Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
14.11.2017 05:00 | Šport | Tenis

Daniela Hantuchová bola ONLINE: Mám pocit, akoby som sa teraz druhý raz narodila

Koniec. Dlhoročná slovenská tenistka Daniela Hantuchová (34) sa v stredu večer v Bratislave rozlúči s bohatou kariérou.

Fotogaléria
6
fotiek v galérii

Jubilejný 10. ročník podujatia Tennis Champions bude mať podtón práve jej rozlúčky. Dlhoročná slovenská tenisová jednotka oznámila ukončenie profesionálnej kariéry začiatkom júla počas Wimbledonu.

Som veľmi rada, že sa budem môcť rozlúčiť so slovenskými fanúšikmi. Chcela som do Bratislavy prilákať niekoho, kto mal takú dlhú kariéru ako ja a koho dobre poznám. S Kim Clijsters sa poznáme od 13 rokov, o jej tenisových kvalitách ani netreba hovoriť. Je to bývalá svetová jednotka vo dvojhre i vo štvorhre a štvornásobná grandslamová šampiónka," uviedla Hantuchová.

Hantuchová získala na okruhu WTA sedem titulov vo dvojhre. Vo svojej zbierke má kompletnú grandslamovú zbierku trofejí v mixe. V roku 2002 prispela rozhodujúcou mierou k historickému triumfu Slovenska v Pohári federácie.

 

Viac k téme:
Online rozhovor
Položte otázku pre nášho hosťa:
:) :D :-X :-O :-( <3
Ostáva Vám ešte 2000 znakov
Posledná aktualizácia:
09:56 Roman Ahoj Danka. Nie si znechutena zo slovenskych zurnalistov po prijati ponuky v tanecnej show? Predsa len, ked som si cital tie titulky ako dokazu vsetko prekrutit iba kvoli citanosti, bol som sklamany, ze aj z takej skvelej tenistky su schopni spravit neoblubenu celebritu, aspon takym sposobom mi to prislo z mojej strany. Drzim palce do buducich projektov a prajem vela stastia. :)
Veru, pekná otázka, bola som dosť v šoku, čo sa dokázalo prekrútiť a popísať nepravdy, nielen voči mne ale aj voči ostatným súťažiacim. Mali sme výborný kolektív, škoda, že sa nenapísalo, aký skvelý kolektív sme boli a ako sme makali. Chýba celkovo rešpekt novinárov na Slovensku k ľudom, ktorí niečo dosiahlo.
09:58 Hela Dobré ráno. Chcem Vám popriať v živote len to naj. Poďakovať za skvelú reprezentáciu Slovenska. Poďakovať sa Vám za to, že ste nabrali odvahu a tancovali v lets dance. Ste skvelá žena a takou aj ostaňte. Bola som Vašou fanúšičkou celý čas Vašej kariéry, hoci som bola ďaleko od Vášho diania. Takých ľudí ako Vy je málo a sme hrdí, že ste Slovenka.
Ďakujem pekne za krásne slová, veľmi si ich vážim a prajem aj vám všetko dobré. Všetci máme rovnako dôležité poslanie, bez ohľadu na to, čo tu robíme.
10:00 Džuri Danielka, mám ta veľmi rád ako tenistku, ženu. Si veľmi milá príťažlivá a inteligentná. Preto ma trochu zaskočilo tvoje účinkovanie v onej tanečnej súťaži. A keď už ťaháme do toho showbiznisu , ideš zavesiť raketu na klinec, sebareflexia musí byt. Teraz ďalej bude čo?? Biznis?? Alebo príprava na materstvo?? Čomu dáš prednosť?? Ak biznis, budú silikóny?? To v biznise zevraj pomáha. No bola by veľká škoda keby tak fantastiska žena a športovkyňa nedala Slovensku potomka. Všetci ta tu v Leviciach lubime a držíme ti palce!!!! Džuri.
Ďakujem veľmi pekne, do tanečnej šou som išla preto, lebo som sa chcela naučiť niečo z tanečného umenia. Čo sa týka ďalších aktivít, chcem si teraz užívať život a mať čas na normálne veci, samozrejme, jedného dňa aj na materstvo.
10:02 fanns Mate moj obdiv hlavne zato ze ste aj po tolkych uspechoch ostala skromnou a srdce Vam nestvrdlo/podporujete rozne chatitativne projekty/.V letz dance ste posobila velmi sympaticky.Prajem Vam vela zdravia stastia a bozieho pozehnania. OstAnte sama sebou robite dojem dobreho citliveho cloveka. Drzim palce
Ďakujem pekne za krásne a milé slová, aj vám prajem veľa šťastia, zdravia a hlavne lásky a božieho požehnanie. Vďaka výchove mojich rodičov a to aké nám od malička spolu s bratom dávali hodnoty, tak sa snažím aj teraz byť.
10:04 poly Daniela schvalujem ze si sa rozhodla zit v slnecnom taliansku. Reprezentovala si slovensko dlhe roky a velmi uspesne. Konecne preteba zAcal normalny zivot ktory v tvojom veku ma uz kazdylady clovek odzite pokial sa nevenoval niecomu tak vrcholovo. Cimskor si zaloz rodinku necakaj do 40-ky.nech ti vyjde bezny zivot aspon tak ako tvoja sportova kariera.Pozdravujem a klobukom dole za uspesnu repre nasho slovenska.
Ďakujem veľmi pekne, veru, veľmi sa teším, že mám novú etapu života pred sebou. Mám pocit, akoby som sa druhý raz narodila. Pravdupovediac, niektoré veci v normálnom živote začína až teraz zažívať.Taliansko je výborný výber.
10:07 Marek Ahoj Daniela,chcem sa opytat ktore vitazstvo v tvojej tenisovej kariere povazujes za najcennejsie a preco. Dakujem
Ahoj Marek, dakujem za otázku, jednoznačne fedcupové víťazstvo v Španielsku. Najdôležitejšie prvé aj druhé víťazstvo v Indiana Wells.
10:08 paloo Ahoj , aku si mala rocnu spotrebu rakiet pocas kariery ( kolko kusov ) a ci si bola na Aljaske ?
Ahoj pali, na Aljaške som nebola, mám radšej teplo, hoci som z Tatier. Spotrebu rakiet som mala okolo 20 kusov. Mne sa hralo dobre aj so staršími raketami, keď už boli vybúchané.
10:11 Mimi Daniela, ďakujeme za krásne tenisové zážitky, ktoré si nám počas svojej kariéry dopriala, bolo ich naozaj dosť a boli úžasné, pritom si zostala skromná a okrem tenisu si čas a peniaze venovala aj charite, nie kabelkám a výstredným kusom oblečenia, to je naozaj chvályhodné. Myslíš, že ukončením kariéry tvojej, Kim Clijsters, Martiny Hingisovej a Any Ivanovičovej definitívne skončila éra "pekného" ženského tenisu? Že vy posledné ste naozaj ukazovali tenisové umenie, nie iba mlátenie raketou do loptičiek a aj napriek namáhavým tréningom stále vyzeráte ako ženy? :) Budete chýbať, slovenským fanúšikom najmä ty. Veľa šťastia a pohody v ďalšom netenisovom živote :D :D :D
Ďakujem za krásne slová, bolo mi cťou sa o to všetko deliť práve s vami s fanúšikmi na Slovensku, bez vás by to nemalo tú hodnotu. Ďakujem vám za všetku podporu počas celej mojej kariéry. myslím, že práve odchodom Martiny Hingisovej odchádza ozajstná krása a rozum tenisu, lebo nikto nebol väčší talent ako ona. Ale na druhej starne je úžasné, čo predvádzajú ostatné hráčky, čo sa týka sily a rýchlosti.
10:12 Matúš Zdravím Daniela,chcem sa opýtať na ktorý zápas alebo turnaj v kariére najradšej spomínate ? Aký to bol pocit keď ste v roku 2006 zdolali na Australian Open Serenu Williams ? Ako si spomínate na zisk Fed Cupu v roku 2002 ? Čo plánujete robiť potom keď zajtra ukončíte kariéru ? Ďakujem.
Tak na ten zápas mám krásne spomienky, Serena bola obhajkyňa titulu, takže zdolať ju po prvý raz v mojej kariére bolo ozaj úžasné, ale celkovo najlepší tenis som predviedla v roku 2007 v Indiana Wells proti Kuznecovej vo finále.
10:13 Marek Ahoj, čo budeš teraz robiť? Nechcela by si sa venovať trénerstvu?
Ahoj, momentálne si chcem užívať život a mať čas na veci, ktoré mi počas mojej tenisovej kariéry chýbali. To znamená, viesť normálny život.
10:14 Miňo Dobrý deň Daniela ! Bolo by možné Vám niekde napísať o autogram s venovaním ? Autogram by ma veľmi potešil.
Cez danielahantuchova.com je eshop, môžete napísať mail.
10:16 Lea Kedy si sa presne rozhodla, že končíš? Čo najviac zavážilo?
Rozhodla som sa, keď som mala zlomené rebro a najviac zavážilo, že už mala cestovania dosť a tak isto aj zranenia.
10:16 Petra Dobrý deň, ktorý tenista vám bol na okruch najsympatickejší?
Jednoznačne Roger Federer. Jeho skromnosť a prirodzenosť je absolútne úžasná.
10:17 Vladimír Boli počas vašej kariéry momenty, kedy ste chceli s tenisom skončiť?
Nikdy.
10:17 Ada Keby si nehrala tenis, aký iný šport by si robila?
Lyžovanie.
10:17 Beata Na ktorom turnaji sa ti hralo najlepšie?
Indian Wells.
10:18 Karol Padnú zajtra v NTC pri rozlúčke aj slzy? Nemáš trocha obavy?
Obavy nemám, ale slzičky asi budú.
10:19 poprad Prave teraz pozeram na Vas na Markize v telerane. Mila slusna pokorna. Len tak dalej.
Ďakujem pekne. Dnes ma asi v tých médiach bude viac vidieť, tak sa za to ospravedlňujem.
10:20 Katka Ahoj Daniela, ked som sa dozvedela, ze chces ukoncit karieru, bolo mi smutno. Kedze som v detstve hravala tenis, vnimam ta dlhodobo a stale si moj obrovsky vzor. Hras krasny tenis, ten sucasny je iny... Aj tenisova spicka je momentalne taka neustalena. Ktora z tenistiek je podla teba taka, ze by mohla zotrvat na cele rebricka? Prajem pekny den a krasnu rozlucku ;).
Ďakujem pekne za krásne slová. Myslím, že Peťa Kvitová, keď nebude mať zranenia. Jej tenis je dominantný, mohla by sa tam udržať dlhšie. Prajem jej to, je to skvelý človek.
10:21 Pato Daniela, zdravim ;))) chcem sa spytat, ci ta nelaka kariera trenerky niekedy do buducnosti. Prajem kopec uspechov aj mimo tenisu ;)
Ďakujem, možno do budúcnosti, teraz určite nie.
10:21 Patrik Ahoj, prosim mozes pozdravit mojho maleho bratranca Mirka? Je tvoj velky fanusik ;-) Dakujem
Pozdravujem Mirka a držím palce.
10:22 anicka Danielka rozmyslala ste kedy sa chcete stst mamou? Date svone deti na tenis?
Dobrá otázka Anička. Samozrejme, nebudem im brániť, keď budú chcieť. Viem, koľko je za tým driny a odriekania, profesionálne asi nie, ale keď budú chcieť. Určite chcem, aby športovali.
10:24 M.L. Čo sa Vás ešte nik nespýtal a Vy by ste to rada dala svetu vedieť?
Dobrá otázka M.L. Za tých skoro 20 rokov mediálneho fungovania neviem, či ešte nejaká napadla. Ak za mnou prídete a poviete mi otázku, čo sa ma ešte nikto nespýtal, tak vám pošlem balíček tyčiniek.
10:24 Luky L. Čo by ste v kariére urobili inak?
Nedávala taký tlak na seba.
10:25 Tom Daniela, velmi pekne Vam dakujem za reprezentaciu Slovenska pocas celej Vasej karieri. Chcem sa spytat ci a kde sa daju na Slovensku kupit vase tycinky :) Zajtra Vas pridem podporit na zapas :)
Ďakujem veľmi pekne, tyčinky ako aj nový kalendár si môžete zakúpiť na www.danielahantuchova.com v eshope.
10:26 tenistka S ktorou teniskou ste si najviac rozumeli a preco? Pozdravujem a prajem vsetko dobre.
S Martinou Hingisovou, sme z rovnakej časti sveta, veľmi mi pomohla počas mojej kariéry cennými radami aj skúsenosťami. Som jej za to vďačná.
10:28 Andrea Zdravim Daniela, v prvom rade by som sa Ti chcela podakovat za dlhorocnu oddanu reprezentaciu Slovenska. Ako casto po ukonceni kariery este chytis raketu do ruky a ides si zahrat? Chyba Ti ten kolotoc? Je to velka zmena po tolkych rokoch.
Pravdupovediac, ako som ukončila kariéru, mala som obdobie, že mi to vôbec nechýbalo. Užívala som si leto. Ale teraz kvôli exhibícii som ju opäť chytila a veľmi som sa z toho tešila.
10:28 Toni Ahoj Danielka, si šteklivá na nohách? :-)
Áno, som,
10:31 Stonge Dobrý deň Daniela, chcem Vám poďakovať za reprezentáciu Slovenska vo svete. Moja otázka:" Plánujete po skončení kariéry žiť na Slovensku?
Ďakujem pekne. Tým, že som toľko po celý život cestovala, asi nebudem vedieť byť usadená na jednom mieste. Momentálne to vidím na taký trojuholník medzi Monakom, Rímom a Slovenskom, z čoho sa veľmi teším.
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk

(ilustračné foto)
Chlapec († 5) sa na dovolenke vykradol z izby, keď rodičia spali: Desivý koniec! Ako sa to mohlo stať?
Robert Kaliňák vo videu ohľadom aktuálnej situácií na Slovensku.
Robert Kaliňák sa vyjadril k situácií na Slovensku: Cesta k zmieru nevedie cez falošnú politickú korektnosť
Hudobná legenda Paul McCartney
Paul McCartney má dôvod na oslavu: To, čím sa pýši, nemá žiaden hudobník v Británii
Britský kráľ Karol III.
Karol III. oznámil prvú zahraničnú cestu po liečbe rakoviny: Jeho návšteva bude symbolická
Na snímke minister obrany SR Robert Kaliňák.
Tempo štátu sa nemôže podľa Kaliňáka zastaviť: Uskutoční sa mimoriadne zasadnutie vlády! Čoho sa bude týkať?
Foto
Cenné podpisy pre Slovan! Kucka a Weiss ml. pokračujú v belasom drese
(ilustračné foto)
Rakovinu pľúc môže odhaliť tento jednoduchý TEST! Potrebujete na to len svoje prsty
Bazilika sv. Petra je srdcom Vatikánu (ilustračné foto).
Vatikán novým dokumentom vzbudil vášne: Normy, ktoré tu doteraz neboli
Ctibor na sociálnej sieti ukázal rozprávkový kurín, ktorý pripravil svojim sliepočkám.
FotoVáš Tip
Ctibor má doma rozprávkový kurín: Videli ste už niečo podobné? Jeho sliepky si žijú v parádnom luxuse!
(ilustračné foto).
Iránska polícia zadržala vyše 250 ľudí: Ohavné, z čoho ich vinia
Ilustračné foto
Kontrola si posvietila na hygienu zdravotníkov v Bratislave: Čo odhalili výsledky?
Ilustračné foto
Odborníci prišli na nečakané zistenie o dedičnosti: V TOMTO ste sa celý život mýlili!