Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
24.09.2015 11:17 | Tip od Vás | Slovensko
Foto

Číňan zažil v Trnave hotové peklo: Keby som bol imigrantom, NIKDY by som nezostal na Slovensku!

Otrasný zážitok! Obrovské sklamanie zažil cyklista, ktorý brázdi Európu už niekoľko mesiacov. Na Slovensko tak skoro určite nezabudne.

Číňan Sean Yuen musel v polovici septembra čeliť bande opitých Slovákov v Trnave. Po tom, čo si poctivo odkrútil ďalších 120 kilometrov, zakotvil neskoro v noci v slovenskom Ríme. Vybalil si svoj stan na tichom mieste, ďalej od centra na sídlisku Družba.

Po tom, čo si navaril večeru a umyl riad, začal naňho niekto kričať. Vykukol zo stanu a povedal hlučnému Slovákovi, aby ho nechal na pokoji. Pokoj však netrval dlho. Po desiatich minútach k jeho stanu dorazila skupina štyroch "gangstrov." Začali mu trhať stan a kričať, že je imigrant. "Nie som imigrant, som z Číny," bránil sa turista.

Otvoriť galériu
Cudzincovi útočníci roztrhli stan.
Zdroj: facebook/Sean Snufkin Yuen
Keď zbadali Seanov bicykel, povedali mu len dvakrát "Sorry" a zmizli. "Takže takto sa Európania stavajú k imigrantom. Keby som ním bol, NIKDY by som nechcel zostať na Slovensku," zdôveruje sa Číňan na svojom facebookovom profile.

Keď si dal stan ako-tak dokopy, jeden zo skupinky sa vrátil a začal sa ho pýtať naozaj šialené otázky. "Chceš sex? Máš cigarety?" malo zaznieť z úst jedného zo skupinky. Nakoniec si od Seana chcel "požičať" bicykel a "vrátiť" ho na druhý deň. Keď neodbytnému Slovákovi nechcel v jeho požiadavke vyhovieť, zakričal naňho, nech vypadne od jeho stanu. Na to sa spustila bitka, no opitý Slovák si uvedomil, že je to nad jeho sily a s krikom odišiel. Keďže nebolo bezpečné na tomto mieste zostať, čínsky cyklista sa rozhodol zmeniť lokalitu svojho pobytu.

Otvoriť galériu

Máte hroznú angličtinu!

"Ospravedlňujem sa za hlúpe správanie mojich krajanov. Nechápem prečo to urobili. Je to smutné," okomentoval status cyklistu Slovák Marek. Sean reagoval, že im síce povedal, že miluje Slovensko tak, aby mu toto jeho presvedčenie nezničili, no, bohužiaľ, stalo sa.

Otvoriť galériu
A pre Slovákov má ešte jednu radu - popracovať na angličtine. "Slováci hovoria hroznou angličtinou, hroznou... V obchodoch alebo hocikde na ulici. Ste na tom horšie ako Česi či Poliaci," dodáva v komentári Sean.

Otvoriť galériu
Sklamanie zo Slovenska mu však na druhý deň napravili hostitelia v Bratislave. Tí ho pozvali na 10-kilometrový nočný beh, ktorý Sean zvládol bez problémov. Aj keď sa v noci predtým takmer vôbec nevyspal, atmosféru na podujatí si pochvaľoval. Dojem z návštevy našej krajiny si tak apsoň na chvíľu napravil, no hororový zážitok v ňom bude rezonovať ešte dlho.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Petr Fiala prijal v Strakovej akadémii Roberta Fica.
Fiala sa teší, že stav Fica je stabilizovaný: Prehovoril o svojej ochranke! Bude niečo meniť?
Volebná centrála Petra Pellegriniho.
Zvolený prezident Pellegrini cestuje do nemocnice v Banskej Bystrici: Toto je dôvod
Ruský prezident Vladimir Putin.
Útok na Krym! Rusi hlásia zvláštne správy: Vedia niečo viac?
Atentátnik Juraj Cintula bol aj pred atentátom na predsedu vlády politicky angažovaný.
Foto
FOTO strelec Cintula protestoval proti Ficovi ešte pred osudným incidentom: Objavil sa na tomto mieste
Čo spája Šutaja Eštoka a Fica?
Aktualizované
Šutaj Eštok sa vyjadril k streľbe v Handlovej: Bezpečnostné opatrenia boli na maximálnej možnej úrovni
Jozefove sovy skončili aj za Atlantickým oceánom.
Foto
Drevené operence Jozefa dobýjajú SVET: Jeho výtvory sú aj v Austrálii a Kanade! Žne jeden úspech za druhým
Zdravotníci prevážajú na nosidlách postreleného predsedu vlády Roberta Fica do nemocnice v Banskej Bystrici 15. mája 2024.
Zasadnutie bezpečnostnej rady: Všetky rizikové skupiny budú mať posilnenú ochranu
Český prezident Petr Pavel.
Veľké zmeny v Česku! Jeden z kabinetov má nového ministra: Aha, kto sa ním stal
(ilustračná fotografia).
Desiatky rakiet vypálené na územie Izraela! Aha, kto sa k tomu priznal
Na snímke zľava vicepremiér a minister obrany SR Robert Kaliňák (Smer-SD), predseda vlády SR Robert Fico (Smer-SD) a podpredsedníčka vlády a ministerka hospodárstva SR Denisa Saková (Hlas-SD) počas spoločného plenárneho rokovania s prezidentom Azerbajdžanu Ilhamom Alijevom
Aktualizované
Kaliňák o stave Roberta Fica: Premiér nie je mimo ohrozenia života
Ilustračné foto.
Ubehne 50 rokov od najtragickejšieho útoku v Írsku: Dodnes nikoho nepotrestali! Rodiny zúfalo hľadajú pravdu
Neuveriteľná odvaha turistky.
Váš Tip
Slováci krútia hlavami nad virálnym videom: V tomto sa vybrala turistka do Tatier! Pozerajte na nohy