Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
01.08.2018, 14:10

GDPR

Na ničom nám nezáleží viac, než na vašej dôvere, a chceme byť voči vám úprimní v tom, ktoré údaje o vás zhromažďujeme, ako ich používame a aké práva máte na ich kontrolu.

Preto sme v súlade s účinnou novou legislatívou o ochrane osobných údajov (tzv. GDPR) pristúpili k zmenám v ochrane vašich osobných údajov v spoločnosti FPD Media, a.s., ktoré sú teraz zabezpečené v súlade s požiadavkami Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov a zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov.

Odporúčame prečítať si celé nové pravidlá a zásady, ktoré nájdete v priložených dokumentoch na stiahnutie.

Ďakujeme

Tím FPD Media

Súvisiace dokumenty: 

Informačná povinnosť pri získavaní osobných údajov

Zásady používania cookies

Diskusia / 0
Autor: Čas.sk
X

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania... Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov .

Súvisiace články:
Odporúčame z TIVI.sk
Súvisiace články:
Odporúčame z TIVI.sk
Sisa Sklovska (55)
Ubolená Sklovska prešla tortúrou: Nebezpečný nález pod zubami ničil celé jej telo
Otec je presvedčený, že ide o ducha
Foto
Strašidelné video z detskej izby: Pred polnocou sa udialo niečo, z čoho budete mať nočné mory
Kelly a Nick.
Foto
Žena opustila manžela kvôli mužovi, ktorého stretla v online hre: Nečakaný zvrat
(ilustračné foto).
Ľudia sa sťažovali na nezodpovedných susedov: Obec na západe Slovenska pristúpila k ráznemu kroku
Gólová radosť hráčov Slovana.
Slovan ukázal svoju dominanciu: Sereď zdolal rozdielom triedy
Protesty v Mjanmarsku neutíchajú.
Nepokoje v Mjanmarsku: Najmenej 18 ľudí prišlo o život počas zásahov voči demonštrantom
Andrea zomrela mimoriadne krutou smrťou.
Krutá smrť Andrey vo vlastnom dome: Sused jej vyrezal srdce, pokračovanie je len pre silné povahy!
Prezident Zeman je už v plnom nasadení.
Vymenia Česi ďalšieho ministra zdravotníctva? Prezident Zeman je pripravený
Christian Bale.
Bale sa konečne dostáva do formy: Dvoma gólmi zariadil dôležité víťazstvo Tottenhamu
Slovania (v príprave)
Najočakávanejší seriál roku prichádza: Hviezdy odhalili pikošky z nakrúcania Slovanov
(ilustračné foto).
Prehliadka u gynekológa im zruinovala vzťah: Keď manžel uvidel, čo lekár vytiahol z jeho ženy, ostal v šoku!
Na snímke plavec Tomáš Klobučník.
Najlepší slovenský plavec je v problémoch: Nebudeme si klamať, je to naozaj veľmi zlé