Streda 8. 12.
Marína
Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip

GDPR

Na ničom nám nezáleží viac, než na vašej dôvere, a chceme byť voči vám úprimní v tom, ktoré údaje o vás zhromažďujeme, ako ich používame a aké práva máte na ich kontrolu.

Preto sme v súlade s účinnou novou legislatívou o ochrane osobných údajov (tzv. GDPR) pristúpili k zmenám v ochrane vašich osobných údajov v spoločnosti FPD Media, a.s., ktoré sú teraz zabezpečené v súlade s požiadavkami Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov a zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov.

Odporúčame prečítať si celé nové pravidlá a zásady, ktoré nájdete v priložených dokumentoch na stiahnutie.

Ďakujeme

Tím FPD Media

Súvisiace dokumenty: 

Informačná povinnosť pri získavaní osobných údajov

Zásady používania cookies

Informačná povinnosť pri poskytnutí osobných údajov a fotografie dotknutej osoby

Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.


Odporúčame z TIVI.sk
Zástupca WHO narovinu o vakcínach proti COVID-19: Sú účinné aj voči variantu omikron?
PR článok
Funkčné výživové doplnky do zariadení sociálnych služieb
PR článok
Tradičné vianočné recepty (aj) trochu inak
Švajčiarsko hlási problémy: Do boja proti koronavírusu nasadili armádu
Skončila skupinová fáza Ligy majstrov, známi sú osemfinalisti: Portugalská divočina s tromi červenými kartami
V Nórsku rastie počet nových prípadov: Sprísňujú opatrenia, Vianoce nebudú podľa ich predstáv
Zlé správy od našich českých susedov: Majú podozrenie na druhý prípad variantu omikron
Hviezdu MLS opäť vyšetruje polícia: Zbraňou ohrozoval neplnoletého chlapca
Kuriózna nehoda s tragickým koncom: V Nemecku sa zrazil tank s autom, hlásia obete
V opatrovateľskom domove v Nemecku zomreli na COVID-19 desiatky ľudí: Zarážajúce pozadie prípadu
Foto
Nevesta omdlela a pozvracala sa priamo pred oltárom: Čo prišlo potom... Uf!
Šestnásťhodinový sexuálny maratón ako poďakovanie: Ruský futbalista dostal pikantnú výzvu