Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
01.08.2018, 14:10

GDPR

Na ničom nám nezáleží viac, než na vašej dôvere, a chceme byť voči vám úprimní v tom, ktoré údaje o vás zhromažďujeme, ako ich používame a aké práva máte na ich kontrolu.

Preto sme v súlade s účinnou novou legislatívou o ochrane osobných údajov (tzv. GDPR) pristúpili k zmenám v ochrane vašich osobných údajov v spoločnosti FPD Media, a.s., ktoré sú teraz zabezpečené v súlade s požiadavkami Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov a zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov.

Odporúčame prečítať si celé nové pravidlá a zásady, ktoré nájdete v priložených dokumentoch na stiahnutie.

Ďakujeme

Tím FPD Media

Súvisiace dokumenty: 

Informačná povinnosť pri získavaní osobných údajov

Zásady používania cookies

Diskusia / 0
Autor: Čas.sk
X

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania... Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov .

Súvisiace články:
Odporúčame z TIVI.sk
Súvisiace články:
Odporúčame z TIVI.sk
Gazprom (ilustračné foto).
Poľsko udelilo Gazpromu pokutu 48 miliónov eur: Problémy okolo plynovodu Severný prúd 2
Lekári počas korony (ilustračné foto).
Epidemiológovia prehovorili ľuďom do duše: Toto zabraňuje vzniku epidémií
Momentálne sa Borussia snaží predať anglického útočníka Jadona Sancha.
Prezident Bayernu sa pustil do Borussie: Na hráčoch chcú len zarobiť
Amatérskemu fotografovi sa podaril parádny záber.
Foto
Unikátny záber nepočujúceho fotografa Cyrila: Toto mu budú závidieť aj profesionálni lovci búrok!
Až do útoku nebol polícii a tajným službám známy (ilustračné foto).
Útok Islamského štátu na väznicu si vyžiadal 21 mŕtvych: Na slobodu utiekli desiatky trestancov
Marína a Andrej Sládkovič
V Banskej Štiavnici lákajú na ľúbostný príbeh Sládkoviča a Maríny: Cestička lásky hitom letnej sezóny
Koronavírus na Slovensku: Vykonali vyše 700 testov, pribudlo viac nakazených ako vyliečených
Policajti na hraniciach.
Boj Slovenska s pandémiou: Počas najťažšieho obdobia sa o bezpečnosť staralo vyše 10 000 policajtov
Pro-Hokej je v likvidácii, vznikla nová asociácia.
Pro-Hokej je v likvidácii, nahradí ho nová asociácia: Na čele bude žena!
Mama Anežka (36) sa po páde dcérky Jasmínky z okna psychicky zrútila.
Foto
Maličká Jasmínka vypadla z 3. poschodia, jej mama sa zrútila: Mrazivé svedectvo susedy
Rodinka je už pokope.
Foto
Čírová po odchode z nemocnice vyslovila malé obavy: Otvorené priznanie speváčky
Richard Varga v cieli so svojou dcérkou.
Foto
Triatlonista Varga bol po 15 rokoch na Slovakmanovi: Chcem sa pobiť o Havaj!