Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
01.08.2018, 14:10

GDPR

Na ničom nám nezáleží viac, než na vašej dôvere, a chceme byť voči vám úprimní v tom, ktoré údaje o vás zhromažďujeme, ako ich používame a aké práva máte na ich kontrolu.

Preto sme v súlade s účinnou novou legislatívou o ochrane osobných údajov (tzv. GDPR) pristúpili k zmenám v ochrane vašich osobných údajov v spoločnosti FPD Media, a.s., ktoré sú teraz zabezpečené v súlade s požiadavkami Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov a zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov.

Odporúčame prečítať si celé nové pravidlá a zásady, ktoré nájdete v priložených dokumentoch na stiahnutie.

Ďakujeme

Tím FPD Media

Súvisiace dokumenty: 

Informačná povinnosť pri získavaní osobných údajov

Zásady používania cookies

Diskusia / 0
Autor: Čas.sk
X

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania... Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov .

Súvisiace články:
Odporúčame z TIVI.sk
Súvisiace články:
Odporúčame z TIVI.sk
Podľa francúzskych médií je dohoda PSG so Škriniarovým Interom Miláno v najbližšom prestupovom období reálnejšia ako
Stratí status nepredajného? Škriniar horúcim kandidátom do hviezdami nabitého PSG
Pápeža správa o budúcnosti múzea pohoršila.
Z múzea Hagia Sofia bude mešita: Rozhorčené slová pápeža Františka
Na ceste číha nebezpečenstvo.
Na nič netušiaceho čitateľa číhalo na ceste nebezpečenstvo: Video zachytáva nočnú moru všetkých vodičov!
Chris Froome.
Cyklista Chris Froome pomýšľa nad ďalším víťazstvom na Tour de France: Odchod z Ineosu mu prospel
Boris Kollár
Kollár prehovoril o pocitoch pri zostavovaní vlády: S jednou z koaličných strán vládnuť nechcel
Jeffrey Epstein zomrel vo väzenskej cele.
Foto
Kauza sexuálnych zločinov Epsteina († 66): V prípade obvinili 4 ženy, medzi nimi aj Slovenku!
Futbalista Erling Braut Haaland.
Dovolenkuje ako pravý Viking: Erlinga Haalanda by ste na pláži hľadali márne!
FIATKA: Poslúžila ako základ pre vrtuľník.
Foto
Rodina z Humenného stvorila zo šrotu unikát: Sledujte, čo vyrobili zo starej fiatky!
V Bamaku zúria protesty.
V Mali zúria nepokoje: Zahynuli počas nich štyria civilisti
Vrak lietadla Boeing 737-800 leteckej spoločnosti Ukrainian International Airlines (UIA).
Vyšetrovanie zostrelenia ukrajinského lietadla: Radar mal byť chybne nastavený
European Union banknotes and coins
Chorvátsko a Bulharsko urobili dôležitý krok: Vstúpili do čakárne na prijatie eura
Slovenský hokejový reprezentant v drese Montrealu Canadiens Tomáš Tatar.
Foto
Veľký prehľad o reštarte NHL: Sú známe dátumy, podmienky, ale aj Slováci s pozvánkou