Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
01.08.2018, 14:10

GDPR

Na ničom nám nezáleží viac, než na vašej dôvere, a chceme byť voči vám úprimní v tom, ktoré údaje o vás zhromažďujeme, ako ich používame a aké práva máte na ich kontrolu.

Preto sme v súlade s účinnou novou legislatívou o ochrane osobných údajov (tzv. GDPR) pristúpili k zmenám v ochrane vašich osobných údajov v spoločnosti FPD Media, a.s., ktoré sú teraz zabezpečené v súlade s požiadavkami Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov a zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov.

Odporúčame prečítať si celé nové pravidlá a zásady, ktoré nájdete v priložených dokumentoch na stiahnutie.

Ďakujeme

Tím FPD Media

Súvisiace dokumenty: 

Informačná povinnosť pri získavaní osobných údajov

Zásady používania cookies

Diskusia / 0
Súvisiace články:
Autor: Čas.sk
X

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania... Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov .

Odporúčame z TIVI.sk
Odporúčame z TIVI.sk
Cestný most cez rieku Hornád medzi Kysakom a Veľkou Lodinou sa zrútil do Hornádu
Foto
Čo bolo príčinou zrútenia mosta v Kysaku? Náklady na rekonštrukciu sa vyšplhajú nad milión
Seriál Pumpa
Zmeny v komediálnom seriáli Pumpa, Kubovčíka nečakajte: Kto ho nahradí?
Zomrel herec Sean Connery
Legenda Sean Connery († 90): Ako sa z chudobného chlapca stal najznámejší špión? Rolu agenta 007 takmer nedostal
Pár spolu tvoria vaic ako tri roky.
Foto
Po viac ako troch rokoch to prišlo: Dve úspešné americké basketbalistky si povedali "áno"
Košičanka hovorí, že sa na kazila počas mesačnej liečby v Bardejovských kúpeľoch, čo jej potrvdil aj test po príchode
Katarína sa s horúčkami a kašľom vrátila z Bardejovských Kúpeľov: Uvidela výsledok testu na Covid-19, ostala v šoku!
Záhady tela
V relácii Záhady tela spustila nevinná hláška o alkohole lavínu vtipov: Šoko to zaklincoval
Igor Matovič prišiel pozrieť ministra zdravotníctva SR Mareka Krajčího, ktorý pomáha so stermi v bratislavskej mestskej
Aktualizované 1006
Slováci vzali odberné miesta útokom: Matovič ohlásil, že už je otestovaných takmer milión ľudí!
(ilustračné foto).
Chrípková sezóna sa začala: Pacientov však v Banskobystrickom kraji ubúda
Svetová dvojka Halepová uhrala proti Swiatekovej tri gemy.
Nakazila sa aj svetová dvojka: Halepová má koronavírus!
Grécky premiér, chce riešiť rozdeľovanie utečencov sankciami.
Krajiny sa jedna po druhej uzatvárajú: Grécky premiér vyhlásil čiastočný lockdown
Žena prehrala boj o život
Tragická nehoda na priechode: Cyklistka neprežila zrážku s autom
Zápas FC Nitra proti ŠKF iClinic Sereď.
V ďalšom klube zúri koronavírus: Fortuna liga odložila dva zápasy