Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
streda 16. 10.
Vladimíra
7°C  Hmla  |  Bratislava
Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
01.08.2018, 14:10

GDPR

Na ničom nám nezáleží viac, než na vašej dôvere, a chceme byť voči vám úprimní v tom, ktoré údaje o vás zhromažďujeme, ako ich používame a aké práva máte na ich kontrolu.

Preto sme v súlade s účinnou novou legislatívou o ochrane osobných údajov (tzv. GDPR) pristúpili k zmenám v ochrane vašich osobných údajov v spoločnosti FPD Media, a.s., ktoré sú teraz zabezpečené v súlade s požiadavkami Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov a zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov.

Odporúčame prečítať si celé nové pravidlá a zásady, ktoré nájdete v priložených dokumentoch na stiahnutie.

Ďakujeme

Tím FPD Media

Súvisiace dokumenty: 

Informačná povinnosť pri získavaní osobných údajov

Zásady používania cookies

Súvisiace články:
Autor: Čas.sk
X

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou Ringier Axel Springer Slovakia, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 00 678 155, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 19/B na účely spätného kontaktovania ... Viac informácií k ochrane osobných údajov nájdete tu.

Odporúčame z TIVI.sk
Odporúčame z TIVI.sk
Aktuality.sk Správy Ťažký týždeň s J. Gorduličom Podcasty Prémiové čítanie Šport TV program Počasie Horoskopy
Dobroslav Trnka
Komentár Ľubomíra Jaška: Dobroslav dobro neslávi, strápňuje sa Aktuality.sk
Russian railway
V zakázanej zóne na severe Ruska vysadili z vlaku troch amerických diplomatov: USA reaguje
Hadžjar
Marocký kráľ omilostil novinárku odsúdenú za nelegálnu interrupciu a mimomanželský sex
Posledná fotka
Mrazivé detaily Gottovho († 80) boja s rakovinou: Jeho lekárka prezradila úplne všetko
Kaapo Kakko, Jack
Foto
Najvyššie draftovaní hráči sú sklamaním: Z radu vytŕčajú iné mladé pušky
(ilustračné foto)
Vodiči, vo štvrtok ráno si dajte obzvlášť bacha: Takmer celé Slovensko sa zahalí do hmly
SMK reaguje na nahrávku: Žiadny z aktérov spomínaných v Gorile nie je členom našej strany
Princ Harry sa
Foto
Slzy a bezmocnosť priamo na pódiu! Princ Harry sa pri slovách o manželke Meghan zrútil
Bol to gól alebo
Priaznivci futbalu po celom svete sa hádajú: Je toto gól alebo nie?
Tento výrobok
Foto
Známy slovenský reťazec sťahuje z pultov obľúbené čipsy: Závažné odhalenie! Máte ich doma?
Speváckych
Michal David prehovoril s hrčou v krku o stretnutiach s Gottom († 80): Slová plné bolesti
Ľubomír Galko
Aktualizované
Ľubomír Galko vytiahol závažné informácie o Monike Jankovskej: Je to megaškandál
O Anthonyho sa
Foto
Sexi mužovi prišla po schudnutí pozvánka na rande: Zistil, o koho ide, okamžite odmietol