Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
pondelok 25. 3.
Marián
7°C  Polooblačno  |  Bratislava
Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
01.08.2018, 14:10

GDPR

Na ničom nám nezáleží viac, než na vašej dôvere, a chceme byť voči vám úprimní v tom, ktoré údaje o vás zhromažďujeme, ako ich používame a aké práva máte na ich kontrolu.

Preto sme v súlade s účinnou novou legislatívou o ochrane osobných údajov (tzv. GDPR) pristúpili k zmenám v ochrane vašich osobných údajov v spoločnosti Nový čas, a.s., ktoré sú teraz zabezpečené v súlade s požiadavkami Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov a zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov.

Odporúčame prečítať si celé nové pravidlá a zásady, ktoré nájdete v priložených dokumentoch na stiahnutie.

Ďakujeme

Tím Nový čas

Súvisiace dokumenty: 

Informačná povinnosť pri získavaní osobných údajov

Zásady používania cookies

Súvisiace články:
Autor: Čas.sk
X

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou Ringier Axel Springer Slovakia, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 00 678 155, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 19/B na účely spätného kontaktovania ... Viac informácií k ochrane osobných údajov nájdete tu.

Aktuality.sk Správy Prezidentské voľby 2019 Šport TV program Počasie Horoskopy
Haščák z Penty
Komentár Daga Daniša: Haščákovi hrozí devastačný útok. Od Kočnera Aktuality.sk
Najčítanejšie
3h
24h
Brazílsky útočník
Predĺži kontrakt s PSG? K Neymarovej budúcnosti sa vyjadril jeho otec
Izrael zaútočil
Tvrdá odplata Izraelu: Podarilo sa im zničiť tajné veliteľstvo Hamasu?
Bitka pretekárov
Bitka pretekárov priamo na trati: Incident vyriešili ručne-stručne!
V Bratislave sa
Tragédia v Košickom kraji: Auto zrazilo chlapčeka († 6)
Michael Avenatti.
Zadržali právnika pornoherečky, ktorá sa súdi s Trumpom: Vydieranie spoločnosti Nike?!
Thinking Business
Kvíz
Slováci, poznáte tieto české slová? Tento kvíz dá na 100 percent len macher
Ruský minister
Rusko zdvíha výstražný prst nad USA: Nevytvárajte prevrat vo Venezuele, je to v rozpore s Chartou OSN
Single lit candle
Športový svet zasiahla smutná správa: Zomrela prvá olympijská víťazka († 50) v skokoch
Zora Czoborová
Czoborovej funguje manželstvo aj na diaľku, Zora však urobila rázny krok: Bude sa to manželovi páčiť?
Dominika Mirgová.
Keď chlapi stretnú Dominiku Mirgovú v posilke, poriadne sa zapotia: Aha, čo vystrája so zadkom pred zrkadlom!
Toto je nový
Európsky koncern predá Číne 300 Airbusov: Ktorá krajina sa teší zo skvelého obchodu?
Francúzsky
Bude sa musieť verejne ospravedlniť? Macron dával rady 73-ročnej žene, jej advokát začal konať