Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
19.08.2015 14:04 | Prominenti | Domáci Prominenti

Farmárka Molnárová pochádza z prominentnej rodiny: Prečo nehovorí so slávnym bratom?

Gabriela Molnárová (44) začína svoj boj v markizáckej reality show Farma 6. Ostrieľaná žena by chcela sebe aj svojej rodine zabezpečiť lepšiu budúcnosť. 

Len málokto však tuší, že životom ťažko skúšaná žena je sestrou známeho futbalového brankára a trénera Ladislava Molnára (54). Ich vzťah však rozhodne nie je najlepší. O futbalovom brankárovi, búrlivákovi Lacovi Molnárovi je známe, že si prešiel vzostupmi aj pádmi. V minulosti bol veľmi dobre zarábajúcim športovcom, no neskôr mu osud až tak neprial. Jeho sestra Gabriela, ktorá si popri bývalom manželovi prešla doslova peklom, o Ladislavovi vo videovizitke rozprávala s hrdosťou a láskou.

„Ako futbalista zarábal veľmi pekné peniaze, no horšie to bolo, keď skončil s futbalom. Odrazu nemal príjem a prišli veľmi ťažké časy. Som však rada, že to ustál. Mnohí futbalisti z jeho éry dopadli oveľa horšie,“ prezradila Molnárová. Na prvý pohľad by sa tak mohlo zdať, že so svojím slávnym bratom má skvelý vzťah, no opak je pravdou.

Otvoriť galériu

Nestretávajú sa

Molnár totiž podľa vlastných slov o jej účinkovaní v reality show Farma vôbec nevedel. „Nestýkavame sa často,“ povedal Novému Času stroho Ladislav. Na otázku, či pri ňom sestra stála, keď prežíval ťažké obdobie, neodpovedal. „Ja tieto veci nechcem komentovať ani riešiť. Čo bolo, bolo, to je už za nami, treba sa pozerať dopredu.“ Na jej účinkovanie vo Farme má však svojský názor. „Je to jej život, ona sa tak rozhodla. Nemám nič proti tomu,“ dodal na záver s tým, že nevie, či bude Farmu sledovať, keďže to nie je jeho parketa. Naštrbené vzťahy v rodine však otvorene priznala Molnárovej dcéra. Veľmi sa nestretávajú. Nemajú dobrý vzťah. Mala som také informácie, že on nechce byť do toho ťahaný. Nebudem sa viac k tomu vyjadrovať, prepáčte,“ dodala Nikoleta Sekerová, neter Ladislava Molnára.

Otvoriť galériu

 

Kto je Ladislav Molnár

Otvoriť galériu

Molnár (54) sa preslávil vo futbalovej bránke Slovana Bratislava, Interu Bratislava a 1. FC Košice. Získal päť majstrovských titulov, vyhral Československý pohár, Slovenský pohár, s Košicami si zahral v skupinovej fáze Ligy majstrov. V drese Slovenska odchytal 24 stretnutí, jeden štart zaznamenal aj v tíme Česko-Slovenska. Po skončení kariéry presedlal na trénerskú dráhu. Duklu Banská Bystrica doviedol v roku 2004 ako nováčika na druhé miesto v lige. Kluby striedal ako na bežiacom páse, okrem slovenských (1. FC Košice, Trnava, Senec, Dubová, B. Bystrica, Petržalka, Michalovce, Ružomberok, Moldava), koučoval aj maďarský Újpest FC a český 1. FC Slovácko. Naposledy pôsobil v Šali.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Ilustračné foto
Poľsko rieši prípady hromadných požiarov po celej krajine: Mal v tom niekto prsty?
Na snímke minister vnútra SR Matúš Šutaj Eštok (Hlas-SD).
Sú ústavní činitelia, opozícia a médiá v bezpečí? Šutaj Eštok vysvetľuje, prídu zmeny v ochrane
Viktor Orbán.
Maďarsko je proti atentátu na premiéra: Ficovi praje skoré uzdravenie, strelcovi spravodlivý trest!
Poľská vláda ostala bez slov: Bol to pokus o vraždu! Všetci veria v ten najlepší scénar
Juraj v Handlovej postrelil premiéra Roberta Fica.
Foto
Šokujúci ATENTÁT na Roberta Fica: Chaos, stres a panika! Mrazivé detaily útoku
Na snímke minister vnútra SR Matúš Šutaj Eštok (Hlas-SD).
Aktualizované
Minister vnútra Šutaj Eštok: Na premiéra bol spáchaný atentát! Chce konať, TOTO plánuje urobiť
Slovensko – Poľsko ONLINE: Sledujte zápas MS v hokeji
Zdravotníci prevážajú na nosidlách postreleného predsedu vlády Roberta Fica do nemocnice v Banskej Bystrici 15. mája 2024.
Foto
NOVÉ informácie: Premiér je stále na operačnom stole! Jeho zdravotný stav je mimoriadne vážny
Ruský prezident Vladimir Putin
Putin si potrpí na tom, aby jeho vojakom na Ukrajine nič nechýbalo: Ruský prezident výzýva vládu
Šéf OSN António Guterres
Generálny tajomník OSN odsudzuje streľbu v Handlovej: Guterres ostal po správe v šoku
Deväťmesačný Oliver sa v škôlke zadusil cestovinami.
Malý Oliver († 9 mes.) zomrel v škôlke po obrovskej chybe: Čo zistilo vyšetrovanie?
Podvodníci obrali 93-ročnú dôchodkyňu z Banskej Bystrice o 10-tisíc eur.
Babička dvihla telefón, na linke mala byť jej dcéra: Chyba, ktorá ju stála obrovské peniaze