Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
25.09.2015 00:00 | PR články

Všetci do Šamorína! 5 dôvodov, prečo by ste tak mali urobiť práve tento víkend!

Konečne! Dva voľné dni po náročnom týždni sú tu. Čo však v prípade, že popri pracovnej vyťaženosti ste jednoducho nestihli myslieť na to, ako voľný víkend strávite? 

Ak patríte k tým, ktorí si radi nechajú poradiť, ste na správnom mieste. Náš tip na tento víkend totiž jednoznačne znie – navštívte Šamorín! Prečo? Dôvod je jednoduchý. Počas soboty a nedele si tu totiž na svoje príde úplne každý. Prečítajte si 5 dôvodov, prečo tomu tak je.

Skvelá šou

Týmito slovami možno najideálnejšie opísať to, čo na vás čaká, ak sa dnes večer (25.9.2015) rozhodnete navštíviť HIPPO-ARENA Šamorín. V tamojšom ELEMENTS RESORT prebiehajú štvordňové preteky v skoku na koni – Dunajský pohár 2015. V porovnaní s ostatnými podobnými podujatiami, ktoré sa v tomto areáli pravidelne konajú, však tentokrát môžete zažiť niečo jedinečné. Súťažiaci sa dnes totiž predstavia vo večernom skákaní v kostýmoch. Preto ak ste ešte nevideli skákať parkúr Spidermana, sexy zdravotnú sestričku, či Zorra pomstiteľa, máte jedinečnú možnosť to napraviť. Preteky sa uskutočnia vo Farrier’s Arene o 19:30 h.

Otvoriť galériu

Nádych histórie

70 rokov. Tak dlho sa organizuje jedno z najväčších športových podujatí na Slovensku  - Hargašov Memoriál. Event je určený pre všetkých fanúšikov vodných športov, špeciálne však kanoistiky. Tento štvordňový maratón spoluorganizuje klub VK Tatran Karlova Ves a šamorínsky ELEMENTS RESORT. A práve v Šamoríne sa bude odohrávať záverečná, napínavá etapa týchto pretekov. V nej sa rozhodne o víťazoch v jednotlivých kategóriách a vy by ste si tento napínavý finiš nemali nechať ujsť. Predsa len, pretekári si rozdelia celkovú sumu 55 000 € a to už stojí za to.

Boj o peniaze

Parkúrové skákanie, to nie je len pastva pre oči diváka, ale aj poriadny kus súťaživosti a túžby stať sa boháčom. A presne o to sa pokúsia všetci jazdci, ktorí sa v nedeľu o 15:00 postavia na štart pretekov GRAND PRIX na Main Stadium HIPPO-ARENA Šamorín. Ich motivácia bude viac než veľká – dotácia tohto podujatia je neuveriteľných 92 000 €. Je preto viac než isté, že budeme svedkami takmer bezchybných pretekov s skoku na koni, kde pôjde o každú sekundu, či milimeter pri skoku koňa.

Otvoriť galériu

Vyšportované telá

Dámy, táto informácia je najmä pre vás. Tento víkend nenájdete miesto, kde by ste na metri štvorcovom videli viac krásnych, mužných vyšportovaných tiel, ako na štarte a v cieli 4. etapy Hargašovho Memoriálu. Pripravených je vyše šesťdesiat mužských pretekárov, ktorí od útleho detstva pracujú na svojej forme. A verte nám, že ju je vidieť najmä v podobe svalov. Ak ich navyše povzbudíte potleskom, či pokrikom, je viac než isté, že sa vám odmenia šarmantným úsmevom.

Olympijský víťaz

Ruku na srdce, Slovensko je - čo sa získaných olympijských medailí týka - ešte stále malou krajinou. Preto je veľkou cťou, že u nás môžeme privítať olympijského víťaza Stevea Guerdata zo Švajčiarska. Ten získal zlatú medailu v skoku na koni na olympijských hrách v Londýne. Osobne sa o jeho umení môžete presvedčiť aj vy. Kde inde ako v HIPPO-ARENA Šamorín už tento víkend. 

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


 Štátny sekretár Vatikánu kardinál Pietro Parolin pricestoval na Slovensko.
Vatikánsky kardinál o atentáte na premiéra Fica: To, čo sa na Slovensku deje, je znepokojujúce!
Americký prezident a prezidentský kandidát Joe Biden.
O šokujúcom incidente sa hovorí aj v USA: Biden neostal chladný! Toto povedal na adresu Fica
Cirkvi odsúdili útok na premiéra Roberta Fica.
Nezostaňme ľahostajní, buďme tvorcami pokoja: Odkazuje cirkev po útoku na premiéra
Juraj, ktorý postrelil Roberta Fica, bol v minulosti sám terčom útoku.
Foto
Strelec, ktorý postrelil Roberta Fica, bol v minulosti sám terčom útoku: Dobitý v práci
Na snímke situácia v areáli nemocnice v Banskej Bystrici  15. mája 2024.
Psychologička o atentáte na premiéra: Môže spôsobiť eskaláciu napätia, tvrdí! Aký mohol mať útočník motív?
Putin prehovoril o atentáte na Fica: Šéf Kremľa je rozhorčený! Rázne slová
Zraneného premiéra ochranka naložila do auta.
Politológ Abrahám o atentáte na premiéra: Najdôležitejšie je v súčasnosti upokojiť spoločnosť
Concept image for the Russian attack on Ukraine.
Česko sľúbilo Ukrajincom pomoc: Krajina testuje nový projekt! Záujemcovia musia splniť podmienky
Na snímke prezident Únie miest Slovenska (ÚMS) Richard Rybníček.
Prezident Únie miest Slovenska: Veríme, že premiér Robert Fico bude v poriadku
Páchateľa po brutálnom útoku okamžite spacifikovali.
Foto
Správa o streľbe na premiéra Fica obletela svet: O atentáte píšu veľké zahraničné médiá!
Na snímke minister financií SR Ladislav Kamenický (Smer-SD) a predseda vlády SR Robert Fico (Smer-SD).
Minister Kamenický ruší pracovný program a ide domov: Robo, sme s tebou, drž sa, odkazuje
Zraneného premiéra ochranka naložila do auta.
Maďarský bezpečnostný analytik: Toto budú následky atentátu na Fica