Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
07.01.2018 16:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Video

Nová posila Susedov Dominika Richterová: Sexi blondínka poriadne zamieša karty

Najslávnejší slovenský sitkom Susedia je späť! Jeho hlavní predstavitelia,a zároveň scenáristi Peter Marcin (51) a Andy Kraus (50) sa po dlhých ôsmich rokoch pomerili a začali znovu nakrúcať.

Staronovú zostavu doplnila aj atraktívna mladá krv - herečka Dominika Richterová (25),ktorá je divákom známa najmä zo seriálu ZOO.

Historicky najúspešnejší slovenský seriál Susedia, ktorý lámal v rokoch 2006-2007 rekordy sledovanosti, sa v novom roku opäť vrátil na televízne obrazovky. Po tom, čo dvaja kamaráti Kraus a Marcin zakopali vojnovú sekeru, a Kraus ukončil svoju dlhoročnú spoluprácu s televíziou JOJ, im nič nebránilo v tom, aby začali uvažovať nad pokračovaním seriálu.

Otvoriť galériu

V nových Susedoch sa stretla pôvodná obľúbená herecká zostava: Peter Marcin a Zuzana Tlučková ako manželia Stromokocúrovci a Andy Kraus s Viki Rákovou ako Komárovci. Samozrejme, nechýba ani Marta Sládečková. Novou posilou je talentovaná Dominika Richterová, ktorá tvorila vyše troch rokov pár s hercom Jurajom Bačom, aktuálnym Komisárom Rexom.

 

Okrem nakrúcania účinkuje v muzikáloch na Slovensku aj v Česku, spieva v dievčenskej speváckej skupine Lady Colors a stále študuje herectvo na VŠMU. „Prišla mi ponuka na konkurz, na ktorom som sa zúčastnila. Hneď som vedela, že mi to nemôže vyjsť, lebo som bola určite trápna, a bola som z toho smutná. My herci často zažívame takéto pocity po konkurzoch,“ hovorí Dominika a pokračuje. „O tri týždne mi volali späť z produkcie, aby som im nahlásila voľné termíny. Vôbec som netušila, o čo ide, a čo odo mňa vlastne chcú. Zabudli mi totiž oznámiť, že ma vybrali,“ smeje sa.

Sexi domová dôverníčka

Dominika ako stredoškoláčka sledovala všetky časti Susedov a so sestrou boli veľké fanúšičky seriálu. „Vtedy som ani len netušila, že sa niekedy budem venovať herectvu a už vôbec som nesnívala o tom, že si zahrám v tomto seriáli. Mám z toho obrovskú radosť a veľmi si vážim, že som dostala od Petra a Andyho takúto skvelú príležitosť.“

Otvoriť galériu
Prvá klapka už padla. „Máme za sebou iba pár natáčacích dní a snažím sa zapadnúť do krásne zabehnutej partičky hercov. Boli to náročné dni, pretože ešte nikdy som sa toľko nesmiala. Od smiechu ma bolela bránica, takže diváci sa majú naozaj na čo tešiť. Pri nakrúcaní sa mi vracajú spomienky z detstva, keď pozerám na Ildikó a Lászloa, dokonca som sa prichytila, ako sem-tam hovorím maďarským akcentom.“

Je pripravená na popularitu, ktorú jej seriál prinesie? „V každom prípade dúfam, že seriál bude úspešný, že opäť chytí za srdiečko takú obrovskú masu ľudí ako pred desiatimi rokmi. To si úprimne želám. Na popularite si nezakladám, záleží mi, aby veci, ktoré robím, boli kvalitné a aby mi robili radosť,“ hovorí Dominika, ktorá hrá Andrejku, domovú dôverníčku v dome, kde bývajú všetci susedia. Je sexi, ženy na ňu žiarlia a chlapov dráždi. Viac sa o jej postave dozviete až pri sledovaní pokračovaní seriálu. Všetko je totiž ešte zahalené rúškom tajomstva.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Nový Čas víkend, Karin Brodňanová

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Vedcovi pomohol k identifikácii malý most v pozadí.
Geologička tvrdí, že odhalila záhadu na portréte Mony Lisy: Zamysleli ste sa niekedy nad týmto detailom?
Na snímke policajti zatýkajú muža po streľbe na predsedu vlády Roberta Fica na výjazdovom rokovaní vlády v Handlovej v okrese Prievidza v stredu 15. mája 2024.
Foto
VIDEO Atentátnikovu manželku odviedla polícia: V jeho byte boli niekoľko hodín!
Na snímke predseda vlády SR Robert Fico (Smer-SD) počas spoločného plenárneho rokovania s prezidentom Azerbajdžanu Ilhamom Alijevom v Baku.
Streľbu v Handlovej odsúdilo už aj Pobaltie: Brutálny a bezohľadný útok, píšu krajiny
Bývalý prezident Andrej Kiska.
Exprezident Andrej Kiska o atentáte na Roberta Fica: Je to ohavný čin! Premiérovi praje skoré uzdravenie
(ilustračné foto)
Muž útočil nožom na náhodných okoloidúcich: Bodal hlava nehlava! Polícia zakročila
Ministerka zdravotníctva SR Zuzana Dolinková (Hlas-SD).
Premiér je v rukách špičkového personálu, tvrdí ministerka zdravotníctva: Odkaz na operačnú sálu
Ilustračné foto
Poľsko rieši prípady hromadných požiarov po celej krajine: Mal v tom niekto prsty?
Na snímke minister vnútra SR Matúš Šutaj Eštok (Hlas-SD).
Sú ústavní činitelia, opozícia a médiá v bezpečí? Šutaj Eštok vysvetľuje, prídu zmeny v ochrane
Viktor Orbán.
Maďarsko je proti atentátu na premiéra: Ficovi praje skoré uzdravenie, strelcovi spravodlivý trest!
Poľská vláda ostala bez slov: Bol to pokus o vraždu! Všetci veria v ten najlepší scénar
Juraj v Handlovej postrelil premiéra Roberta Fica.
Foto
Šokujúci ATENTÁT na Roberta Fica: Chaos, stres a panika! Mrazivé detaily útoku
Na snímke minister vnútra SR Matúš Šutaj Eštok (Hlas-SD).
Aktualizované
Minister vnútra Šutaj Eštok: Na premiéra bol spáchaný atentát! Chce konať, TOTO plánuje urobiť