Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
01.08.2018, 14:10

GDPR

Na ničom nám nezáleží viac, než na vašej dôvere, a chceme byť voči vám úprimní v tom, ktoré údaje o vás zhromažďujeme, ako ich používame a aké práva máte na ich kontrolu.

Preto sme v súlade s účinnou novou legislatívou o ochrane osobných údajov (tzv. GDPR) pristúpili k zmenám v ochrane vašich osobných údajov v spoločnosti FPD Media, a.s., ktoré sú teraz zabezpečené v súlade s požiadavkami Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov a zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov.

Odporúčame prečítať si celé nové pravidlá a zásady, ktoré nájdete v priložených dokumentoch na stiahnutie.

Ďakujeme

Tím FPD Media

Súvisiace dokumenty: 

Informačná povinnosť pri získavaní osobných údajov

Zásady používania cookies

Diskusia / 0
Autor: Čas.sk
X

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania... Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov .

Súvisiace články:
Odporúčame z TIVI.sk
Súvisiace články:
Odporúčame z TIVI.sk
Rišovi Müllerovi sa zacnelo po starých časoch: Návrat ku kazeťáku
Pochovávanie obete koronavírusu v Iraku.
V irackých márniciach sa hromadia mŕtvi: Obete koronavírusu nechce nikto pochovať
Múzeum, z ktorého obraz odcudzili.
Zlodeji pracujú aj počas karantény: Ukradli    Van    Gogha za    10    miliónov     eur
Britský diplomat zomrel po pár mesiacoch pobytu v Budapešti (ilustračné foto).
Za deň zomreli v Maďarsku na koronavírus štyria ľudia: Všetci mali už predtým rovnaké zdravotné problémy
Žilinčania  pred tromi rokmi oslavovali majstrovský  titul, teraz hrozí  klubu zánik.
Foto
Trénerské legendy o neochote hráčov Žiliny znížiť platy: Urobili si z klubu dojnú kravu!
Predseda vlády SR Igor Matovič.
Otvorený list premiérovi: Zlepšite opatrenia pre živnostníkov
Muž s ochranným rúškom v čínskom Pekingu
Čína začala až teraz do štatistík zarátavať aj nakazených bez príznakov: Majú ich byť desaťtisíce
Vaského opäť rieši prokuratúra.
Polícia opäť zadržala youtubera Vaskyho, nerešpektoval rozhodnutie súdu
Zdravotník drží testovaciu banku na testy na koronavírus.
Aktualizované
Česko má 3330 prípadov koronavírusu: Väčšinu nakazených stále tvoria muži
NAKA zasahovala v jadrovej elektrárni.
NAKA zasahuje v Bratislavskom kraji: V rámci akcie Dobytkár zadržala dve osoby
Junior je príjemným spestrením kuchárskej šou.
Junior zarezáva v Jojke: Prísne opatrenia v kuchyni
Výletná loď
Grécku výletnú loď umiestnili do karantény: Dvadsať pasažierov má koronavírus