Štvrtok 29. 7.
Marta
Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip

GDPR

Na ničom nám nezáleží viac, než na vašej dôvere, a chceme byť voči vám úprimní v tom, ktoré údaje o vás zhromažďujeme, ako ich používame a aké práva máte na ich kontrolu.

Preto sme v súlade s účinnou novou legislatívou o ochrane osobných údajov (tzv. GDPR) pristúpili k zmenám v ochrane vašich osobných údajov v spoločnosti FPD Media, a.s., ktoré sú teraz zabezpečené v súlade s požiadavkami Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov a zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov.

Odporúčame prečítať si celé nové pravidlá a zásady, ktoré nájdete v priložených dokumentoch na stiahnutie.

Ďakujeme

Tím FPD Media

Súvisiace dokumenty: 

Informačná povinnosť pri získavaní osobných údajov

Zásady používania cookies

Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.


Odporúčame z TIVI.sk
Škandalózna vláda! V Malajzii chcú hlavu premiéra: Drsné obvinenia z vlastizrady
Foto
Sabbatini po prvom kole na 20. mieste, na lídra stráca šesť úderov
Pobrežie štátu Tonga vyplavilo nečakané prekvapenie: Polícia prehľadáva ďalšie oblasti
Foto
Totálne zlyhanie alebo zlý vtip? Marc-André Fleury sa o svojom prestupe dozvedel cez internet!
Aké aktivity kraja považujú Slováci za najdôležitejšie? Čo sa ocitlo na samom chvoste, mnohých prekvapilo
Foto
Budú Kovaříka stíhať za stopku razie na kajúcnikov?! Bezpečnostný analytik hovorí o nechutnej manipulácii
Po sérii obvinení prichádza odpoveď: Zásahový tím pre medveďa hnedého vracia poľovníkom úder
Krajina sužovaná prírodnými katastrofami: Počet mŕtvych po záplavách môže dosiahnuť hrozivé číslo
Pred 40 rokmi si povedali svoje áno Diana s Charlesom: Teraz môžete mať kúsok z ich svadby doma
Nespokojní Slováci protestujú pred Prezidentským palácom, strana SaS reaguje: Jasná výzva
Foto
Protestujúci dav sa stiahol z Hodžovho námestia a zablokoval cestu: Na mieste vznikajú rozsiahle kolóny
Ústavný súd opravil uznesenie k hraniciam: Pozastavil výnimku pre prvoočkované osoby