Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
sobota 17. 11.
Klaudia
5°C  Slnečno  |  Bratislava
Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
01.08.2018, 14:10

GDPR

Na ničom nám nezáleží viac, než na vašej dôvere, a chceme byť voči vám úprimní v tom, ktoré údaje o vás zhromažďujeme, ako ich používame a aké práva máte na ich kontrolu.

Preto sme v súlade s účinnou novou legislatívou o ochrane osobných údajov (tzv. GDPR) pristúpili k zmenám v ochrane vašich osobných údajov v spoločnosti Nový čas, a.s., ktoré sú teraz zabezpečené v súlade s požiadavkami Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov a zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov.

Odporúčame prečítať si celé nové pravidlá a zásady, ktoré nájdete v priložených dokumentoch na stiahnutie.

Ďakujeme

Tím Nový čas

Súvisiace dokumenty: 

Informačná povinnosť zamestnancov Nový čas

Zásady ochrany osobných údajov Nový čas

Zásady používania cookies

Autor: Čas.sk
X

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou Ringier Axel Springer Slovakia, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 00 678 155, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 19/B na účely spätného kontaktovania ... Viac informácií k ochrane osobných údajov nájdete tu.

Súvisiace články:
Súvisiace články:
Aktuality.sk Komunálne voľby 2018 Marián Kočner Správy Šport Komentáre TV program Počasie Horoskopy
Kauza Pavol Rusko 
Kauza Pavla Ruska: vyšetrovanie sa skončilo Aktuality.sk
Rýchle správy
pred 6 min
Ľudia s nižšími príjmami si môžu kúpiť byt v Bratislavskom kraji Aktuality.sk
Riešením môžu byť okresné mestá Malacky, Pezinok či Senec.
pred 26 min
Chášukdžího dal podľa CIA zabiť saudskoarabský korunný princ Aktuality.sk
Istotu majú zo zdrojom vrátane záznamu telefonátu medzi novinárom a korunným princom.
pred 56 min
V Košiciach pribudli štyri bezpečnostné kamery Aktuality.sk
V oblasti prevencie kriminality bolo poskytnutých 10-tisíc eur.
Speváčka Sisa
Sklovska prežila kvôli operáciám strastiplné chvíle: Bolesť, akú nepraje nikomu
Takto bude
Totálna mánia! 0 eurová bankovka pobláznila Trnavčanov: Stovky ľudí čakali hodiny pred informačným centrom!
„Som bežec
Čerstvý otecko Vladimír Kobielsky o malom synovi: Už nemám toľko síl ako kedysi
Zreľák (vpravo)
Fantastická pätička Adama Zreľáka proti Ukrajine: Jeho gól si budete púšťať dookola
Žiť
Slováci chcú demokraciu: Čo je pre nich najdôležitejšie?
Srbský tenista
Srb Djokovič porazil Čiliča: Do semifinále postupuje aj Zverev
(ilustračné foto)
Obchodné reťazce sľubujú vajcia z podstieľkového chovu: Pocítia to aj naše peňaženky?
Peter Sagan sa
Peter Sagan má dôvod na radosť: Tourminátor triumfoval na pretekoch v Šanghaji
Lotéria
Päť výhercov si rozdelí 90 miliónový Eurojackpot: Z ktorých krajín noví boháči pochádzajú?
Tuukka Rask sa
Raskov návrat Bostonu víťazstvo nepriniesol: Slovenskí hokejisti nehrali
Optimistka:
Víťazka súťaže Učiteľ Slovenska Zuzana Tkáčová: Škola dáva študentom moc meniť svet
Spišský hrad
Foto
Spišský hrad zatvorí svoje brány na niekoľko mesiacov: Návštevníci, pozor, zostáva už len pár dní!