Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
26.07.2017 12:55 | Prominenti | Domáci Prominenti

Zmena scenára v Hornej Dolnej kvôli tehotnej Šebovej: Vieme, čo sa stane s krčmárkou Terezou!

Obľúbená herečka Zuzana Šebová (35) je v radostnom očakávaní a onedlho privedie na svet prvého potomka kolegovi a manželovi Michalovi Kubovčíkovi (37).

Fotogaléria
7
fotiek v galérii

Diváci sa z tejto novinky tešia spolu s ňou, no zatiaľ nedostali odpoveď na otázku - Vytratí sa Šebová z markizáckej Hornej Dolnej alebo zakomponujú jej tehotenstvo do deja? Novému Času sa podarilo získať tajný scenár pokračovania obľúbeného seriálu. Budú mať fanúšikovia známej herečky hlavu v smútku?!

 

O tehotnej Šebovej je známe, že si súkromie úzkostlivo stráži a rovnako to bolo aj v prípade jej očakávaného bábätka. Pohlavie dieťaťa ešte nie je známe, no je isté, že Zuzana si svoje rastúce bruško užíva. Ešte donedávna však patrila medzi naše najvyťaženejšie herečky. Diváci ju milujú najmä v seriáli Horná Dolná, kde stvárňuje prostorekú a temperamentnú šenkárku Terezu Peknú.

Po radostnej správe, že Šebová čaká potomka, však niektorým jej fanúšikom, ale aj tvorcom úspešného seriálu zmrzol úsmev na tvárach. Jej ďalšie účinkovanie totiž bolo veľmi otázne. Novému Času sa však podarilo zistiť tajný scenár dejovej linky Zuzaninej seriálovej postavy! „Je možné, že otehotnie aj v seriáli a tvorcovia sa inšpirujú jej reálnym životom,“ prezradil nám dobre informovaný zdroj z televízneho prostredia. 

Otvoriť galériu

Otcom jej dieťaťa by sa tak aj v seriáli mohol stať jej manžel Kubovčík. Ten je totiž tiež jedným z protagonistov Hornej Dolnej a stvárňuje policajta Stana Sojku. „Prichádza však do úvahy aj možnosť, že jej postava zanikne. Najpravdepodobnejšou verziou je však krátka odmlka Terezy, ktorá sa ale do seriálovej dediny vráti,“ dodal človek zo štábu. Markíza sa zatiaľ k záležitosti vyjadruje opatrne. „V týchto týždňoch má nakrúcanie prestávku, o ďalších osudoch postáv sa diváci dozvedia v novej sérii, ktorú televízia uvedie na obrazovky na jeseň,“ povedal riaditeľ PR a marketingu Markízy Michal Borec.

Dáva si pauzu

Vyzerá to tak, že informácie o tom, že herečka si dáva pracovnú pauzu, sa napĺňajú. V novej televíznej sezóne mala totiž hviezdiť na parkete v šou Lets Dance, no kvôli tehotenstvu od toho upustila. Šebová si tak zrejme chce užiť prvé dieťa čo najviac a postarala sa aj o to, aby bolo všetko „na poriadku.“ Na začiatku júla totiž oznámila s Kubovčíkom, že k nim priletí bocian a o pár dní šokovali tajnou svadbou. „Sme najšťastnejší na svete a na bábätko sa veľmi tešíme,“ vyjadrila sa Šebová na webe markiza.sk. Predčasom však musela čeliť sklamaniu, keď jej otec zatajil nevlastných súrodencov. Odvtedy je na slovo skúpa a k otázkam Nového Času sa nevyjadruje.

Otvoriť galériu

 

 

Čo sa stane s Terezou Peknou?

 

1. Otehotnie aj v seriáli - 10%

Tvorcovia okopírujú reálny život herečky a doprajú jej bábätko aj v Hornej Dolnej. Otcom by mohol byť rovnako Michal Kubovčík, ktorý hrá v seriáli policajta Stana.

2. Skončí v seriáli - 10%

Dramaturgia a scenáristi sa rozhodnú, že Šebová dostane kvôli tehotenstvu v seriáli stopku a jej postavu šenkárky nahradí celkom iná postava.

3. Na pár epizód sa vytratí - 80%

Kompetentní herečke ustúpia a ona sa bude istý čas venovať bábätku naplno. Niekoľko epizód by sa tak postava Terezy v Hornej Dolnej neobjavovala, ale neskôr by sa do deja vrátila.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: row, Novy Cas, mimi

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Na snímke situácia v areáli nemocnice v Banskej Bystrici  15. mája 2024.
Psychologička o atentáte na premiéra: Môže spôsobiť eskaláciu napätia, tvrdí! Aký mohol mať útočník motív?
Putin prehovoril o atentáte na Fica: Šéf Kremľa je rozhorčený! Rázne slová
Zraneného premiéra ochranka naložila do auta.
Politológ Abrahám o atentáte na premiéra: Najdôležitejšie je v súčasnosti upokojiť spoločnosť
Concept image for the Russian attack on Ukraine.
Česko sľúbilo Ukrajincom pomoc: Krajina testuje nový projekt! Záujemcovia musia splniť podmienky
Na snímke prezident Únie miest Slovenska (ÚMS) Richard Rybníček.
Prezident Únie miest Slovenska: Veríme, že premiér Robert Fico bude v poriadku
Páchateľa po brutálnom útoku okamžite spacifikovali.
Foto
Správa o streľbe na premiéra Fica obletela svet: O atentáte píšu veľké zahraničné médiá!
Na snímke minister financií SR Ladislav Kamenický (Smer-SD) a predseda vlády SR Robert Fico (Smer-SD).
Minister Kamenický ruší pracovný program a ide domov: Robo, sme s tebou, drž sa, odkazuje
Zraneného premiéra ochranka naložila do auta.
Maďarský bezpečnostný analytik: Toto budú následky atentátu na Fica
Parlament bude mať v stredu ceremóniu so 150 zvolenými poslancami.
Útok na premiéra ich donútil konať: NR SR posilňuje bezpečnostné opatrenia, TOTO zaviedli
V holandských voľbách zvíťazila Wildersova krajne pravicová Strana za slobodu
Zvrat v Holandsku: Lídri strán sa dohodli na koaličnej vláde, má to však háčik
Britský premiér Rishi Sunak.
Svet je šokovaný zo streľby na Fica: Reaguje aj britský premiér
Čo spája Šutaja Eštoka a Fica?
Foto
Šutaj Eštok o atentáte na premiéra: Hovorí o najhoršom dni slovenskej demokracie!