Utorok 24. 5.
Ela
Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip

GDPR

Na ničom nám nezáleží viac, než na vašej dôvere, a chceme byť voči vám úprimní v tom, ktoré údaje o vás zhromažďujeme, ako ich používame a aké práva máte na ich kontrolu.

Preto sme v súlade s účinnou novou legislatívou o ochrane osobných údajov (tzv. GDPR) pristúpili k zmenám v ochrane vašich osobných údajov v spoločnosti FPD Media, a.s., ktoré sú teraz zabezpečené v súlade s požiadavkami Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov a zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov.

Odporúčame prečítať si celé nové pravidlá a zásady, ktoré nájdete v priložených dokumentoch na stiahnutie.

Ďakujeme

Tím FPD Media

Súvisiace dokumenty: 

Informačná povinnosť pri získavaní osobných údajov

Zásady používania cookies

Informačná povinnosť pri poskytnutí osobných údajov a fotografie dotknutej osoby

Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk
Foto
Jágrova mladučká frajerka sa poriadne odviazala: Bez Jardu na dovolenke vystrčuje... Ejha!
Zlomyseľní mladíci ani netušili, čo tým spôsobia! Ku pokojne spiacemu psíkovi položili plyšáka: Sledujte to prebudenie
Slovensko – Dánsko ONLINE: Súboj o všetko! Slováci čelia súperovi, ktorý zdolal Kanadu
Kauza Dobytkár: Bödör a Kvietik trvajú na svojom, obaja hovoria to isté
Počet vykonaných popráv minulý rok stúpol po ukľudnení covidu: Ktoré krajiny k ním najviac prispeli?
Opitej Ukrajinke sa neoplatilo sadať si za volant: Hromadná búračka, policajti krútia hlavami
Vyžiadali si už desiatky obetí! Silné povodne vyčíňajú v tejto ázijskej krajine
Oplatí sa študovať? Už nebudete váhať: Takýto je rozdiel medzi platom stredoškoláka a vysokoškoláka
Foto
Osobnosti o kľúčovom zápase našich hokejistov: Takto tipujeme zápas s Dánskom!
Foto
Nedokončená budova sa zrútila na ľudí: Spod jej trosiek vytiahli už desať tiel
Nešťastie v Nemecku: Vlak narazil do autobusu, hlásia ranených
Lekárom dochádza trpezlivosť: Ak štrajková pohotovosť nestačí, môže prísť niečo horšie