Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
20.06.2016 13:05 | Prominenti | Domáci Prominenti

Nový single život Banášovej a Modrovského: Čo sa dialo po rozchode?!

Moderátorská hviezda Adela Banášová (35) už netvorí pár s Petrom Modrovským (32). Táto správa šokovala nielen priateľov prominentného páru, ale aj celý slovenský šoubiznis.

Pre obľúbenú moderátorku je to tretí vzťah, ktorý nevydržal a po siedmich rokoch dala Modrovskému zbohom! Posledné dni teda dvojica trávila osobitne, Adela dokonca odišla k našim českým susedom. Len v piatok vyplávalo na povrch tajomstvo, ktoré si Banášová a Modrovský nechávali pre seba. Adela sa totiž s tanečníkom rozišla a ich cesty sa rozdelili. Nasledujúce dni po prevalení informácie o rozchode tak moderátorka trávila po svojom. V piatok sa venovala svojmu najvernejšiemu štvornohému priateľovi, sučke Mini.

Na druhý deň ju už čakal iný program. „Odišla som moderovať do Prahy jednu akciu. Vrátim sa v pondelok,“ povedala moderátorka. Zatiaľ čo ona sa zamestnala prácou a nemyslela tak na krach dlhoročného vzťahu, Modrovský bol po celý čas vo svojej tanečnej škole Dansovia. Ešte v piatok sa odtiaľ ani nepohol a len sporadicky vyšiel von, aby si zapálil cigaretu. V sobotu si krátil čas polievaním okolitej zelene. Podľa informácií Nového Času sa obaja pomaly, ale isto z rozchodu dostávajú, pretože sú už od seba niekoľko týždňov.

Otvoriť galériu

„Áno, nie sme spolu. Tak to je,“ povedal ešte v piatok Modrovský a viac to komentovať nechcel. Adela však celú vec vysvetlila. „Náš vzťah dozrel do štádia maximálneho možného naplnenia a kompatibility. Myslím si, že sa nám ľahšie bude ďalej žiť životy na oddelených cestách. Veľa sme si dali a ukončili sme to bez drámy a v dobrom, čo je fajn,“ priznala moderátorka. Dvojica si prešla prvým rozchodom ešte v roku 2011. Po ňom sa snažili o bábätko. No Adela v septembri 2013 o dieťatko prišla. Obaja však verili, že sa ešte potomka dočkajú, no ich vzťah sa nakoniec skončil.

Otvoriť galériu

 

Moderátorka nemá šťastie na lásku. So spevákom Tomášom Bezdedom chodila od roku 2005. Po takmer troch rokoch si však povedali zbohom. Ďalší vzťah s podnikateľom Rasťom Brezovským vydržal len pár mesiacov. Adela napokon našla šťastie po boku Modrovského. Dvojici to vydržalo sedem rokov. Prečo Adela doteraz nestretla toho pravého?

Otvoriť galériu

Nájsť si muža, ktorému neprekáža, že je žena úspešnejšia od spoločenskej po finančnú stránku, tak je to veľmi ťažké. Úspešná žena dnes neplní rolu tradičnej ženy, práveže on sa musí prispôsobovať jej pracovnému nasadeniu a tempu, a to muži nevedia ľahko stráviť,“ myslí si psychologička a sexuologička Danica Caisová.

Otvoriť galériu

Úspešná žena to má ťažké

Danica Caisová, psychologička

Okolo úspešného muža sa roja nápadníčky a okolo úspešných žien je tých nápadníkov menej. Nájsť si muža, ktorému neprekáža, že je žena úspešnejšia od spoločenskej až po finančnú stránku, je veľmi ťažké. Rozchod po siedmich rokoch je len povera. Dôvodom môže byť, že nemali na seba čas.

Profesionálne aktívni a vyťažení ľudia majú problém pracovať na vzťahu a potom sa ľudia nerozchádzajú ako nepriatelia, ale preto, že ich vzťah vychladol. Úspešná žena dnes neplní rolu tradičnej ženy, nemá čas starať sa o rodinný kozub, nemá čas starať sa o muža, práveže on sa musí prispôsobovať jej pracovnému nasadeniu a tempu, a to muži nevedia ľahko stráviť.

Otvoriť galériu

Otvoriť galériu

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro, Novy Cas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Na snímke prezident Ukrajiny Volodymyr Zelenskyj gestikuluje počas pietnej ceremónie v ukrajinskom meste Buča v Kyjevskej oblasti
Ostreľovanie v Charkove si vybralo svoju daň: Volodymyr Zelenskyj odkladá všetko, čo sa dá!
Výjazdové rokovanie vlády v Handlovej.
Fico avizuje ďalšie výjazdové rokovania vlády: Do tohto mesta pôjdu najbližšie
Ide o prípad prvej demonštratívnej mafiánskej vraždy v bratislavskom podsvetí z júla 1995.
Vražda mafiána Tutiho, ktorého sa bála celá Bratislava: Kauza po 29 rokoch ožíva!
Niektorým vodičom by rýchlostné úseky zadarmo uľahčili život.
Foto
Diaľničné obchvaty zadarmo?! Vodičom pri veľkých mestách pripravujú novinku: TOTO si o tom myslia
V Pásme Gazy vládne napätie už dlhé roky (ilustračné foto).
Izrael bude zúriť: Tieto európske krajiny chcú uznať palestínsky štát
Požiar v Moste pri Bratislave.
Váš Tip
Bratislavčanov večer vystrašil hustý dym: Policajti vyšetrujú požiar v blízkej obci
(ilustračné foto)
Rusko na pokraji obrovského úspechu: Ak sa im to podarí... Mrazivé správy
Mzdy rastú, ale rastú aj výdavky.
Priepastný rozdiel v platoch Slovákov! Títo pracujúci zarobia o 600 eur menej
Na snímke maďarský minister zahraničných vecí a obchodu Péter Szijjártó
Maďarsko si duplo: Bruselu nepodľahneme! Toto odmietajú spraviť
Roman Michelko
V novej STVR bude viac reklám: Michelko tvrdí, že televízia by mohla byť novou šťukou na reklamnom trhu
(ilustračné foto)
Ruské úrady zakročili: Uzavreli dve letiská! Obavy zo zásahu Ukrajiny?
steelwork
Požičal si lešenie za 400 eur a odpadnete, čo s ním spravil: Tak to je sila