Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
01.08.2018, 14:10

GDPR

Na ničom nám nezáleží viac, než na vašej dôvere, a chceme byť voči vám úprimní v tom, ktoré údaje o vás zhromažďujeme, ako ich používame a aké práva máte na ich kontrolu.

Preto sme v súlade s účinnou novou legislatívou o ochrane osobných údajov (tzv. GDPR) pristúpili k zmenám v ochrane vašich osobných údajov v spoločnosti FPD Media, a.s., ktoré sú teraz zabezpečené v súlade s požiadavkami Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov a zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov.

Odporúčame prečítať si celé nové pravidlá a zásady, ktoré nájdete v priložených dokumentoch na stiahnutie.

Ďakujeme

Tím FPD Media

Súvisiace dokumenty: 

Informačná povinnosť pri získavaní osobných údajov

Zásady používania cookies

Diskusia / 0
Autor: Čas.sk
X

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania... Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov .

Súvisiace články:
Odporúčame z TIVI.sk
Súvisiace články:
Odporúčame z TIVI.sk
Jessie J a Channing Tatum ustáli turbulencie vo vzťahu: Bláznivo zaľúbení sa cmuckajú na každom kroku
Jessie J a Channing Tatum ustáli turbulencie vo vzťahu: Bláznivo zaľúbení sa cmuckajú na každom kroku
Niekoľko tisíc ľudí si v nedeľu v nemeckom meste Hanau pripomenulo obete stredajšieho útoku
Spomienka na obete masakra: Zhromaždenia v Nemecku sa zúčastnilo niekoľko tisíc ľudí
Hokejisti Slovana.
Slovan pokračuje v drvení súperov: Po Liptákoch prišli na ranu Bryndziari
Pasažieri si vášnivo ukazovali lásku pred očami všetkých.
Párik predviedol spolucestujúcim nechutné divadlo: Robili to úplne bez hanby!
Kandidátky nestiahnu, aj keď nemajú šancu dostať sa do parlamentu. (ilustračné foto).
Výdavky strán na transparentných účtoch: Do kampane naliali najviac peňazí PS/Spolu a Smer
Na snímke zľava Adam Dužek (Trenčín) a Vladimír Michalík (Banská Bystrica).
Banská Bystrica zdolala Trenčín vďaka skvelým presilovkám, Poprad uspel v Košiciach
Teplotu merajú cestujúcim aj na budapeštianskom Medzinárodnom letisku Ferenca Liszta.
Maďarsko zavádza nové opatrenia v boji proti koronavírusu: Cestujúci z Talianska sa letiskovej kontrole nevyhnú
Diamond Princess bola v karanténe od 3. februára.
Počet prípadov nákazy neustále rastie: Koronavírus potvrdili štyrom členom posádky lode Diamond Princess
Lekári ošetrujú pacientov, ktorí sú infikovaní novým druhom koronavírusu na izolavenej jednotke intenzívnej
V Taliansku hlásia tretiu obeť koronavírusu: Podľahla mu hospitalizovaná žena s rakovinou
Manželia Adela a Viktor Vinczeovci
Žiaden luxus: Adela a Viktor Vinczeovci predali auto, na celebritnú párty dorazili MHD-čkou
Harry Matadeen začal každý deň piť svoj vlastný moč.
Foto
Muž každý deň pije svoj 2 týždne vykvasený moč: Neskutočné, čo všetko to s ním robí
Petra Vlhová.
Zlé správy z tímu Vlhovej: Štart v najbližších pretekoch ohrozený!