Piatok 7. 5.
Monika
Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip

GDPR

Na ničom nám nezáleží viac, než na vašej dôvere, a chceme byť voči vám úprimní v tom, ktoré údaje o vás zhromažďujeme, ako ich používame a aké práva máte na ich kontrolu.

Preto sme v súlade s účinnou novou legislatívou o ochrane osobných údajov (tzv. GDPR) pristúpili k zmenám v ochrane vašich osobných údajov v spoločnosti FPD Media, a.s., ktoré sú teraz zabezpečené v súlade s požiadavkami Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov a zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov.

Odporúčame prečítať si celé nové pravidlá a zásady, ktoré nájdete v priložených dokumentoch na stiahnutie.

Ďakujeme

Tím FPD Media

Súvisiace dokumenty: 

Informačná povinnosť pri získavaní osobných údajov

Zásady používania cookies

Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas
X

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou Ringier Axel Springer Slovakia, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 00 678 155, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 19/B na účely spätného kontaktovania ... Viac informácií k ochrane osobných údajov nájdete tu.


Odporúčame z TIVI.sk
Obuvnícke mesto centrom umenia? Po portrétoch našich úspešných športovcov pribudne ďalšia novinka
Archie oslávil 2. narodeniny, princ Harry s manželkou sa to rozhodli využiť: Šľachetný čin
Letná sezóna sa blíži: Taliansko nechce nechať nič na náhodu, krok vlády na najmenších ostrovoch
Montreal nespečatil postup do play off, Tatar s tromi mínuskami
AktualizovanéFoto
Koniec drámy po 8 hodinách: Bankový lupič prepustil rukojemníkov, agenti FBI zasiahli
Tibor († 33) zahynul na ceste domov od lekára, zostalo po ňom 6 detí: Namiesto oslavy narodenín bude pohreb!
Privara o Saganových šanciach na Giro d'Italia: Môže vyhrať dve-tri etapy!
Natália Hoštáková sa chystá na finále Miss Universe, hoci slovenské kolo nevyhrala: Všetko skomplikovala korona
Veľké finále šou Tvoja tvár znie povedome: Prekvapivé odhalenie! Uniklo meno víťaza?
Šeliga, Žitňanská a Droba porušili zákaz vychádzania, o škandále prehovoril Štefan Hríb: Nečakané priznanie!
Prezidentka vymenovala nového šéfa SIS: Kto nastupuje po zadržanom Pčolinskom?
Dráma v americkej škole: Šiestačka strieľala po svojich spolužiakoch, odvážny zákrok učiteľky