Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
15.04.2024 00:00 | PR články
PR článok

Poistenie pod jednou strechou? Jedine v Unione

Zdravotné poistenie, poistenia auta, poistenie domácnosti, cestovné poistenie a veľa ďalších. Kto by si všetky pamätal a držal v hlave, v ktorej poisťovni ich má uzatvorené, však?

V jedinej poisťovni na Slovensku ale môžete mať všetky poistenia pekne pod jednou strechou a ako verní zákazníci ich môžete získať aj so zľavou!

Union zdravotná poisťovňa a Union poisťovňa ponúkajú pod jednou strechou veľa druhov poistiek a výhod, ktoré spolu s nimi môžete získať.

Medzi najobľúbenejšie benefity Union zdravotnej poisťovne patrí balík výhod pre zdravý zrak v podobe 150 eur na nadštandardnú zdravotnú starostlivosť o vaše oči. Môžete si totiž v rámci neho vyskladať komplexné vyšetrenie očí vo vybraných očných klinikách, špeciálne vyšetrenie optickou koherentnou tomografiou (OCT) a príspevok na okuliarové rámy (prípadne šošovky) pre deti.

Tehotné ženy a rodičia najmenších detí určite ocenia špeciálne výhody určené práve im. Tehotenstvom a pôrodom vás môže sprevádzať licencovaná pôrodná asistentka, po pôrode zase určite využijete balíček výhod pre bábätko v hodnote až 300 eur. V rámci neho získate možnosť príspevku na prémiové plienky značky Pampers, na vybrané dojčenské produkty značky HiPP, na monitor dychu pre bábätká, či na kurz plávania s bábätkom.

Okrem množstva ďalších benefitov a zliav vám Union zdravotná poisťovňa pomôže s nájdením dostupného termínu na špeciálne vyšetrenia ako sú magnetická rezonancia, mamografia alebo CT. Vyšetrenia môžete absolvovať v zdravotníckych zariadeniach ako sú nemocnica Bory, Agel či Poliklinika Bezručova.

Otvoriť galériu
Zdroj: Pr článok

V rámci atraktívnych programov spojených s prevenciou majú poistenky a poistenci Union zdravotnej poisťovne nárok na absolvovanie gynekologických, urologických či onkologických vyšetrení skôr ako vyplýva zo zákona. Môžu tak absolvovať špeciálne vyšetrenia na zachytenie včasných štádií onkologických ochorení hrubého čreva a konečníka, prsníka, prostaty a krčka maternice.

V inovovanej mobilnej aplikácii Union zdravotnej poisťovne majú poistenci a poistenky prístup k dôležitým informáciám týkajúcim sa ich zdravia. Nájdu v nej svoj preukaz poistenca, prehľad zdravotných výkonov a diagnóz, ale aj predpísaných receptov na lieky a informácie o liekoch.

Vďaka aplikácii môžu požiadať napríklad o príspevok na zuby vo výške 150 eur, vyhľadať si lekára alebo lekárku, prípadne iných poskytovateľov zdravotnej starostlivosti. Mobilná aplikácia zároveň poskytuje  a mnoho ďalších praktických informácií a funkcií.

Union zdravotná poisťovňa má zazmluvnených vyše 21 tisíc lekárov a lekárok a všetky nemocnice. Vo vybraných zdravotníckych zariadeniach sa môžete objednať na vyšetrenie na tzv. extra hodinu – napríklad v špecializovaných ambulanciách ako sú kardiológia, neurológia a ďalšie.

Poistenci Union zdravotnej poisťovne majú aj množstvo atraktívnych zliav u komerčných partnerov. Napríklad zľavy na výživové doplnky a vitamínu v BENU lekárni, zľavy na laboratórne vyšetrenia vo výške 15 percent v laboratóriách Medirex a Synlab alebo zľavu až vo výške viac ako 4 tisíc eur na operáciu kĺbov v špičkovej klinike Clinica Orthopedica.

Otvoriť galériu
Zdroj: Pr článok

V Union poisťovni si zase môžete vybaviť poistenie auta, podnikania, poistenie majetku alebo cestované poistenie. Ak ste poistencom alebo poistenkou Union zdravotnej poisťovne, na jednotlivé druhy poistení môžete získať výhodné zľavy.

Auto a motorku si poistíte so zľavou 5 percent, rovnako so zľavou 5 percent dostanete aj poistenie nehnuteľnosti a domácnosti. V rámci krátkodobého cestovného poistenia získate zľavu až vo výške 30 percent a z celoročného cestovného poistenia zľavu 20 percent. Union poisťovňa ponúka aj jedinečnú možnosť poistiť sa pre prípad onkologického ochorenia, pri ktorom majú poistenky a poistenci Union zdravotnej poisťovne tiež 20-percentnú zľavu.

Poistenie pod jednou strechou od Unionu je jedinečné a ušetrí vám čas aj financie. S poistením v Unione získate zároveň množstvo výhodných benefitov a zliav, ktoré sa týkajú zdravia aj vášho bežného života.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Pr článok

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto)
Vedci sú v strehu, toto sa ešte nestalo: Výsledky testov odhalili vážnu hrozbu
Medzi Christine Haycox a Hamzom Dridimom je až 34-ročný rozdiel!
Babička má muža mladšieho ako jej syn: Poviem vám, čo robíme spolu v posteli
László Solymos
Sólymos kritizuje rozhodnutie ministerstva: Kvôli čomu sa naťahujú s Tarabom? V ohrození je naša voda!
Here Gérard Depardieu.
Herca Depardieua čaká súd: Dve ženy ho obvinili z niečoho odporného
Sisa je pri manželovi v móde odvážnejšia.
Foto
Juraj Lelkes prekvapil: Povedal TO na plné ústa! Sise diktujem... Jeho odpoveď by ste nečakali
(ilustračné foto)
Strach narastá: Nakazili sa ľudia ZOMBIE vírusom?! Znepokojivé zistenia
Ilustračné foto
Expríslušník nemeckej armády sa priznal k špionáži pre Rusko: Hrozivé, k čomu mal prístup
Český prezident Petr Pavel.
Český prezident: Strely Taurus pre Ukrajinu význam majú, ale...
Zuzana a Vlasto oslávili rok od začiatku svojho podnikania.
Foto
Belohorcová po kauze s NEVEROU vracia úder: Smršť vykonštruovaných a vymyslených sr*čiek!
beautiful lonely sand beach during sunset.
Nech sa páči, toto sú najkrajšie pláže na svete: Európa sa môže pochváliť suverénnymi prvenstvami
Matka sa vydala za svoju dcéru (ilustračné foto).
Veľké zmeny v Česku: Homosexuálne partnerstvá dostanú väčšinu manželských práv
Orava
Na Orave namerali niečo zvláštne: Je toto normálne?! Extrémna zmena