Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
18.08.2023 08:00 | Správy
Špeciálny projekt

Ako sa mu to podarilo? Slafkovský prepašoval do Montrealu desiatky fliaš

Odchod slovenského hokejového útočníka Juraja Slafkovského do kanadského Montrealu bol poriadne dramatický.

Mladý Košičan si namiesto hokejovej výstroje, ktorú v príprave na novú sezónu bude určite potrebovať, do cestovnej tašky nabalil desiatky fliaš obľúbenej slovenskej minerálky. Personál na bratislavskom letisku sa nestačil čudovať, keď otvoril chladničku s nápojmi.

Takto nejako by sme v skratke mohli popísať najnovšiu spoluprácu talentovaného hokejistu Juraja Slafkovského a najväčšieho slovenského producenta minerálnych vôd BUDIŠ, a.s.. Ten sa po 17 rokoch rozhodol inovovať a osviežiť dizajn sklenených fliaš značky Budiš a zvýšiť tak ich prémiovosť. Hokejista, ktorý je najmladšou hokejovou legendou, sa tak stal novou tvárou minerálky s božskou chuťou.

Otvoriť galériu
Zdroj: BUDIŠ a. s.

Slovenská jednotka medzi minerálkami a draftová jednotka

Účinkovanie vo vtipnom spote zobral mladík rovnako profesionálne ako svoje hokejové aktivity. „Juraj prišiel na natáčanie perfektne pripravený, a navyše bol aj nesmierne ústretový k štábu a fanúšikom, ktorí ho na letisku spoznávali a chceli sa s ním odfotiť. Sme naozaj radi, že táto spolupráca posunie latku prémiovosti našej minerálky ešte o stupeň vyššie,“ poznamenal Juraj Slaninka, šéf nealko segmentu spoločnosti Budiš, a.s.. Spoluprácu si pochvaľuje aj vlaňajšia draftová jednotka NHL. Mladý hráč zapojil svoj zmysel pre humor, o čom sa budú môcť presvedčiť aj fanúšikovia v kampani na sociálnych sieťach. „Celé natáčanie bolo veľmi príjemné a dobre zorganizované. Prepojenie s najobľúbenejšou slovenskou minerálkou je pre mňa prirodzené, nakoľko ako aktívny športovec si musím dopĺňať minerály, ktoré počas tréningov stratím. Budiška je v tomto ideálna,“ vysvetľuje Juraj Slafkovský.

Otvoriť galériu
Zdroj: BUDIŠ a. s.

Zmeny v dizajne sklenenej fľaše

Novú tvár dostala nielen kampaň, ale aj sklenená fľaša božskej minerálky. Zástupcovia Budišu sa s dôverou obrátili na Olgoj Chorchoj, renomované české výtvarné štúdio. Pri tvorbe sa inšpirovali víziou fľaše chránenej drôtenou sieťkou, akú kedysi okolo vzácnych nádob vytvárali slovenskí drotári. Zmenou prešla aj etiketa, na jej dizajne pracovali grafickí dizajnéri rovnako úspešného a oceňovaného slovenského grafického štúdia Pergamen. Logo výrazne zjednodušili a písmo prekreslili, aby vyzdvihli typografické detaily. Nie náhodou sa značka Budiš stala aj produktovým partnerom prestížnej súťaže Národná cena za dizajn. Spoluprácou so Slovenským centrom dizajnu podporila lokálnu scénu talentovaných dizajnérov a predstavila sa so sklenenou fľašou v novom šate ako súčasť ich gala večera a sprievodných podujatí.

Otvoriť galériu
Zdroj: BUDIŠ a. s.

Svieža novinka pre všetkých zábavy chtivých

V talóne má značka ďalšiu skvelú a osviežujúcu novinku ideálnu pre slnečné letné dni. Výzva „Máš chuť baviť sa?“ a charakteristické gesto je hlavným mottom letnej kampane novinky z portfólia Budiš. Limonáda s prírodnou šťavou citrónov či pomarančov je v ich portfóliu historicky prvým nealko nápojom v plechovke a vďaka osviežujúcim príchutiam nemôže chýbať na žiadnej letnej párty. „Predstaveniu produktu predchádzal takmer dvojročný proces vývoja vlastných receptúr, testovania viac ako 50 rôznych vzoriek chutí a opäť sme nepodcenili ani samotný dizajn obalu,“ hovorí Juraj Slaninka, šéf nealko segmentu spoločnosti Budiš, a.s.. Tradičná slovenská značka tak prináša netradičnú sviežu chuť nealkoholického sýteného nápoja bez konzervantov a sladidiel, ktorú si zákazníci môžu vychutnať v 0,33 l praktických a ekologických plechovkách.

Otvoriť galériu
Zdroj: BUDIŠ a. s.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Špeciálny projekt

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Na snímke predseda vlády SR Robert Fico (Smer-SD) počas spoločného plenárneho rokovania s prezidentom Azerbajdžanu Ilhamom Alijevom v Baku.
Streľbu v Handlovej odsúdilo už aj Pobaltie: Brutálny a bezohľadný útok, píšu krajiny
Bývalý prezident Andrej Kiska.
Exprezident Andrej Kiska o atentáte na Roberta Fica: Je to ohavný čin! Premiérovi praje skoré uzdravenie
(ilustračné foto)
Muž útočil nožom na náhodných okoloidúcich: Bodal hlava nehlava! Polícia zakročila
Ministerka zdravotníctva SR Zuzana Dolinková (Hlas-SD).
Premiér je v rukách špičkového personálu, tvrdí ministerka zdravotníctva: Odkaz na operačnú sálu
Ilustračné foto
Poľsko rieši prípady hromadných požiarov po celej krajine: Mal v tom niekto prsty?
Na snímke minister vnútra SR Matúš Šutaj Eštok (Hlas-SD).
Sú ústavní činitelia, opozícia a médiá v bezpečí? Šutaj Eštok vysvetľuje, prídu zmeny v ochrane
Viktor Orbán.
Maďarsko je proti atentátu na premiéra: Ficovi praje skoré uzdravenie, strelcovi spravodlivý trest!
Poľská vláda ostala bez slov: Bol to pokus o vraždu! Všetci veria v ten najlepší scénar
Juraj v Handlovej postrelil premiéra Roberta Fica.
Foto
Šokujúci ATENTÁT na Roberta Fica: Chaos, stres a panika! Mrazivé detaily útoku
Na snímke minister vnútra SR Matúš Šutaj Eštok (Hlas-SD).
Aktualizované
Minister vnútra Šutaj Eštok: Na premiéra bol spáchaný atentát! Chce konať, TOTO plánuje urobiť
Slovensko – Poľsko ONLINE: Sledujte zápas MS v hokeji
Zdravotníci prevážajú na nosidlách postreleného predsedu vlády Roberta Fica do nemocnice v Banskej Bystrici 15. mája 2024.
Foto
NOVÉ informácie: Premiér je stále na operačnom stole! Jeho zdravotný stav je mimoriadne vážny