Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
14.09.2015 14:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Kmotríková na verejnosti už s krátkymi vlasmi: Po operácii vyzerá skvele! Čo riešila s Rozborilom?

Vyzerá božsky! Moderátorka Adriana Kmotríková (45), ktorá podstupuje chemoterapiu a rádioterapiu, sa nedávno vybrala na stretnutie s kolegom z televízie JOJ Vilom Rozborilom (48). 

Čoskoro totiž bude aj ona pomáhať v jeho relácii V siedmom nebi. Šarmantná blondínka počas dolaďovania detailov jej návratu na televíznu obrazovku zaujala krátkym strihom vlasov, ktorý jej mimoriadne svedčí. Okrem toho po únave z náročnej liečby nebolo na Adriane vidieť ani stopy. Celý čas pôsobila uvoľnene a žensky.

Otvoriť galériu

Moderátorka Adriana Kmotríková sa koncom júna pre vážne zdravotné problémy stiahla z televíznej obrazovky. Prácu pred kamerou pritom miluje a po náročnej chemoterapii a rádioterapii opäť plánuje zaujať svoje miesto v spravodajskom tíme televízie JOJ. Zdá sa však, že Noviny nebudú jediná relácia, kde sa blondínka objaví. „Stretli sme sa s Vilom kvôli Siedmemu nebu. Budeme spolu nakrúcať, dali sme si na to obed,“ objasnila Kmotríková fotku spred pár dní, na ktorej kráča v sprievode svojho kolegu Vila Rozborila. Hviezda TV JOJ, ktorej pre operáciu mozgu ostrihali dlhé vlasy, ukázala aj svoj nový účes. „Adriana vyzerá sexi, nebyť účesu, vôbec nevidím zmenu. Aj keď musím povedať, že jej krátke vlasy veľmi pristanú,“ chválil svoju kamarátku Rozboril. Moderátorka na stretnutí napriek náročnej liečbe úsmevom nešetrila, pôsobila sviežo a bola plná optimizmu.

Otvoriť galériu

Veľký návrat

 

Podľa čitateľa Nového Času, ktorý dvojicu odfotil, sa známi jojkári zdržali v reštaurácii približne hodinu a celý čas živo debatovali. Šarmantná Kmotríková je totiž nepísaná ombudsmanka ľudí so zdravotnými či finančnými problémami a napriek vlastným ťažkostiam im pomáha, ako len môže. „Aj keď mám momentálne čo robiť sama so sebou, veľmi sa teším na stretnutie s dievčinou, ktorej život ublížil. Urobiť niekomu radosť je niekedy viac, ako ju urobiť sebe,“ priznala úprimne jojkárka. Jej veľké srdce a odhodlanie dojímajú. „Adriana podstupuje ťažkú liečbu a sama ide povzbudiť niekoho iného. Mám ju rád a veľmi jej želám, aby svoju ťažkú liečbu dobre zvládla. Je silná, verím, že to dá,“ vyhlásil Vilo.

 

Adrianin statočný boj

Kolaps v televízii, 24.júna 2015 - Adriana sa počas rutinného zahlásenia reportáže začala nekontrolovane mrviť na stoličke, lapala po dychu a v pleciach ju trápili kŕče. Diváci sa začali obávať o jej zdravie.

Otvoriť galériu

Návšteva špecialistov, 1.júla 2015 - Moderátorka podstúpila podrobnejšiu magnetickú rezonanciu, na čo ju presvedčili kolegovia z práce.

Otvoriť galériu

9-hodinový zákrok, 7.júla 2015 - Odborníci pod vedením profesora Juraja Šteňa deväť hodín operovali Adrianu Kmotríkovú. Z prednej časti jej mozgu vybrali veľký nádor.

Prvý rozhovor po operácii, 12.júla 2015 - Jojkárka otvorene priznala, že si po diagnóze od lekárov poplakala. Okrem toho si uvedomila, koho má v živote najradšej, a bude sa snažiť ochrániť svoje milované deti.

Chemoterapia a rádioterapia 3. septembra - Kmotríková berie doma lieky, ktoré jej predpísal holandský špecialista Martin van den Bent. Adriana priznala, že sa cíti veľmi unavená a malátna.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Požiar v Bratislave, Z miesta sa valí dym.
FotoVáš Tip
Požiar v Bratislave! Vagóny pohltili plamene: Z miesta sa valí hustý čierny dym FOTO
Súčasný podpredseda exekutívy EÚ Maroš Šefčovič.
Šefčovič o atentáte na Fica: Slováci sú dobrí ľudia, toto nie sme my
Nemecký kancelár Olaf Scholz.
Scholz je otrasený správami o streľbe na Fica: Zbabelý pokus o atentát!
Na Roberta Fica bol v Handlovej spáchaný atentát.
Foto
Prehovorili svedkovia atentátu na Roberta Fica: Opísali brutálny útok na premiéra
Roberta Fica v Handlovej postrelili.
Foto
VIDEO Takto prebiehal atentát na premiéra Roberta Fica: Zábery, ktoré otriasli Slovenskom!
Rakušan: Dávať atentátu politické nálepky je škodlivé, je to kriminálny čin
Rakušan o atentáte na Fica: Politici všetkých farieb by sa mali zamyslieť
Na snímke sociológ a riaditeľ agentúry Focus Martin Slosiarik a predseda vlády SR Robert Fico (Smer-SD).
Slosiarik o útoku na premiéra Fica: Je dôležité neeskalovať situáciu! Prehovoril o obviňovaní
Na snímke zľava viceprimátor mesta Handlová Radoslav Iždinský, primátorka mesta Handlová Silvia Grúberová (chrbtom) a predseda vlády SR Robert Fico (Smer-SD).
Primátorka Handlovej reaguje na útok na Fica: Šok a zdesenie! Úprimné slová
Na snímke generálny tajomník Severoatlantickej aliancie Jens Stoltenberg.
Šéf NATO je zdesený z útoku na slovenského premiéra: V myšlienkach som s občanmi Slovenska
Bezpečnostný analytik Zábojník tvrdí, že útočníka, ktorý strieľal na Roberta Fica mali spacifikovať po prvej rane.
Foto
Bezpečnostný analytik Zábojník o atentáte na Fica: Strelca mali spacifikovať po prvej rane!
Na obrázku je súdna rada SR.
Aktualizované
Súdna rada odsúdila útok na premiéra: Ľudský život a zdravie je najdôležitejšou hodnotou, tvrdia
Na snímke predseda vlády SR Robert Fico (Smer-SD) počas spoločného plenárneho rokovania s prezidentom Azerbajdžanu Ilhamom Alijevom v Baku.
Foto
Hlas ostro odsúdil útok na Roberta Fica: Strana vyjadrila svoje obrovské zhrozenie