Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
22.02.2015 08:27 | Prominenti | Zahraniční prominenti

Dnes čaká hercov odovzdávanie slávnych Oscarov: Ale viete, kto včera získal Zlatú malinu?

Zlatá malina má aj tento rok svojich "víťazov". Pred odovzdávaním Oscarov tým najlepším, v sobotu večer vyhlásili mená menej úspešných umelcov z filmového sveta.

Hoci už dnes večer vypukne veľkolepá šou spojená s odovzdávaním slávnych Oscarov a na červenom koberci sa objavia tí najlepší z najlepších, včera boli rozdané ceny tým najhorším. 

Tohtoroční víťazi najhorších filmových počinov sú vyhlásení. V desiatich kategóriách zažiarili naozaj len tí "najlepší". O známu anti-cenu sa najviac pobila dvojica Cameron Diaz a Kirk Cameron, ktoré zožali naozaj bohatú úrodu.

Najväčší "zberač" Zlatých malín Adam Sandler tentoraz neuspel a hoci jeho herecký výkon v snímke Blended bol skutočne "vynikajúci", svoje čestné miesto musel prenechať hercovi menom Kirk Cameron. Ten sa stal kráľom najhorších hercov. Zároveň si odniesol víťazstvo v kategórii Najhorší film, Najhorší pár a nakoniec aj Najhorší scenár. Za všetko môže vďačiť snímke Kirk Cameron 's Saving Christmas.

 

Druhou "najospevovanejšou" hviezdou slávnych "Razzies" sa stala Cameron Diaz. Tá zvíťazila na plnej čiare vďaka snímkam Jedna za všetky a Sex Tape. Táto štyridsaťdvaročná blondínka naviac ešte prispela svojím hereckým umením k víťazstvu filmu Annie, ktorý sa tak stal Najhorším pokračovaním roka.

"Úspech" zaznamenala aj Megan Fox, ktorá bola označená ako Najhoršia herečka vo vedľajšej úlohe. Vďaka tomu tak Megan preslávila snímka Korytnačky Ninja.

Aj keď sa očakávalo, že najviac Zlatých malín si odnesie film Transformers: Zánik, ktorý bol nominovaný dokonca sedemkrát, "dobré meno" mu zachránil až režisér Michael Bay a Kelsey Grammer, ktorý uspel aspoň ako Najhorší herec vo vedľajšej úlohe. Grammer túto cenu získal celkom za 4 filmy: Expendables 3, Legends of Oz, Think Like a Man Too a práve spomínané Transformers: Zánik.

Zlatá malina sa v posledných rokoch tešia veľkej obľube, navyše tento rok bola pridaná medzi klasické kategórie aj jedna úplne nová, ktorá oceňuje hercov, ktorí sa dokázali deportovať z bahna medzi elitu. Z nominovaných boli najčastejšie skloňované mená Jennifer Aniston a Ben Affleck. Z tejto dvojice nakoniec dali porotcovia predsa len prednosť Benovi Affleckovi.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Amatérsky básnik Juraj je podozrivý z najhoršieho činu v dejinách slovenskej politiky.
Foto
Kto je atentátnik Juraj, ktorý postrelil Roberta Fica: Jeho syn aj susedia PREHOVORILI
Na snímke primátor Bratislavy Matúš Vallo.
Primátor Bratislavy o atentáte na premiéra: Nenávisť a napätie si vyžiadali krutú daň
Na snímke premiér SR Robert Fico (Smer-SD).
Jednota dôchodcov na Slovensku želá Ficovi skoré uzdravenie: Veríme, že...
Vedcovi pomohol k identifikácii malý most v pozadí.
Geologička tvrdí, že odhalila záhadu na portréte Mony Lisy: Zamysleli ste sa niekedy nad týmto detailom?
Na snímke policajti zatýkajú muža po streľbe na predsedu vlády Roberta Fica na výjazdovom rokovaní vlády v Handlovej v okrese Prievidza v stredu 15. mája 2024.
Foto
VIDEO Atentátnikovu manželku odviedla polícia: V jeho byte boli niekoľko hodín!
Na snímke predseda vlády SR Robert Fico (Smer-SD) počas spoločného plenárneho rokovania s prezidentom Azerbajdžanu Ilhamom Alijevom v Baku.
Streľbu v Handlovej odsúdilo už aj Pobaltie: Brutálny a bezohľadný útok, píšu krajiny
Bývalý prezident Andrej Kiska.
Exprezident Andrej Kiska o atentáte na Roberta Fica: Je to ohavný čin! Premiérovi praje skoré uzdravenie
(ilustračné foto)
Muž útočil nožom na náhodných okoloidúcich: Bodal hlava nehlava! Polícia zakročila
Ministerka zdravotníctva SR Zuzana Dolinková (Hlas-SD).
Premiér je v rukách špičkového personálu, tvrdí ministerka zdravotníctva: Odkaz na operačnú sálu
Ilustračné foto
Poľsko rieši prípady hromadných požiarov po celej krajine: Mal v tom niekto prsty?
Na snímke minister vnútra SR Matúš Šutaj Eštok (Hlas-SD).
Sú ústavní činitelia, opozícia a médiá v bezpečí? Šutaj Eštok vysvetľuje, prídu zmeny v ochrane
Viktor Orbán.
Maďarsko je proti atentátu na premiéra: Ficovi praje skoré uzdravenie, strelcovi spravodlivý trest!