Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
21.09.2016 10:02 | Prominenti | Domáci Prominenti

Topmodelka Sklenaříková vytočila otca Miroslava: Vojna v rodine!

Otec modelky Adriany Sklenaříkovej (45) Miroslav Sklenařík (68) prehovoril o šokujúcich slovách svojej slávnej dcéry. Vydala totiž autobiografiu, kde sa rozpísala o svojom, podľa jej tvrdení, príšernom detstve.

Zatiaľ čo na matku Zlaticu (68) a sestru Natáliu (39) má Adriana len tie najkrajšie spomienky, pre otca nenašla jediné pekné slovo! Dokonca sa z knihy môže zdať, že Miroslav svoju rodinu šikanoval! Ten to radikálne popiera a pre Nový Čas vyhlásil, že skoro všetko je lož.

 

Miroslav a jeho krásna dcéra Adriana majú naštrbené vzťahy už dlhé roky. Modelka dokonca vydala autobiografiu s názvom Pochádzam z krajiny, ktorá už neexistuje, a otca tu vykresľuje ako despotického muža. „Večer mama vyvárala guláš a na stôl položila pivo, aby uspokojila apetít otca. Nikdy jej nepomohol. Hoci robil blízko pri maminom pracovisku, nechal ju vziať si autobus a neodviezol ju. O všetko sa starala. Môj otec to však považoval za samozrejmosť, nikdy jej nepoďakoval,“ spomína Adriana. „Jediné dni, keď bol doma pokoj, boli tie, keď v televízii dávali futbal. S pivom v ruke sledoval zápas a tá okrúhla lopta nás chránila pred jeho výčitkami a šikanou,“ vyhlásila modelka. Pre otca tak nenašla vo svojej knihe ani jedno pekné slovo a z každej jej vety cítiť obrovskú trpkosť.

Cíti krivdu

Sklenařík slová slávnej dcéry popiera a tvrdí, že ho jej vyjadrenia ranili. „Mali sme dohodu, že tú knihu písať nebude. Nakoniec ju vydala a je to príšerné. Nie je tam o mne ani jedno pozitívne slovo a skoro nič nie je pravda,“ povedal pre Nový Čas. „Rozhodne to cítim inak,“ vyhlásil Miroslav s tým, že Adrianu nevidel viac ako štyri roky. „Ona si to proste vysnívala, alebo jej to niekto nasúkal, lebo ona samostatná nikdy nebola. Či v tom zohrala nejakú úlohu jej mama, to neviem, ale asi hej. Ja som jej nechcel nikdy ublížiť, ale teraz mám pocit, že ona ubližuje mne,“ tvrdí Miroslav.

Otvoriť galériu

„Ešte keď žila s Christianom, tak zrejme on ju dostal k tomu, aby ma aspoň raz za rok prišli pozrieť, ale teraz to už neplatí. Je mi to strašne ľúto. Keď vám dieťa nepríde ani na päťdesiatku, tak to niečo znamená a ja si to neviem vysvetliť,“ povedal so smútkom v hlase. Najviac sa však obáva toho, že zostane sám. „Teraz si aspoň napíšeme mail na narodeniny, na Vianoce. Ona mi odpíše ďakujem a som rád, že je to aspoň takto. Viete, roky pribúdajú a človek sa nechce celkom odrezať od nejakého vzťahu, aj keď iba chladného,“ uzavrel Sklenařík.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Novy Cas, mrh

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Premiér Veľkej Británie David Cameron
Británia neberie extrémistické skupiny na ľahkú váhu: Jasné vyhlásenie Camerona, ohrozujú mier!
Lucy Sutton-Hesford
Foto
Žena sa rok po manželovej smrti znovu vydala: Ani vo sne vám nenapadne, koho si vybrala
(ilustračné foto).
Rus má svoj osud spečatený: Za protivojnové činy ho postihne tvrdý trest!
SMSka
Chodia vám podozrivé SMS správy? TOTO si všimnite, predídete tak veľkej škode!
Building is On Fire. Fireman is Going Upstairs. Open Flames are Seen on Stairs.
Plamene pohltili závod na spracovanie kovov: Zásah vyše stovky hasičov a varovanie pre obyvateľov!
Ilustračné foto
Poplach na škole v Česku: Muž násilne vtrhol do budovy! Neuveríte, ako ho polícia dolapila
(ilustr. foto)
Pri opaľovaní to nepreháňajte! Šokujúce, čo sa deje v našom tele: Na TOTO si dávajte veľký pozor
(ilustračné foto)
Ruské kybernetické útoky na Nemecko a Českú republiku: EÚ aj NATO reagujú!
Policajti na mieste našli auto mimo vozovku v poli, prevrátené na streche.
Mladícka nerozvážnosť dopadla katastrofálne: Prevrátené auto na streche! Jedna z osôb je v kritickom stave
Ruský prezident Vladimir Putin.
Nemecko tvrdí, že odhalilo PLÁN Ruska! Strašné, čo pripravovali na TOMTO území: Spomína sa aj Česko
Podpredseda vlády a minister obrany SR Robert Kaliňák (Smer-SD).
Robert Kaliňák poďakoval španielskej ministerke obrany: Takto to súvisí s NATO
(ilustračné foto)
Úrady zvýšili stupeň ohrozenia na MAXIMUM: Takmer 10-tisíc obyvateľov príde o domov!