Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
06.10.2023 00:00 | PR články
PR článok

Ktoré kabelky budú hitom tejto sezóny?

Svet módy sa neustále mení a vyvíja, a tak nie je nič prekvapujúce na tom, že aj kabelky, ktoré nosíme, prechádzajú rôznymi trendy a sezónnymi zmenami.

Ak ste zvedavá, ktoré kabelky budú hitom tejto sezóny, môžeme vás upútať na niekoľko nádherných a štýlových možností, ktoré vám pomôžu zdokonaliť vašu kolekciu kabeliek. Pozrite sa na niektoré z najnovších trendov v kabelkách a zistite, ktorý štýlový kúsok si na nadchádzajúcu sezónu zaobstarať.

Mini kabelky s veľkým vplyvom

Mini kabelky sú na vzostupe a sú jedným z najvýraznejších trendov tejto sezóny. Ich malé rozmery môžu klamať, ale nebojte sa, zmestí sa do nich všetko dôležité, čo potrebujete. Sú vhodné na denné využitie, keď si so sebou beriete iba základné veci ako mobilný telefón, peniaze a kľúče. Mini kúsky, ako napríklad Michael Kors kabelky, sú dostupné v rôznych štýloch, farbách a materiáloch, čo vám umožňuje vybrať si takú, ktorá najlepšie vyhovuje vášmu osobnému štýlu. Sú ideálnym doplnkom pre ženy, ktoré chcú byť trendy a zároveň mať praktickú kabelku.

Pletené kabelky na letné dni

Keď teploty stúpajú a slnko svieti, pletené kabelky sa stávajú neoddeliteľnou súčasťou letnej módy. Ich prírodný vzhľad a vzory evokujú pocit dovolenky a bezstarostných dní. Tieto kabelky môžu byť vyrobené z prírodných materiálov ako slama alebo rákosie, čo im dáva autentický a rustikálny šarm. Sú skvelým spoločníkom pre návštevu pláže, piknik alebo pre jednoduchý letný štýl.

Otvoriť galériu
Zdroj: Shutterstock

Kabelky s priesvitným dizajnom

Kabelky s priesvitným dizajnom sú prekvapivo populárne aj túto sezónu. Ich transparentná časť umožňuje vidieť ich obsah, čo je nielen štýlové, ale aj praktické. Dokážete v nich totiž rýchlo nájsť to, čo hľadáte, či už ide o kľúče, puzdro na šminky alebo mobilný telefón. Tento futuristický štýl dodáva vášmu outfitu zaujímavý a moderný nádych.

Kabelky s výraznými prvkami a farbami

Ak máte radi výrazné a nápadné kúsky, potom nezabudnite na kabelky s výraznými prvkami. To môžu byť farebné kabelky so špeciálnymi detailmi, ako sú remienky s ozdobami, nášivky alebo šperky. Tieto kúsky, ako napríklad Liu Jo kabelky, sú dokonalým spôsobom, ako pridať outfitu dávku individuality a osobitého štýlu. Sú ideálne na večerné rande alebo na akékoľvek príležitosti, kedy chcete vyniknúť.

Kabelky s textúrou

Textúra a materiály hrajú dôležitú úlohu, najmä pri výbere štýlových kabeliek na najbližšiu sezónu. Kabelky z luxusných materiálov ako koža, semiš alebo satén dodajú vášmu outfitu sofistikovaný a elegantný vzhľad. Niektoré kabelky majú výrazné textúry, ktoré pridávajú outfitom na zaujímavosti a dizajnu na hĺbke. Pre dámy, ktoré hľadajú kabelku na špeciálnu príležitosť, sú tieto kúsky výbornou voľbou.

Toto sú len niektoré z najnovších trendov v kabelkách tejto sezóny, ktoré môžete zvážiť pri aktualizácii svojej zbierky. Výber správnej kabelky môže zásadným spôsobom ovplyvniť váš celkový vzhľad a štýl. Nezabudnite, že aj keď sú módnymi trendmi inšpirované kabelky skvelým doplnkom, najdôležitejšie je, aby ste sa v nich cítili pohodlne a sebavedome. Takže si vyberte tú, ktorá sa vám najviac páči, a buďte pripravená vyniknúť v tejto sezóne s kabelkou, ktorá vyjadruje váš jedinečný štýl a osobnosť. Nezabudnite, že v módnej ríši je priestor pre každého, kto sa odváži vyjadriť svoju kreativitu a individualitu.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Pr článok

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Ilustračné foto
Na verejnosti sa stal terčom útoku ďalší politik: Udieranie do hlavy a krku ťažkým predmetom?!
Foto
Šatan prehovoril o nominácii: Najťažšie rozhodnutie v repre! Kto ide na MS?
V Pásme Gazy vládne napätie už dlhé roky (ilustračné foto).
Svitla nová nádej pre Pásmo Gazy? Hamas dorazil do Káhiry na rokovania o prímerí!
Vodič BMW neprispôsobil rýchlosť jazdy, skončil vo zvodidlách.
Alarmujúce čísla na cestách: Z počtu tohtoročných dopravných nehôd vám príde zle! Vodiči, dávajte si pozor
Bývalý americký prezident Donald Trump.
Zlom v Trumpovej kauze prechovávania tajných dokumentov: Sudkyňa stiahla ruku! Celý proces je v ohrození
Beckov, Slovakia: Aerial view of famous Beckov Castle in Nove Mesto nad Vahom, Slovakia at clear summer day.
Váš Tip
Novinka na hrade Beckov: Je prvá kultúrna pamiatka na Slovensku, kde bude...!
Close up of a calculator and euro money in a financial analyzing concept
Štátny rozpočet v červených číslach? Vláda bude dnes schvaľovať záverečný účet!
Kráľ Karol III. a princ Harry
Veľký zvrat v kráľovskej rodine: Harry sa s chorým otcom Karolom III. nestretne!
Foto
Hudáček o svojich problémoch: Kvôli TOMUTO som nechcel ísť na MS!
Z mladej ženy sa stala vdova len 34 hodín po sobáši.
Foto
Laura si vzala svoju životnú lásku († 25) v nemocnici: Vdovou po 34 hodinách!
Ak kliešťa odstránite rýchlo, nemusí sa stihnúť preniesť nákaza.
PRÍZNAKY chorôb z kliešťa: Ak sa po 4 dňoch sa objaví TOTO, musíte konať
Bombu zhodili na sekundárny cieľ - Nagasaki
Foto
Pred 79 rokmi skončila 2. svetová vojna: 6 vecí, ktoré vás v škole nenaučili!