Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
01.08.2018, 14:10

GDPR

Na ničom nám nezáleží viac, než na vašej dôvere, a chceme byť voči vám úprimní v tom, ktoré údaje o vás zhromažďujeme, ako ich používame a aké práva máte na ich kontrolu.

Preto sme v súlade s účinnou novou legislatívou o ochrane osobných údajov (tzv. GDPR) pristúpili k zmenám v ochrane vašich osobných údajov v spoločnosti FPD Media, a.s., ktoré sú teraz zabezpečené v súlade s požiadavkami Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov a zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov.

Odporúčame prečítať si celé nové pravidlá a zásady, ktoré nájdete v priložených dokumentoch na stiahnutie.

Ďakujeme

Tím FPD Media

Súvisiace dokumenty: 

Informačná povinnosť pri získavaní osobných údajov

Zásady používania cookies

Diskusia / 0
Súvisiace články:
Autor: Čas.sk
X

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou Ringier Axel Springer Slovakia, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 00 678 155, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 19/B na účely spätného kontaktovania ... Viac informácií k ochrane osobných údajov nájdete tu.

Odporúčame z TIVI.sk
Odporúčame z TIVI.sk
Aj na antukových turnajoch použijú jastrabie oko.
Koniec sporom na antukových dvorcoch? Prelomová zmena v tenise!
Yeah new followers. Portrait of cheerful funny funky middle eastern man use smartphone read news raise fists scream wow
Foto Kvíz
Spoznáte mesto podľa námestia? Otestujte si v obrázkovom kvíze svoje znalosti
V nemeckom meste Rot am See sa strieľalo.
Aktualizované
Muž zavolal na políciu a povedal, že zabil viacerých ľudí: Strašný nález na mieste činu!
Britský premiér Boris Johnson
Johnson podpísal rozvodovú dohodu o vystúpení Británie z EÚ
(ilustračné foto).
Víkend plný výstrah: SHMÚ varuje pred nebezpečnými javmi, buďte opatrní!
Róbert Boženík.
Kde nakoniec zakotví Boženík? Holandské médiá v tom majú jasno
August 2019: Panovačná húska strpčovala život divým kačkám na Kuchajde.
Foto
Nadvláda prisťahovaleckej húsky v Bratislave sa neskončila: Teror na Štrkovci!
Andrej Danko na schôdzi parlamentu.
Dankova SNS vymenovala strany, ktoré sú ich srdcu najbližšie: S kým chcú vládnuť?
Muž sa dobrovoľne priznal sám.
Foto
Slovenskí policajti kontrolovali vodiča z Ukrajiny: Zasmejete sa, čo chcel prepašovať v ponožkách
Slovenská biatlonistka Paulína Fialková.
Fialková mení plány celej výprave: Už toho na mňa bolo dosť
Michelle so svojím manželom Chrisom.
Foto
Mama dvoch detí sa rozhodla vynosiť bábo pre iný pár: Čo sa udialo v deň pôrodu, láme srdcia
Koronavírus robí odborníkom vrásky (ilustračné foto).
USA hlásia ďalšiu osobu nakazenú koronavírusom: Detaily o infikovanej žene