Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
utorok 19. 11.
Alžbeta
4°C  Polooblačno  |  Bratislava
Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
01.08.2018, 14:10

GDPR

Na ničom nám nezáleží viac, než na vašej dôvere, a chceme byť voči vám úprimní v tom, ktoré údaje o vás zhromažďujeme, ako ich používame a aké práva máte na ich kontrolu.

Preto sme v súlade s účinnou novou legislatívou o ochrane osobných údajov (tzv. GDPR) pristúpili k zmenám v ochrane vašich osobných údajov v spoločnosti FPD Media, a.s., ktoré sú teraz zabezpečené v súlade s požiadavkami Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov a zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov.

Odporúčame prečítať si celé nové pravidlá a zásady, ktoré nájdete v priložených dokumentoch na stiahnutie.

Ďakujeme

Tím FPD Media

Súvisiace dokumenty: 

Informačná povinnosť pri získavaní osobných údajov

Zásady používania cookies

Súvisiace články:
Autor: Čas.sk
X

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou Ringier Axel Springer Slovakia, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 00 678 155, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 19/B na účely spätného kontaktovania ... Viac informácií k ochrane osobných údajov nájdete tu.

Odporúčame z TIVI.sk
Odporúčame z TIVI.sk
Aktuality.sk Správy Ťažký týždeň Podcasty Prémiové čítanie Šport Obchod TV Počasie Horoskopy
Martin Slosiarik.
Šéf FOCUS-u: Veľká koalícia PS/SPOLU, Za ľudí, SaS, OĽaNO by mohla získať 30 percent Aktuality.sk
Najčítanejšie
3h
24h
Polícia zaistila miesto činu.
Policajti zasahujú v rodinnom dome v Limbachu: Státisícová vlámačka?!
Na archívnej snímke z 15. septembra 2009 je odlesnené územie Amazonského pralesa v brazílskom štáte Para na severe
Smutná štatistika: Rozsah odlesňovania v amazonskom pralese dosiahol najvyššiu úroveň od roku 2008
Policajt Filip Cebo
Hrdinský čin policajta Filipa: Obdivuhodné, čo tento mladík urobil v čase voľna
Americký minister zahraničia Mike Pompeo
Nebudú sa len nečinne prizerať: USA sú pripravené potrestať irackých predstaviteľov
Iveta Klimášová (vľavo) so spoluhráčkami Mariah Fujimagari a Lenkou Čurmovou.
Klimášová si užíva pôsobenie v ženskej NHL: 8 na drese nosím kvôli Ovečkinovi
Marija Butinová bola 17. augusta 2018 zatknutá.
Marija, ktorú v USA odsúdili za špionáž, je v Rusku na roztrhanie: Lukratívna ponuka
Americký minister zahraničných vecí Mike Pompeo
Minister Pompeo: Židovské osady v Predjordánsku už pre USA nebudú nezákonné
Visutý most sa zrútil.
Aktualizované
Zrútenie mosta na juhozápade Francúzska: Zahynulo 15-ročné dievča a vodič kamióna
Anglický hráč Marcus Rashford (vpravo) uteká s loptou pred Bulharom Strahilom Popovom.
Parádny prienik mladého útočníka: Rashford si urobil z hráčov Kosova kužele
Polícia našla na mieste činu troch mŕtvych.
Aktualizované
Pred obchodným domom v USA sa strieľalo: O život prišli traja ľudia
Mon výberom oblečenia šokovala.
Foto
Pikantné odovzdávanie cien: Speváčka otrčila holé prsia, nápis na hrudi všetkých umlčal
Geert Wilders
Pakistanec chcel zabiť holandského politika, súd verdiktom prekvapil aj žalobcov