Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
Video

Šokujúca výpoveď rodičov dievčat z centra v Galante: Sex terapeuta s mojou dcérou priznal sám riaditeľ!

Neuveriteľné. Pri spovediach rodičov dvoch dievčat, ktoré sú v resocializačnom stredisku Čistý deň v Galante, behá mráz po chrbte! Namiesto zaradenia do života po problémoch s drogami robia deťom zo života peklo.

Aspoň tak to vyplýva z výpovedí rodičov, ktorí sa nevedia dopracovať k svojim deťom. „Riaditeľ Peter Tománek mi priznal, že moja dcéra mala sex s terapeutom,“ šokuje otec Natálie Miroslav. Deti sú v ústave zavreté a nechodia do školy. Ako sa teda majú resocializovať? Všetko to znie ako z neuveriteľného filmu. Otec Natálie, ktorá je momentálne nevedno kde, otvorene hovorí, ako sa mu riaditeľ zariadenia Peter Tománek priznal, že jeho dcéra spala s teraupeutom.

„V kancelárii sedel riaditeľ Tománek, jeho manželka, Attila Haulík, moja dcéra a ešte nejaká pani. Normálne mi povedali, že Natália mala pohlavný sex so zamestnancom. Ale vraj dobrovoľne,“ hovorí otec Miroslav, ktorý aj pre vyhrážky zo strany vedenia polepšovne nechce zverejniť celé meno. „Natálka sa mi priznala s tým, že s ním viackrát spala, lebo jej sľúbil výhody. Napríklad viac povolených cigariet denne,“ hovorí o neuveriteľných praktikách otec Miroslav.

Otvoriť galériu

Okrem toho, že deti nemajú 18, tak fajčenie je v takýchto centrách vyslovene zakázané, keďže sa majú odvykať od závislosti od drog, ktorou tabak je. Na vedenie ústavu nemá Miroslav pekné slová. „Režim tam je horší ako v base,“ dodáva Miroslav. Stále nechápe, ako sa toto všetko mohlo diať. „Natálka vôbec nie je zlé dieťa, a keď sa mi s ňou podarilo spojiť, tak plakala, že chce odtiaľ odísť,“ dodáva nešťastný otec Natálky. Ešte šokujúcejšia je spoveď mamy Tamary. Tá je v ústave uväznená 23 mesiacov.

 

Dcéra má 16 a pol roka a viem, že mala sex s personálom. Niekedy pred letom mi volal riaditeľ, aby som si dcéru zobrala na gynekologické vyšetrenie,“ hovorí matka Tamary. Ako tvrdí, ostala v nemom úžase. „Povedal mi, že ju mám dať vyšetriť na pohlavné choroby. Pätnásťročné zdravé dieťa som tam dala, tam sexujú krížom-krážom, a že teda mám ju dať vyšetriť na pohlavnú chorobu,“ dodáva s tým, že dcéra sa jej zdôverila aj s menom terapeuta. „Nejaký Kubo, neviem však bližšie,“ dodala s tým, že dcéra jej priznala aj podávanie alkoholu na „teraupeutických“ výletoch.

Otvoriť galériu

Dva roky bez školy

Režim v ústave je tvrdý. Deti dokonca nechodia do školy. Mama Tamary hovorí, že jej dcéra nebola 23 mesiacov riadne v škole. „Hotová som z toho. Zo školy mi volali niekedy pred prázdninami, že koľkokrát tam volali, posielali maily a oni vôbec nekomunikovali. Pán riaditeľ je toho názoru, že školu si môžu urobiť, aj keď budú mať 25. Ona mala individuálne štúdium a na máj a jún mala dohodnuté skúšky,“ uzatvára šokujúcu spoveď mama Tamary.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: lm

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračná foto)
Krajina si povedala dosť! Plánuje rázne zmeny: Dostane sa do konfliktu s Európskou úniou?
Foto
Atentát na Roberta Fica prinútil konať aj českú políciu: MS v hokeji s prísnejšími opatreniami!
Majiteľ Audi zaparkoval v Prešove okolo kontajnerov na odpad.
FotoVáš Tip
Pripravte sa na zvýšenie tlaku: TAKTO zaparkované auto ste ešte nevideli! Čo si ten arogantný šofér myslel?
Ilustračné foto
Polícia zhabala historické množstvo drog: Napojenie na OBÁVANÝ kartel?! Aha, koho zadržali
Traffic jam on a german highway with focus on the left back light.
Vodiči, pozor: Na diaľnici D2 bude dopravné obmedzenie
(ilustračné foto)
VIDEO Šťastena dopriala dovolenkárom: Uvideli kosatky a medzi nimi VZÁCNOSŤ!
Poľský premiér Donald Tusk.
Poľský premiér mal dostať vyhrážky smrťou! Zverejnil znenie desivého ODKAZU
Hrabko tvrdí, že za náladu v spoločnosti môžu aj politici: TOTO by mala spraviť prezidentka
Výber jednej zo 4 vidličiek má vraj prezradiť niečo o vašej osobnosti! (Ilustračné foto)
Foto
Jednoduchý TEST s vidličkami o vás prezradí viac, než by ste si mysleli: Súvisí to s vašou osobnosťou!
Záchranári mali plné ruky práce (ilustračné foto).
V Kamenici padlo rogalo s mladým mužom! Zásah leteckých záchranárov
Lesný požiar v Českom Švajčiarku 28. júl 2022.
Novinky v prípade lesného požiaru v Česku: Podivné správanie obžalovaného na súde a nečakané PRIZNANIE!
Roberta Fica postrelili v Handlovej!
SIS odsúdila útok na premiéra: Vyzvala verejnosť, aby nešírila konšpirácie