Nedeľa 5. 12.
Oto
Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip

GDPR

Na ničom nám nezáleží viac, než na vašej dôvere, a chceme byť voči vám úprimní v tom, ktoré údaje o vás zhromažďujeme, ako ich používame a aké práva máte na ich kontrolu.

Preto sme v súlade s účinnou novou legislatívou o ochrane osobných údajov (tzv. GDPR) pristúpili k zmenám v ochrane vašich osobných údajov v spoločnosti FPD Media, a.s., ktoré sú teraz zabezpečené v súlade s požiadavkami Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov a zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov.

Odporúčame prečítať si celé nové pravidlá a zásady, ktoré nájdete v priložených dokumentoch na stiahnutie.

Ďakujeme

Tím FPD Media

Súvisiace dokumenty: 

Informačná povinnosť pri získavaní osobných údajov

Zásady používania cookies

Informačná povinnosť pri poskytnutí osobných údajov a fotografie dotknutej osoby

Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.


Odporúčame z TIVI.sk
Sestry Réka a Boglárka Bizíkové bývajú na šampionáte spolu v izbe: Splnili si detský sen!
Neobyčajná minulosť obľúbených ozdôb: Prečo si ich vešiame na vianočný stromček?
Nie je to hudba ďalekej budúcnosti: Kedy budú v Bratislave premávať vodíkové autobusy?
Moment, ktorý nikto nečakal: Los v národnom parku v Čeľabinsku napadol malé dievčatko
Cesta na svadbu dopadla tragédiou, hlásia 21 obetí: V autobuse boli členovia speváckeho zboru
Smutná správa: Zomrel olympionik a slovenský reprezentant vo vodnom slalome († 56)
Poslancov čakajú ďalšie mimoriadne schôdze: Reč bude i o Matovičových poukazoch pre seniorov
Foto
Hudobník Vašo Patejdl o korone, rodine i Žbirkovi († 69): Mám výčitky, ale nič s tým neurobím
Firemný večierok počas pandémie v Nórsku: Teraz musia znášať následky!
Vlhová môže byť spokojná! Shiffrinová totálne nezvládla zjazd, triumfovala Goggiová
Marián Gáborík spôsobil veľký šok: Postaví sa do ringu na Vianoce?
Najnovšie čísla z Česka: Nádej pre našich susedov? Nakazených pribúda stále menej