Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
streda 11. 12.
Hilda
1°C  Slnečno  |  Bratislava
Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
01.08.2018, 14:10

GDPR

Na ničom nám nezáleží viac, než na vašej dôvere, a chceme byť voči vám úprimní v tom, ktoré údaje o vás zhromažďujeme, ako ich používame a aké práva máte na ich kontrolu.

Preto sme v súlade s účinnou novou legislatívou o ochrane osobných údajov (tzv. GDPR) pristúpili k zmenám v ochrane vašich osobných údajov v spoločnosti FPD Media, a.s., ktoré sú teraz zabezpečené v súlade s požiadavkami Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov a zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov.

Odporúčame prečítať si celé nové pravidlá a zásady, ktoré nájdete v priložených dokumentoch na stiahnutie.

Ďakujeme

Tím FPD Media

Súvisiace dokumenty: 

Informačná povinnosť pri získavaní osobných údajov

Zásady používania cookies

Súvisiace články:
Autor: Čas.sk
X

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou Ringier Axel Springer Slovakia, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 00 678 155, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 19/B na účely spätného kontaktovania ... Viac informácií k ochrane osobných údajov nájdete tu.

Odporúčame z TIVI.sk
Odporúčame z TIVI.sk
Aktuality.sk Správy Ťažký týždeň Podcasty Voľby 2020 Prémiové čítanie Šport TV Počasie Horoskopy Obchod
Šéf konšpiračného časopisu Zem a vek Rostas sa postavil pred súd. Prišiel ho podporiť Harabin Aktuality.sk
Najčítanejšie
3h
24h
Rekonštrukcia karlovesko-dúbravskej električkovej radiály v Bratislave pokračuje.
Vallo povedal slová, ktoré nechcel počuť nikto: Termín spustenia električiek do Dúbravky je ohrozený
Producent Andy Kraus
Sviatočné plány rozvedeného scenáristu Andyho Krausa: Vianoce na dvakrát!
Foto
TOP 10 najhorších jedál: Toto by ste nevložili do úst, ani keby ste umierali hladom
Tenisový zápas pripomínal hru mačky s myšou.
Ukrajinský tenista neuhral ani jeden fiftín, je na smiech všetkým!
Patrícia (33) a Peter (37) veria, že prežijú pokojné Vianoce.
Peter a Patrícia sú po explózii stále otrasení: Vďaka náhode prežijú Vianoce podľa plánov
Young Men Using Smart Phone Social Media Concept
Polícia zatkla členov medzinárodnej skupiny: Cez WhatsApp šírili detskú pornografiu, krok matky vás dorazí
Sprava: Predseda vlády SR Peter Pellegrini a minister zahraničných vecí a európskych záležitostí SR Miroslav Lajčák
Na Manhattane bude viať slovenská vlajka: Lajčák s Pellegrinim otvorili nový generálny konzulát
(ilustračné foto).
Mladík v Bratislave sotil na zem dôchodkyňu a chcel ju okradnúť: Môžete pomôcť, polícia hľadá svedkov
Štrajk ochromil aj dopravu vo Francúzsku.
Francúzska vláda predstaví návrh dôchodkovej reformy: Ľudia so štrajkom nekončia
Šéfredaktor časopisu Zem a vek  prichádza na hlavné pojednávanie.
Vydavateľ časopisu Zem a Vek na súde: Rostas sa cíti nevinný, obžalobu však vníma ako česť
Maarten Vandevoordt sa vo veku 17 rokov a 287 dní stal najmladším brankárom, ktorý nastúpil v Lige majstrov.
Vandevoordt prepisoval históriu: TOTO sa v Lige majstrov ešte žiadnemu brankárovi nepodarilo
Česko sa prebudilo do tragického rána.
Z masakra v ostravskej nemocnici sú ľudia stále otrasení: Smutné slová primátora