníkov.
Pracovný trh sa prebúdza: Kde si najrýchlejšie nájdete zamestnanie?
Rakúsky diplomat Valentin Inzko bol 13. marca
Napätie sa vyostruje: Ukrajina recipročne vypovedala ruského diplomata pôsobiaceho v Kyjeve
Poslanec NR SR Ján Podmanický (Smer-SD)
Prebehlíci zo Smeru-SD a ĽSNS už kopú za iný tím: Strana Život - Národná strana získala nových členov
Vrstvenie
Foto
Hviezda Oteckov Karinka ako modelka: Predviedla outfity do školy aj na párty