Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
pondelok 23. 9.
Zdenka
18°C  Slnečno  |  Bratislava
Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
01.08.2018, 14:10

GDPR

Na ničom nám nezáleží viac, než na vašej dôvere, a chceme byť voči vám úprimní v tom, ktoré údaje o vás zhromažďujeme, ako ich používame a aké práva máte na ich kontrolu.

Preto sme v súlade s účinnou novou legislatívou o ochrane osobných údajov (tzv. GDPR) pristúpili k zmenám v ochrane vašich osobných údajov v spoločnosti FPD Media, a.s., ktoré sú teraz zabezpečené v súlade s požiadavkami Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov a zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov.

Odporúčame prečítať si celé nové pravidlá a zásady, ktoré nájdete v priložených dokumentoch na stiahnutie.

Ďakujeme

Tím FPD Media

Súvisiace dokumenty: 

Informačná povinnosť pri získavaní osobných údajov

Zásady používania cookies

Súvisiace články:
Autor: Čas.sk
X

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou Ringier Axel Springer Slovakia, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 00 678 155, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 19/B na účely spätného kontaktovania ... Viac informácií k ochrane osobných údajov nájdete tu.

Odporúčame z TIVI.sk
Odporúčame z TIVI.sk
Aktuality.sk Kočnerova Threema Správy Prémiové čítanie Podcasty Šport TV program Počasie Horoskopy
Prieskum: Pellegrini už nie je najdôveryhodnejším politikom Aktuality.sk
Požiar vypukol
Poplach v Bratislave: Hasiči likvidujú požiar v byte, jedna osoba je zranená
Tím z Európy
Hviezdne mená svetového tenisu si zmerali sily: Laver Cup opäť ovládol tím Európy
šampión: Majster
Majster Európy Viviani bol očarený Slovenskom: Prišiel som sem vďaka Saganovi
Duel medzi
Foto
Majster z Bystrice ukázal svoju silu: Trpká prehra Slovana na domácom ľade
Myslela si,
Z mladého zajačika, ktorého si našla na internete, sa vykľul tyran: Brutálne, čím si pri ňom Michelle prešla
Rozlúčiť sa
Foto
Vo Švajčiarsku sa uskutočnil "pohreb" rozpusteného ľadovca: Rozlúčiť sa prišli vedci aj kňaz
Mohamed Salah.
Foto
Liverpool valcuje Premier League: V šlágri kola porazili Chelsea
Radosť hráčov
Foto
Belasí si držia formu z Európskej ligy: Slovan si hravo poradil s Trenčínom
Izraelský premiér
Parlamentné voľby v Izraeli: Ultraortodoxné strany potvrdili svoju podporu pravicovému Netanjahuovi
Yair Rodriguez.
Zápas ukončili po 15 sekundách: Fanúšikovia od hnevu zahádzali oktagon
Seismometer
Jadran zasiahlo zemetrasenie najsilnešie za 30 rokov: Zem sa chvela až tridsať sekúnd
Andrea je
Foto 547
Andrea podstúpila už 15 skrášľujúcich zákrokov: S obrími perami sa cíti najlepšie