Pondelok 15. 8.
Marcela
Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip

GDPR

Na ničom nám nezáleží viac, než na vašej dôvere, a chceme byť voči vám úprimní v tom, ktoré údaje o vás zhromažďujeme, ako ich používame a aké práva máte na ich kontrolu.

Preto sme v súlade s účinnou novou legislatívou o ochrane osobných údajov (tzv. GDPR) pristúpili k zmenám v ochrane vašich osobných údajov v spoločnosti FPD Media, a.s., ktoré sú teraz zabezpečené v súlade s požiadavkami Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov a zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov.

Odporúčame prečítať si celé nové pravidlá a zásady, ktoré nájdete v priložených dokumentoch na stiahnutie.

Ďakujeme

Tím FPD Media

Súvisiace dokumenty: 

Informačná povinnosť pri získavaní osobných údajov

Zásady používania cookies

Informačná povinnosť pri poskytnutí osobných údajov a fotografie dotknutej osoby

Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Atrakcia na východe láka milovníkov adrenalínu: Pozor, je len pre odvážnych!
PR článok
Fázy pôrodu: Ako to začne a kedy je koniec?
PR článok
Zaujíma vás, ktoré potraviny sú vhodnejšie pre zdravie?
Kansaský republikán chce zaplatiť horibilnú sumu za prepočet hlasov o potratoch: Myslí si, že výsledok zvráti
Zákerný faul na novú posilu Chelsea! Fanúšikovia a tréner zúria na rozhodcu
Juniori s ďalším výpraskom na MS! Fínsko si s našimi mladíkmi hravo poradilo
Aktualizované
Americké raketomety HIMARS pomohli Ukrajine zasiahnuť súkromnú armádu Putina!
Hrozivé zábery z UFC! Brutálnym kopom do tváre absolútne vypol protivníka
Po ruskej blokáde vyplávala loď s obilím z ukrajinského prístavu: Smeruje do tejto krajiny
Leteckí záchranári mali cez víkend rušno: Muža po páde prevážali v umelom spánku
V Londýne to poriadne vrelo! Vyhrotená hádka trénerov a červené karty
Foto
Najstaršiu špiónsku zbierku predali za obrovskú sumu: Toto sú hračky Jamesa Bonda