Streda 23. 6.
Sidónia
Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip

GDPR

Na ničom nám nezáleží viac, než na vašej dôvere, a chceme byť voči vám úprimní v tom, ktoré údaje o vás zhromažďujeme, ako ich používame a aké práva máte na ich kontrolu.

Preto sme v súlade s účinnou novou legislatívou o ochrane osobných údajov (tzv. GDPR) pristúpili k zmenám v ochrane vašich osobných údajov v spoločnosti FPD Media, a.s., ktoré sú teraz zabezpečené v súlade s požiadavkami Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov a zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov.

Odporúčame prečítať si celé nové pravidlá a zásady, ktoré nájdete v priložených dokumentoch na stiahnutie.

Ďakujeme

Tím FPD Media

Súvisiace dokumenty: 

Informačná povinnosť pri získavaní osobných údajov

Zásady používania cookies

Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.


Odporúčame z TIVI.sk
Cyklistu Petra († 43) zrazilo auto: Bezvládne ležal na ceste 1,5 hodiny! Zarážajúce zistenie polície
Lukašenko si nedával servítku pred ústa: Toto odkazuje Nemcom
Vatikán protestuje: Prečo sa im nepáči zákon proti homofóbii?
Maďari prestávajú veriť čínskej vakcíne: Zobrali to do vlastných rúk!
Ďalší schválený plán obnovy: Taliani dostanú balík, o ktorom sa im ani nesnívalo
Ďalsia krajina predstavila vakcínu proti COVID-19: Pýcha národa
Foto
Auto dostalo kvôli filmu Rýchlo a zbesilo atrapu manuálnej prevodovky: Toyota Paula Walkera stála skoro pol milióna eur
Špeciálny projekt
Olympijský deň 2021: Zostaňte silní, aktívni, zdraví!
PR článok
Koľko porcií ovocia a zeleniny zjete za jeden deň?
Chcela ho opustiť, tak ju zabil: Grécky pilot pred súdom!
Foto
Škótom strelili tri góly: Chorváti si vybojovali postup do osemfinále
Foto
Mohli vyhrať skupinu, nakoniec sú tretí: Mdlý výkon Čechov potrestali Angličania