Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
28.06.2016 08:00 | PR články

IMT Smile oslavovalo výročie na Fun rádio Dohode v Banskej Bystrici. Ďalšia festivalová zastávka je Nitra!

Úžasná atmosféra, skvelá hudba, zaujímavý sprievodný program a fantastické stánky s občerstvením!

Tak vyzeral prvý vynovený festival Fun Rádio Dohoda v Banskej Bystrici. Na prvej z piatich Dohôd to roztočili skupiny IMT Smile, HEX, Polemic, Komajota, Le Payaco, Medial Banana, Kmeťoband, Puding pani Elvisovej a speváčky Sima Martausová a Mista. Ďalšia zastávka je v Nitre a to s novým line upom, ale s rovnako dobrou náladou :)

Otvoriť galériu

Prvá nová, lepšia a väčšia Fun Rádio Dohoda je za nami a bol to naozaj fantastický žúr! Akciu moderovali moderátori Fun rádia Junior a Didiana, ktorá na festivale oslávila s podporou publika a skupiny HEX aj svoje narodeniny. K sviatku jej zahrali „Happy birthday“ a venovali jej pesničku „Nikdy nebolo lepšie“.

„Hralo sa nám výborne, ľudia boli fantastickí, veľmi sme si to užívali. Máme radi koncertovanie a dúfam, že to z nás bolo cítiť,“ dopĺňa Tomáš „Yxo“ Dohňanský.

Otvoriť galériu

Návštevníci zažili od všetkých kapiel špeciálny program.
Žúr odštartovali skupiny Komajota, Le Payaco, Puding Pani Elvisovej a speváčka Mista. Dohodovú premiéru mala očarujúca Sima Martausová.  Skupina Polemic rozohnila publikum spolu s fantastickou bubnovou šou  Campana Batucada!

„Pre nás je toto absolútne špecifické leto práve vďaka týmto piatim Dohodám. Vždy sme si totiž na leto stanovili viac menej jeden program a ten sme hrali s minimálnymi obmenami. A teraz sme urobili takú špecialitku. Berieme si na všetky koncerty Dohody výnimočných hostí, skupinu Camana Batucada a tak máme aj úplne iný playlist. Je to naozaj zaujímavé. Na pódiu sme až 18-ti a to je teda už iné maso!“ neskrýval nadšenie Braňo „Bejo“ Bajza z Polemicu.

Otvoriť galériu

Publikum skákalo aj na Kmeťoband a Medial Banana. Vyvrcholením festivalu boli oslávenci IMT Smile, ktorých Banská Bystrica privítala s ováciami.

„Tento rok oslavujeme 20-ročnicu na hudobnej scéne. A toto leto je taká príprava na oslavy. Naozaj si to užívame a tešíme sa z toho, že hráme na miestach, na ktorých sme chvíľu nehrali. Je to super. Naposledy sme hrali na Dohode tak 4 až 5 rokov dozadu a aj  preto sme pripravili takúto divokú jazdu,“ tešil sa líder IMT Smile Ivan Tásler

Nová lepšia Dohoda tento rok ponúka nielen skvelú hudbu, ale aj úžasný sprievodný program. Návštevníci ocenili čistotu areálu a fantastické stánky s občerstvením, ktoré ponúkali čerstvé ovocie, kvalitné jedlo a nápoje . Nechýbali lehátka na opaľovanie či detský kútik.

Otvoriť galériu

Na rovnaký štandard služieb a jedinečnú hudbu sa môžu ľudia tešiť najbližšie 2.7. v Nitre, v mestskom Amfiteátri. Festivalom budú sprevádzať Marcel a Didiana z Fun rádia.  

Na pódiu v Nitre si budú mikrofón podávať ozaj zvučné mená. Vystúpi Richard Müller, Katka Knechtová, Vidiek, či Fragile so špeciálnym program Queen. Program ušitý na mieru Dohody si pripravili aj Polemic, Kmeťoband, Sima Martausová, Komajota, Medial Banana a Mista. O diskotéku pod hviezdami sa postará DJ Julo alias Python.

Novinky o festivale sledujte aj na facebooku  alebo domovskej stránke Dohody.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: PR článok

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Takto relaxovali naši po skalpe USA: Aha, s kým sme načapali Slafkovského v taxíku
Unrecognizable young female doctor comforting unrecognizable older female patient
Predčasné úmrtie si môžete spôsobiť sami: Ak sa správate TAKTO, prestaňte s tým!
Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj (vpravo) oceňuje vojakov počas návštevy ukrajinskej 110. mechanizovanej brigády v Avdijivke na Ukrajine 29. decembra 2023.
Nečakané rozhodnutie prezidenta Zelenského: Na tomto mieste sa neobjaví! Môže za to kritická situácia?
Niekdajšia hviezda erotickej relácie Láskanie Andrea Ušiaková po 25 rokoch.
Foto
Ušiaková z Láskania po 25 rokoch: Kam zmizla učiteľka sexu? TAKTO teraz žije
Businessman and files
V Kysuckom Novom Meste vznikne nová výrobňa priemyselných batérií: Zamestná 90 ľudí
(ilustračné foto)
TOTO u predčasniatka rodičia nemôžu zanedbať: Pozor, začať nemôžete hneď
Ruský prezident Vladimir Putin.
Putinove slová pred návštevou Pekingu vyvolávajú vlnu otázok: Týkajú sa Ukrajiny!
(ilustračné foto).
Krvavé následky nepokojov: Jedna obeť, desiatky zadržaných! Miestni separatisti zúria
(ilustr. foto)
Žena pochovávala mŕtveho otca: Otvorila sa rakva a... To snáď nie! Mrazivé odhalenie
Hudáček po tom lieta ako drak: TOTO si počas zápasu dávajú slovenskí hokejisti pod nos!
Hoci ich zväčša vidíme v oblekoch a kravatách, aj politici sa vedia hodiť do športového.
Foto
Šampionát spojil koaličných a opozičných politikov: Takto fandíme našim hokejistom! Kto je ich obľúbenec?
(ilustračné foto)
Váš Tip
V Trenčíne pred vyše rokom vysadili symbolickú lipu: Zaplačete, ako dopadla!