Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
10.06.2017 20:00 | Správy | Zahraničné správy
Foto

Z bacuľky krásavica: Žena schudla, aby vytočila milenku svojho manžela

Naštartovali ju tajné posmešky medzi manželom a jeho milenkou! Američanke sa podarilo schudnúť až 45 kilogramov po tom, čo našla v telefóne svojho muža narážky na jej tučnú postavu.

Zlom v živote Američanky Betsy Ayala (34) prišiel vo chvíli, keď odhalila neveru svojho manžela. Aby toho nebolo málo, v jeho mobile objavila správy, v ktorých si neverník uťahoval z jej postavy. Kyprejšie tvary nabrala Betsy počas tehotenstva v roku 2013, keď porodila dcéru Isabellu. Kvôli tomu sa ručička na jej váhe posunula až k číslu 118 kilogramov.

Happy Thursday Fam!!!! Time for some real talk ... the last couple of months I've been dealing with some things physically and I haven't been feeling like I'm on my A game. I took a little time off from the gym to try and rest a knee injury and not being able to do what I want in the gym has been frustrating but moral of the story ... That's Life 🤷🏻‍♀️ I've gained about 6 lbs and although it doesn't seem like a lot when you lose muscle mass and gain body fat the scale isn't that accurate but I feel it and it doesn't feel good. 😑 Here's the thing though ... I used to think I could lose weight and once I was done I could go back to doing and eating like I used to and voila that's it ... WRONG. For those of us who aren't naturally slender or who maintaining your weight doesn't come natural this is something we will always deal with. The key is DONT GIVE UP 🙅🏻 once you're feeling overwhelmed it's easy to just say screw it I'll start again next month and the next and then it's months or years later and you're back where you started. Don't do it! You will have ups and downs and that's ok it's NORMAL to be in a schlump just don't make it your new permanent place of residence. Schlump over time to GET IT!!! 👊🏼 -------------------------------------------- #21dayshakechallenge #lightthematch #alwaysinpursuit #noquitters #joinmyteam #Herbalife #herbalife24 #queenb #getfitnowaskmehow #relentless #fitmom #fitchick #girlswholift #momswholift #motivation #noexcuses #bestlifeever #consistency #fitness #fitspo #weightloss #transformation #bodyafterbaby #wellnesscoach #fueledbyherbalife #boss #mommymakeover #weightlosstransformation #beforeandafter

A post shared by Betsy Ayala ⬇️ 105 LBS (@queen_b_b) on

Po bolestivom zistení ale rodáčka z Texasu nestratila na duchaprítomnosti. Rozhodla sa, že svojmu zákernému mužovi a jeho chudej milenke ukáže, čo sa v nej skrýva. Aj keď sa už predtým snažila schudnúť, tentokrát mala už aj dostatočnú motiváciu. „Začala som v septembri minulý rok a celkom mi to išlo. Dva dni po Vianociach som sa však dozvedela, že ma môj muž podvádza s kolegyňou,“ povedala pre denník The Sun Američanka.

Bolo to hrozné. Našla som mu správy na Facebooku, kde ma nazval tučnou kravou a ďalšími bolestivými prívlastkami,“ pokračuje Betsy, ktorej sa v tej chvíli zrútil celý svet. Ako ďalej žiť po takejto rane osudu si nevedela predstaviť. „Mala som stále 98 kilogramov a na všetkom, na čom som dovtedy tvrdo pracovala, mi v tej chvíli prestalo záležať,“ hovorí Betsy. Nevzdala sa však. Postupne zo svojho jedálnička vynechala sladké maškrty a začala so svojou sestrou chodiť striedavo na Zumbu a do posilňovne.

#TransformationTuesday 🙌🏼 The biggest thing we always focus on when we want a transformation is weight and size ... I see so many transformations from my clients and friends and colleagues and the thing people don't see or realize are all the other things that change during the process ... you see their eyes and their demeanor, the way the fix themselves up, the way they dress, the way they speak and how they walk into a room and everything is different. I think so often people tell me how drastic mine was but I thinks it's not only because of the weight or the size but because of my soul. You can see in someone's smile or their gaze when they are truly happy and just in sync 100% with who they are because they are in love with themselves again. That feeling, that happiness and that peace to just exist completely on your own terms is indescribable and priceless. 👑🐝❤️💋 #iownthisnow -------------------------------------------- #21dayshakechallenge #lightthematch #alwaysinpursuit #noquitters #joinmyteam #Herbalife #herbalife24 #queenb #getfitnowaskmehow #relentless #fitmom #fitchick #girlswholift #momswholift #motivation #noexcuses #bestlifeever #consistency #fitness #fitspo #weightloss #transformation #bodyafterbaby #wellnesscoach #fueledbyherbalife #mommymakeover #weightlosstransformation #beforeandafter

A post shared by Betsy Ayala ⬇️ 105 LBS (@queen_b_b) on

 

O niekoľko rokov neskôr sa výsledok dostavil. Betsy schudla viac ako 45 kilogramov a dnes je z nej sexi kosť. Na Instagrame ju v súčastnosti sleduje už 70-tisíc užívateľov. Nuž, všetko zlé je na niečo dobré.

 

 

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: dak

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Podpredseda vlády a minister obrany SR Robert Kaliňák (Smer-SD).
Robert Kaliňák poďakoval španielskej ministerke obrany: Takto to súvisí s NATO
Jeleň vybehol na cestu a zboku narazil do motorkára, ktorý následkom zrážky spadol.
Hrozivá nehoda pod Tatrami: Motorkár sa zrazil s jeleňom! Vodič si to poriadne odniesol
S Flašíkom sa prišli rozlúčiť viacerí politici.
Foto
Rozlúčka s Flašíkom († 66) plná známych tvárí: Pred krematóriom čakal trúchliacich ŠOK! To musíte vidieť
Fotopasca Kataríny nafotila šelmu, ktorá sa snažila dostať cez jej plot.
FotoVáš Tip
Katku vydesil záznam z fotopasce: Na jej pozemok sa dobíjal podivný tvor! Zmätení Slováci iba krútia hlavami
Vláda našla 140 pochybení v právnom štáte
Zistenia k publikácii MS sa majú riešiť na májovom zasadnutí, informuje členka súdnej rady
(ilustračné foto).
Krajinu zasiahlo zemetrasenie: Ľudia v panike vybehli von! Očakávajú ešte... To snáď nie
Polícia vyšetruje krádež v jednom z obchodov v Bratislave.
Hanba na tri zimy: Poznáte ženu na VIDEU? Zdvihne vám tlak, čo sa stalo v Bratislave
Monika je talentovaná umelkyňa.
Foto
Hilmerová narovinu: FUNENIE do mikrofónu? Pobaví vás, čo urobila! Jedna FOTO hovorí za všetko
Dmitrij Peskov.
Rusko reaguje na výroky Macrona a Camerona: Hrozba pre Európu? Peskov hovorí o nebezpečenstve
Ilustračné foto
Mrazivé slová českého ministerstva: Bolo za viacerými útokmi na české inštitúcie Rusko?!
(ilustračné foto)
Epidémia na Slovensku: V TÝCHTO krajoch trápi ľudí nepríjemný problém
Prezidentka SR Zuzana Čaputová
Vážne slová prezidentky: K demokracii nepatrí snaha o politické ovládnutie médií