Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
01.08.2018, 14:10

GDPR

Na ničom nám nezáleží viac, než na vašej dôvere, a chceme byť voči vám úprimní v tom, ktoré údaje o vás zhromažďujeme, ako ich používame a aké práva máte na ich kontrolu.

Preto sme v súlade s účinnou novou legislatívou o ochrane osobných údajov (tzv. GDPR) pristúpili k zmenám v ochrane vašich osobných údajov v spoločnosti FPD Media, a.s., ktoré sú teraz zabezpečené v súlade s požiadavkami Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov a zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov.

Odporúčame prečítať si celé nové pravidlá a zásady, ktoré nájdete v priložených dokumentoch na stiahnutie.

Ďakujeme

Tím FPD Media

Súvisiace dokumenty: 

Informačná povinnosť pri získavaní osobných údajov

Zásady používania cookies

Diskusia / 0
Autor: Čas.sk
X

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania... Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov .

Súvisiace články:
Odporúčame z TIVI.sk
Súvisiace články:
Odporúčame z TIVI.sk
Osemdesiatšesťročná Raelene Critchlowová máva cez sklo svojej šesťročnej pravnučke Camille, ktorá ju prišla navštíviť
Opatrenia v sociálnych službách sa zmiernia: Návštevy budú povolené za striktných podmienok
Na snímke logo na letné olympijské hry 2024 v Paríži.
Odporcovia tlačia na francúzsku vládu: Sú olympijské hry v Paríži ohrozené?
Američania už niekoľko dní protestujú proti policajnej brutalite, ktorá stála za smrťou Afroameričana Georgea Floyda.
Irán kritizuje reakciu vlády USA na prebiehajúce protesty: Nechajte svoj ľud dýchať
A group of casual clog shoes
U muža našli 126 párov kradnutých šľapiek: Zvrátené, čo s nimi po niekoľkých hodinách nosenia robil
Na niektorých miestach Slovenska sa môže vyskytnúť prízemný mráz (ilustračné foto).
Slovensku hrozí nad ránom prízemný mráz: Vyskytne sa najmä v troch oblastiach
Vo štvrtok predstavili repliku časti bunkra, kde strávil nacistický vodca Adolf Hitler († 56) posledné chvíle svojho
Foto
Z rodného domu Adolfa Hitlera bude policajná stanica: Zverejnili víťazné vizualizácie
Dánsky futbalový klub FC Midtjylland poskytol svojim fanúšikom možnosť sledovať zápasy svojho tímu v autokine. V
Foto
V Dánsku sledovali futbal naozaj originálne: Fanúšikovia zaplnili autokino
Lucia s bábätkom už prišli domov.
Foto
Mokráňová a Bagárová zverejnili fotku z uvítania po pôrode: Jeden detail sa nedá prehliadnuť!
Nevesta a ženích už nebudú musieť mať rúška.
Od zajtra platia zmeny v nosení rúšok: Prečítajte si, kto a kedy ho už nebude potrebovať
Na snímke vľavo hráč Popradu Marek Zagrapan a brankár Košíc Vladislav Habal.
Cesta do KHL sa nekoná: Zagrapan predĺžil zmluvu s Popradom
Speváka Richarda Müllera dostal koronavírus do neriešiteľných situácií: Hysterický plač a nadávky
Speváka Richarda Müllera dostal koronavírus do neriešiteľných situácií: Hysterický plač a nadávky
PCR testy sú príliš citlivé.
Dobré správy z Wu-chanu: Otestovali 10 miliónov ľudí, nové prípady nákazy nenašli