Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
18.12.2009 12:40 | Tip od Vás | Vaše horúce tipy

Tehotná Polnišová odhrabávala sneh, jej frajer sa iba prizeral!

Priateľ Petry Polnišovej nechal tehotnú herečku odpratávať sneh, kým on sa na ňu díval z vyhriateho auta! Dvojicu tajne nafotil náš čitateľ.

To vari ani nie je pravda! Herečka Petra Polnišová (33) asi nemá po svojom boku toho najvzornejšieho džentlmena. Jej francúzsky priateľ Matthieu Darras (29) ju nedávno nechal z auta odpratávať sneh, kým on si zatiaľ spokojne sedel vnútri a zohrieval sa!

Polnišová je pritom v prvých týždňoch svojho tehotenstva, o ktorom ako prvý informoval Nový Čas. Nový Čas získal od čitateľa fotografie, na ktorých tehotná herečka Petra Polnišová prichádza k svojmu autu, v ktorom už sedí jej francúzsky priateľ Matthieu Darras.

Namiesto toho, aby si budúca mamička sadla do vyhriateho auta, zobrala do rúk metličku a začala z auta odpratávať sneh. Nakoniec odniesla nečistoty z auta do neďalekého smetného koša a až potom nasadla k čakajúcemu Matthieuovi.

Zdá sa, že Petre fyzická práca neprekáža a ako rozvedená žena je na ňu zvyknutá. Na spomínanú situáciu si totiž vôbec nevedela spomenúť. „Muselo to byť asi ešte niekedy v novembri, pretože to auto už ani nemám. Dala som ho mame a zaobstarala si nové,“ vysvetlila Novému Času Petra, ktorú jej priateľ Matthieu v ten deň vraj viezol na nakrúcanie Ordinácie v ružovej záhrade. Polnišová už v tom čase o svojom tehotenstve vedela, napriek tomu vraj „fachčením“ okolo auta vôbec nič neriskovala.Iný názor má odborník: „Obdobie do 12. týždňa je najviac rizikové a ohrozuje plod, pretože sa ukladajú základy zárodkov,“ hovorí gynekológ Jozef Kašuba.

Otázkou však zostáva, prečo vôbec sympatický Francúz nechal čistiť auto svoju polovičku a nezobral to do chlapských rúk. „Asi nevedel, kde je metlička,“ odpovedala herečka s humorom sebe vlastným. Petrin frajer podľa jej slov patrí ku skutočným džentlmenom a jej tehotenstvo ho motivovalo, aby k nej bol ešte ohľaduplnejší. „Je to veľmi pozorný človek. Nikdy by mi nedovolil zdvíhať ťažké veci, tašky, škatule alebo sa inak namáhať,“ dodáva Petra, ktorá má v súčasnosti už prvé štyri mesiace tehotenstva úspešne za sebou.

Petra Polnišová prvýkrát ukázala svoje tehotné bruško na generálke TV šou Hodina deťom. Pozrite sa, aká je z nej pekná mamina - čakateľka!

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Otília zomrela rukou beštiálneho vraha.
V breznianskom múzeu ožije mrazivá história: Brutálnu vraždu Otílie († 22) riešili 90 rokov!
Foto
FOTO len pre silné žalúdky: Tínedžera stála drobná chyba takmer život! TÚTO vec má každý z nás doma
Young couple man and woman at home kitchen. An alcoholic man drinks vodka, a woman covers her face with her hands and cries. Family quarrel, addiction problem
Neviete skoncovať s alkoholom? Myslite na svoje zdravie! Skúste doma tento TRIK
Na snímke minister vnútra SR Matúš Šutaj Eštok (Hlas-SD).
Polícia eviduje desiatky prípadov schvaľovania trestného činu: Takto sa vyjadril minister vnútra
Foto
Hral za veľkoklub, skončil predčasne a konvertoval na islam: Exfutbalista teraz zarába milióny!
(ilustračná foto)
Situácia sa pohne vpred, rátajte však s obmedzeniami: Tento bratislavský most je v kritickom stave
Po atentáte na premiéra sociálne siete vybuchli nenávisťou.
Žilinka informoval o desivom skutku: Hrozné, čo vykrikoval Ivan na premiéra! Boli zlovestné slová potrestané?
Americký prezident a prezidentský kandidát Joe Biden.
Trvalý mier na Blízkom východe: Takéto sú Bidenove vízie
(ilustračné foto)
Pozor! Máte sucho v ústach? Môže to byť príznak týchto 5 nebezpečných chorôb
Zrážka lodí na Dunaji v Maďarsku.
Foto
Tragická nehoda na Dunaji: Nové skutočnosti! Ako má v nešťastnom prípade figurovať Slovák?
(ilustračné foto)
Aktualizované
Po streľbe na Roberta Fica sa výkon policajtov výrazne zvýšil: Kontrolujú tieto miesta
Valencia, Spain – March 03, 2022: Picture of Man Applauding in the Middle of a Crowd of People who watch the Fallas Mascleta in the Town Hall Square of Valencia
Stovky ľudí vyšli do ulíc: Rozhodli sa podporiť hlavu štátu! Opozícia a novinári ho však kritizujú