Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
Infografika

Tragická zrážka na priecestí má tretiu obeť: Skoro ráno zomrela aj Margita ( † 30)

Ranný stres a náhlenie sa do roboty pre nich skončilo tragicky. Obrovské nešťastie sa odohralo v stredu ráno na ceste z Rimavských Janoviec do Rimavskej Soboty.

Osobné auto s piatimi ľuďmi doslova zroloval na železničnom priecestí vlak. V zdemolovanej Škode Octavia zahynul jej šofér Milan († 30) a spolujazdkyňa Brigitta († 25). Obaja po sebe zanechali malé detičky. Tie Milanove dokonca ešte ani netušia, že ich tatinko už nikdy neobjíme. Ich mamina sedela v aute smrti na sedadle spolujazdca a ako zázrakom náraz kolosu prežila bez vážnejšieho zranenia.

Nezmyselná nehoda na železnici má aj tretiu obeť. Vo  štvrtok v skorých ranných hodinách podľahla svojim vážnym zraneniam Margita ( † 30) z Hodejova. Po sympatickej žene ostali dve malé deti. 

Fotogaléria
7
fotiek v galérii

Milan († 30) viezol v stredu ráno na svojej Škode Octavia manželku Sandru (26) a kolegyne Brigittu († 25), Margitu († 30) a Eszter (46) do závodu v Rimavskej Sobote, kde spoločne pracovali. Podľa policajných informácií pred železničným priecestím chráneným svetelnou signalizáciou a bez závor stála už dodávka. „V čase, keď na priecestí z dôvodu prichádzajúceho vlaku svietilo červené výstražné svetlo, vodič octavie nerešpektoval svetelnú a zvukovú signalizáciu, cez plnú čiaru obišiel dodávku a vošiel na železničné priecestie, kde došlo k zrážke s vlakom, ktorý narazil do jeho ľavej prednej časti,“ informovala banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová. Vo vlaku sa nachádzali 6 cestujúci a 2 zamestnanci, ktorí sa nezranili. Päticu z auta však museli z vraku vyslobodzovať hasiči. Milanovi a Brigite, ktorá sedela v aute za ním, už, žiaľ, nebolo pomoci.

Otvoriť galériu
Ako sa nešťastie stalo.
Zdroj: infografika NČ

O smrti ocka nevedia

 

Tri zranené ženy previezli do nemocnice v Rimavskej Sobote, Margita bola v kritickom stave. „Jedna žena bola vo vážnom stave s ťažkým poranením hlavy a krčnej chrbtice letecky prevezená do Banskej Bystrice,“ uviedla Jana Fedáková zo Sveta zdravia. Eszter má poranenia v oblasti hrudníka a je v stabilizovanom stave hospitalizovaná na chirurgii.

Milanova manželka Sandra utrpela len ľahké zranenie nohy. „Syn ju išiel zobrať z nemocnice. Netuším, čo sa stalo. Ich detičky sú u mňa, ešte nevedia, že ich otecko nežije. Bol to taký dobrý chlap, s dcérkou sa veľmi ľúbili,“ povedala smutne Sandrina mama Zdenka. Mladá žena, ktorá razom prišla o manžela a otca dvoch malých synčekov, je stále v šoku. „Nepamätám si to. Len viem, že sme sa ponáhľali, lebo sme meškali do práce,“ hovorí nešťastná Sandra.

Druhou obeťou je mamička malej dcérky - Brigitta. Jej druh Marián a svokra Alžbeta nedokázali od žiaľu ani hovoriť. „Presťahovali sa sem asi pred dvoma rokmi. Pekne spolu žili a vychovávali dcérku Emku,“ prezradil šokovaný sused. Na mieste nehody bol aj súdny lekár a v prípade usmrtených osôb bola nariadená súdna pitva. Polícia začala trestné stíhanie pre prečin všeobecného ohrozenia.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Novy Cas, Denisa Horváthová

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Machala zapochyboval o guľatosti Zeme.
Váš Tip
Vedci reagujú na Machalu: Takto si guľatosť Zeme môžete overiť aj bez cesty do vesmíru
Bývalý policajný funkcionár NAKA Branislav Bakoš dostal trest päť rokov väzenia.
Polícia reaguje na zmeny v NAKA: Táto vec stále ostáva prioritou
Landslide and soil erosion, a down slope movement of mass of earth, debris or rock down a slope due to the action of external forces such as rainfall, earthquakes, anthropocentric activities etc.
Prírodná katastrofa pri Paríži: Po údere prírody zahynula žena († 57)
Pospíšil má za sebou dobrú sezónu v NHL.
Nováčik v reprezentácii, útočník Calgary Martin Pospíšil: Teším sa na partiu i Ramsayho!
Verí, že do poroty v Let’s Dance v nedeľu zasadne.
Foto
Finále Let's Dance je za rohom: Vieme, kto si sadne do porotcovského kresla!
Mzdy rastú, ale rastú aj výdavky.
Šetriť si na dôchodok je pre mnohých nutnosťou: Odborník upozorňuje na častú CHYBU
(ilustračné foto)
Sexuálny delikvent obťažoval dieťa: Oči vám z jamiek vypadnú, čo žiada z basy!
Vodič pod vplyvom alkoholu prekročil povolenú rýchlosť.
Foto
Vodič poriadne prekročil povolenú rýchlosť: Dychová skúška hovorila za všetko!
(ilustračné foto)
Chlapec († 12) z Břeclavi zomrel na ihrisku: Usmrtilo školáka TOTO?!
Zrútenie časti diaľnice v Číne.
Foto
Hrozná tragédia, ZRÚTILA sa časť diaľnice: Pri nešťastí zomrelo 36 ľudí
2004. Popová diva pred dvadsiatimi rokmi
Foto
Dara Rolins pred 20 rokmi a teraz: Otvorená spoveď o PLASTIKE! Názory fanúšikov sú rozdielne
Fotografia Jaroslava Naďa s českou ministerkou Janou Černochovou vznikla pred pražskou reštauráciou.
Foto
Naď sa odfotil s odkazom, ktorý spája Slovákov s dezolátmi: Nakladačka od Blanára i politológa!