Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
21.04.2012 00:00 | Tip od Vás | Slovensko

Ukážte svojho štvornohého miláčika: Nový Čas hľadá Psa roka 2012!

Urobte zo svojho psíka hviezdu! Denník Nový Čas a portál Čas.sk odštartovali už štvrtý ročník obľúbenej psičkárskej súťaže Pes roka 2012. 

Ak ste presvedčení, že práve váš štvornohý miláčik je niečím výnimočný, neváhajte a prihláste jeho fotografie alebo videá do súťaže. K dispozícii je až deväť rôznych kategórií. Okrem Psa roka 2012 hľadáme aj najkrajšie šteniatko, najinteligentnejšieho či najustatejšieho havkáča. Pre víťazov kategórií sú pripravené hodnotné ceny za niekoľko stoviek eur. Jeden z vyžrebovaných čitateľov dokonca získava pobyt v luxusnom hoteli pre štyri osoby.

Súťaž, ktorá sa po minulé roky stretla s obrovským záujmom verejnosti, už odštartovala aj tento rok. Od dnešného dňa môžete svojich štvornohých miláčikov prihlasovať do súťaže Pes roka 2012. Termín konania súťaže je od 21. apríla do 3. júna 2012. Havkáčov prihlásite vyplnením jednoduchého formulára a pridaním fotografií alebo videa na stránke www.pesroka.sk.

Minulý rok sa do online hlasovania zapojilo takmer 50-tisíc čitateľov Nového Času a portálu Čas.sk a fotografie svojich miláčikov poslalo takmer 8-tisíc majiteľov z celého Slovenska.

Organizátori dúfajú, že záujem zo strany verejnosti bude aj naďalej pretrvávať. „Máte doma psieho miláčika s vlastnou osobnosťou, neskutočného strážnika či strapatého fešáka? Pochváľte sa s nimi a zapojte ho do najväčšej súťaže milovníkov psov na internete. Novinkou je, že ceny sú pripravené pre víťazov vo všetkých kategóriách,“ povedala za organizátora Mária Cacáková.

Minulý rok suverénne zabodoval yorkshirský teriér Ben z Bratislavy a jednoznačne sa tešil z víťazstva. Ben si slávu naplno užíva, párkrát sa stalo, že nás ľudia na ulici zastavili, a pýtali sa, či sme získali titul Pes roka. Patrične sme to oslávili a dostal veľa chutných kostičiek, ktoré zbožňuje,“ povedala majiteľka minuloročného víťaza Mirka.

Mladá Bratislavčanka vôbec neľutuje, že svojho psíka prihlásila do súťaže. Podľa nej mu len takýmto spôsobom vrátila lásku, ktorou ju Ben každodenne zahŕňa. V kútiku duše však dúfala, že práve jej psíček sa stane absolútnym víťazom. „Je to neopísateľný pocit a hrdosť, že máte práve vy doma psíka, ktorý získal takýto titul. Určite odporúčam všetkým psičkárom, aby sa do tejto súťaže prihlásili,“ uzavrela Mirka.

 

Ako prihlásiť psíka do súťaže

Súťažiaci môžu prihlásiť fotku alebo video psíka do súťaže v termíne od 21. apríla do 11. mája 2012. Stačí vyplniť prihlasovací formulár. Psíka je možné registrovať do viacerých kategórií, v každej kategórii však musí byť prihlásená iná fotka psíka. Do kategórie Najkrajšie šteniatko možno prihlásiť len aktuálnu fotografiu psíka vo veku do jedného roka. Za prihlásené fotografie a videá možno hlasovať od 12. mája 2012 do 27. mája 2012 prostredníctvom online hlasovania.

Systém súťaže

V termíne od 29. mája do 3. júna 2012 bude prebiehať SMS hlasovanie o titul Pes roka 2012 a celkovom poradí finalistov. Do SMS finále postupujú víťazi jednotlivých kategórií, okrem psíkov z útulku. Víťaza v kategórii Naj psík z útulku určí online hlasovanie. Vo finálovom SMS hlasovaní sa nezarátavajú súťažiacim hlasy získané online hlasovaním. Súťažiaci s najvyšším počtom SMS hlasov sa stáva víťazom súťaže a získa titul Pes roka 2012. Víťazov zverejníme 5. 6. 2012.


Výhry pre víťazov

Víťaz každej kategórie súťaže PES ROKA 2012 získa poukážku na nákup v internetových obchodoch: Interstore.sk a Obojky-voditka.sk spolu v hodnote 150 €. Poukaz na nákup 6 kg krmiva Dein Bestes od spoločnosti DM Drogerie Markt, 6x doplnkové krmivo pre psy – tyčinky s bachorom - balenie po 12 ks, 6x doplnkové krmivo pre psy – šťavnaté klobásky s jahňacím mäsom – balenie po 8 ks a balíček veterinárnych a kozmetických prípravkov od spoločnosti Aveflor SK, s. r. o.

1. miesto:

Víťaz získa poukážky spolu v hodnote 400 € na nákup v internetových obchodoch Interstore.sk a Obojky-voditka.sk. Poukaz na nákup 40 kg krmiva Dein Bestes od spoločnosti DM Drogerie markt, 30x doplnkové krmivo pre psy – tyčinky s bachorom, 30x doplnkové krmivo pre psy – šťavnaté klobásky s jahňacím mäsom a balíček veterinárnych a kozmetických prípravkov od spoločnosti Aveflor SK. 

Pre víťaza kategórie Psík z útulku a pre útulok, z ktorého psík pochádza, je pripravený poukaz na nákup v internetových obchodoch Interstore.sk a Obojky-voditka.sk spolu v hodnote 400 € a poukaz na nákup psieho krmiva od spoločnosti DM Drogerie Markt – 300 kg krmiva Dein Bestes a 30 ks tyčiniek pre psíkov a balíček veterinárnych a kozmetických prípravkov od spoločnosti Aveflor SK, s. r. o.

Otvoriť galériu

Vyhráva aj hlasujúci čitateľ!

Zaujímavú cenu získa aj jeden z čitateľov, ktorý sa zapojí do hlasovania o Psa roka 2012. Zo všetkých SMS hlasujúcich vyžrebujeme víťaza, ktorý získa pobyt pre 4 osoby v štvorhviezdičkovom hoteli Mountain View v AquaCity Poprad. Súčasťou výhry je aj voľný vstup do Aquaparku a relaxačného wellness centra. 

Súťažné kategórie:

Najkrajšie šteniatko

Najelegantnejší psík

Naj komik

Naj psie oči

Najušatejší

Naj spachtoš

Najpodobnejší s pánom

Naj psie kúsky – kategória, kde je možné nahrávať len videá psíkov

Naj psík z útulku – špeciálna kategória vyhradená pre psíky z útulku

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Boozy Alcoholic American Moonshine Shots Ready to Drink
Colníkom na východe skoro oči vypadli: Neuveriteľné, koľko litrov alkoholu museli zlikvidovať
Na snímke prezidentka SR Zuzana Čaputová.
Nehoda vlakov v Pardubiciach si vyžiadala štyri obete: K smutnej udalosti sa vyjadrila aj Čaputová
Kids putting sorted garbage into plastic containers of different types. Girl is putting plastic bottles into plastic container.
Nikon D850
Zálohuje sa na Slovensku zodpovedne? ZMOS si určil ďalší cieľ: Takto k nemu chcú dospieť
David chladnokrvne zastrelil nevinných ľudí len 3 dni pred Vianocami.
Foto
Spáchali policajti zasahujúci pri streľbe v Prahe trestný čin?! Vyšetrovanie sa skončilo
Ich vzťah mal byť často problematický.
Foto
Durkáč pozná rozsudok za smrť Godára († 29): Zvláštne, ako zareagoval! Prečo na súd priniesol tenisky?
Generálny prokurátor SR Maroš Žilinka počas tlačového vyhásenia na tému Podanie prezidentky na Ústavný súd SR.
Maroš Žilinka uvoľnil z funkcií dvoch vedúcich prokurátorov: Známy je aj dôvod
Vojaci 11. brigády Vzdušných síl Nitra skladali šatníkové skrine pre bezdomovcov.
Foto
Vojaci v Nitre ukázali veľké srdce: Pozrite sa, čo pripravili pre bezdomovcov
Vzorky odobrané z Mesiaca čínskou sondou sa vracajú na Zem.
Foto
Z odvrátenej strany Mesiaca sa vracia čínska sonda: Zanechala tam za sebou niečo zvláštne!
(ilustračné foto)
Na priebeh eurovolieb bude dohliadať polícia: Pripravené sú aj ďalšie špeciálne zložky
Foto
V odvete storočia Vémola - Végh sa točia veľké peniaze: Attilove požiadavky boli prehnané!
Novozvolená hlava štátu Peter Pellegrini s končiacou prezidentkou vyzvali aj k upokojeniu spoločnosti.
Cítia sa Slováci doma bezpečne? Prieskum odhalil, čo si myslia o smerovaní krajiny
(ilustračné foto)
Aktivisti vyslali do KĽDR balóny s nákladom: Odpadnete, čo v ňom je!