Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
05.12.2015 14:00 | Tip od Vás | Vaše horúce tipy

Mama Dominiky Cibulkovej v strachu: Unikli šteklivé fotografie poslankyne NR SR?!

Okradnutá a teraz má strach! Mame tenistky Dominiky Cibulkovej (26) Kataríne (53) neznámy páchateľ ukradol tablet.

Niekoľko mesiacov po krádeži sa hlási o slovo človek, ktorý má údajne disponovať šteklivými fotografiami poslankyne Národnej rady SR. Podľa informácií Nového Času sa už prípadom zaoberá prokuratúra. Čo na to hovorí známa politička a jej nemenej známa dcéra Dominika?

Cibulková, vyštudovaná právnička a matka úspešnej tenistky Dominiky Cibulkovej, je v šoku. Podľa informácií Nového Času sa totiž neznámy muž oháňa príliš súkromnými fotografiami známej političky, ktoré má mať vo svojich rukách. Samotná Cibulková je z celej situácie znepokojená.

 

„Momentálne som v obrovskom šoku. Neviem, ako sa mám s touto situáciou vysporiadať,“ povedala Novému Času. Podľa jej slov však nie je vylúčené, že by v tomto prípade mohlo ísť o spojitosť s minuloročnou krádežou. „Ukradli mi súkromný tablet. Bola som to nahlásiť na polícii, ale trestné oznámenie som na nikoho nepodala,“ priznala politička, ktorá si nikdy nemyslela, že by sa mohla stať objektom záujmu niečoho takého.

Cibulkovej sa však začali spájať aj iné súvislosti. „Je pravda, že posledný mesiac som mala problém s heslami a podobnými vecami, že som sa zrazu nevedela prihlásiť, ale až tak som to neriešila.“

Otvoriť galériu

Z čoho má strach?

Odo dňa, keď získal Nový Čas informácie o údajne kompromitujúcich fotkách a dokonca videách, sa okolo tejto kauzy roztočil právny kolotoč. „Vo štvrtok som bola na Generálnej prokuratúre podať trestné oznámenie na neznámeho páchateľa,“ prezradila Novému Času Cibulková. Na otázky, či sa v jej tablete nachádzali aj fotografie intímnejšieho charakteru, poslankyňa ani raz neodpovedala jasne. Čoho sa tak veľmi obáva? Nachádzali sa naozaj v jej súkromnom archíve fotografie, ktorých zverejnenie by bolo v prípade jej postavenia neprípustné?

Otvoriť galériu

„Hm, neviem, ja... asi..., ten tablet mi ukradli pred rokom, bol dosť starý. Neviem o takých fotkách,“ povedala záhadne a dodala: „Mala som tam fotografie, ktoré sú súkromné a rodinné. Každý má svoj súkromný život, má to byť určitým spôsobom chránené. Nie je možné, aby sa druhému človeku niekto nabúral do súkromných vecí. Nemyslím si, že by som urobila niečo zlé,“ povedala politička. Nový Čas oslovil aj Cibulkovej dcéru Dominiku, tá však až do uzávierky na otázky nereagovala.

Cibulková je poslankyňa NR SR

Vyštudovaná právnička pred vstupom do politiky pracovala ako advokátka. Od roku 2002 do roku 2006 bola poslankyňou mestského zastupiteľstva Piešťany za SDKÚ-DS. Vo volebnom období 2006 - 2010 bola zvolená za poslankyňu NR SR za stranu SDKÚ-DS. Stala sa členkou Ústavnoprávneho a Mandátového a imunitného výboru NR SR. Vo voľbách v roku 2010 bola opätovne zvolená za poslankyňu a stala sa členkou Výboru NR SR pre kultúru a médiá, Výboru NR SR pre ľudské práva a národnostné menšiny a Mandátového a imunitného výboru NR SR. Je mamou tenistky Dominiky Cibulkovej.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Robert Fico
Foto
Desivá predtucha premiéra: Robert Fico predpovedal takmer pred mesiacom útok
Sudca Ján Hrubala sa vzdal funkcie predsedu Špecializovaného trestného súdu (ŠTS).
Ján Hrubala končí ako predseda Špecializovaného trestného súdu: Minister mal výhrady, o čo išlo?
Foto
Atentát na Fica zasiahol aj bývalých hokejistov: Prajeme skoré uzdravenie, znelo zo štúdia MS!
Neúspešní kandidáti na prezidenta Ján Kubiš a Ivan Korčok.
Kubiš a Korčok odsúdili útok na premiéra: Sú zhrození! Ficovi posielaju silu
Amatérsky básnik Juraj je podozrivý z najhoršieho činu v dejinách slovenskej politiky.
Foto
Kto je atentátnik Juraj, ktorý postrelil Roberta Fica: Jeho syn aj susedia PREHOVORILI
Na snímke primátor Bratislavy Matúš Vallo.
Primátor Bratislavy o atentáte na premiéra: Nenávisť a napätie si vyžiadali krutú daň
Na snímke premiér SR Robert Fico (Smer-SD).
Jednota dôchodcov na Slovensku želá Ficovi skoré uzdravenie: Veríme, že...
Vedcovi pomohol k identifikácii malý most v pozadí.
Geologička tvrdí, že odhalila záhadu na portréte Mony Lisy: Zamysleli ste sa niekedy nad týmto detailom?
Na snímke policajti zatýkajú muža po streľbe na predsedu vlády Roberta Fica na výjazdovom rokovaní vlády v Handlovej v okrese Prievidza v stredu 15. mája 2024.
Foto
VIDEO Atentátnikovu manželku odviedla polícia: V jeho byte boli niekoľko hodín!
Na snímke predseda vlády SR Robert Fico (Smer-SD) počas spoločného plenárneho rokovania s prezidentom Azerbajdžanu Ilhamom Alijevom v Baku.
Streľbu v Handlovej odsúdilo už aj Pobaltie: Brutálny a bezohľadný útok, píšu krajiny
Bývalý prezident Andrej Kiska.
Exprezident Andrej Kiska o atentáte na Roberta Fica: Je to ohavný čin! Premiérovi praje skoré uzdravenie
(ilustračné foto)
Muž útočil nožom na náhodných okoloidúcich: Bodal hlava nehlava! Polícia zakročila