Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
14.06.2023 00:00 | Správy
Špeciálny projekt

Zažite nezabudnuteľnú dovolenku uprostred čarovnej prírody našich veľhôr

Leto plné slnka, vody a relaxu si môžete vychutnať v jednom z najväčších wellness centier vo Vysokých Tatrách. Čaká na vás množstvo výnimočných zážitkov.

Programy pre deti, oddych pre rodičov, skvelé jedlo pre všetkých, jednoducho malý kúsok raja, to je Kontakt wellness hotel**** na okraji majestátnych Vysokých Tatier v obci Stará Lesná. Obklopený nádhernou horskou prírodou je ideálnou voľbou pre relaxačné pobyty, rodinnú dovolenku, ale aj konferencie, školenia či teambuildingové podujatia.

Otvoriť galériu
Zdroj: Kontakt wellness hotel

Skvelý wellness

Najväčším lákadlom menšieho hotela s kapacitou do 90 hostí je wellness. Vitálny svet sa rozprestiera na ploche viac ako 1 000 m², preto si v ňom každý nájde svoje miesto. Zahrejte sa v tatranskej saune, vychutnajte si bylinkovú a mentolovú inhaláciu, osviežte pokožku v parnej saune a uvoľnite svaly v infrasaune. Relaxujte vo vírivke v interiérovej časti, alebo pod holým nebom na wellness terase. Osviežte sa drinkom z bohatej ponuky miešaných alkoholických i nealkoholických nápojov v jacuzzi bare. Poležte si v relaxačnej miestnosti, alebo na ležadlách okolo bazéna či vonku pri jazierku. Odbúrajte stres, vyčistite myseľ, zregenerujte telo a pripravte sa na nový aktívny reštart.

Hotel ponúka aj ďalšie služby pre zdravie a krásu. Unikátne salónne kúry, masáže, pílingy a špecializované ošetrenia tela i tváre. Vyskúšajte tiež exotické procedúry inšpirované ázijskou a japonskou tradíciou. Nechajte sa rozmaznávať a doprajte si potešenie a výnimočný relax v rukách skúsených terapeutov a s kvalitnou francúzskou kozmetikou Sothys.

Otvoriť galériu
Zdroj: Kontakt wellness hotel

Gastronomické zážitky

K blahodarnému oddychu neodmysliteľne patrí aj dobré jedlo. Profesionálny tím vedený šéfkuchárom pripravuje okrem tradičných slovenských jedál, wellness pokrmov a zahraničných špecialít aj novinky a sezónne delikatesy. Vychutnajte si pestrú ponuku bufetových raňajok a večerí, ale aj menu podľa jedálneho lístka kombinované s vínami z bohatej hotelovej vinotéky. Môžete tiež zažiť tradičnú grilovačku v štýlovom zrubovom altánku, alebo „live“ prípravu jedál priamo v hotelovej reštaurácii.

Otvoriť galériu
Zdroj: Kontakt wellness hotel

Aktívny relax

Nielen leňošenie znamená relaxovanie. Hotel ponúka viacero možností aj na športovanie. Zaplávajte si v priestrannom bazéne, a to už od ranných hodín, alebo si zacvičte vo fitness centre, ktoré je priamo v hoteli. A s priateľmi si môžete zahrať trebárs stolný tenis, biliard či bowling. Alebo vás zláka multifunkčné ihrisko, ktoré sa nachádza priamo pri hoteli? Umelý povrch, futbalové bránky, basketbalové koše a tenisová alebo volejbalová sieť vám ponúkajú priestor pre viacero športov. Deti sa zatiaľ môžu vyšantiť na vedľajšom detskom ihrisku.

Otvoriť galériu
Zdroj: Kontakt wellness hotel

Program na tohtoročné leto

Dospelí určite ocenia letné hudobné večery, a to nielen počas víkendov. Ak si vhodne naplánujete pobyt, v auguste zažijete hudobný večer so spevákom Lukášom Adamcom alebo vystúpenie muzikanta a speváka Ondreja Kandráča. Pre najmenších hostí sú pripravené popoludňajšie tematické animačné programy: Hľadanie pokladu v tatranskej džungli, neandertálske tanečné párty, pirátske boje s Pipi dlhou pančuchou, hľadanie pokladov na ostrove Kurekuredutov, výuka čarovania v Rokfortskej strednej škole, výroba magických odvarov a ďalšie.

Otvoriť galériu
Zdroj: Kontakt wellness hotel

Láka vás pestrá ponuka zážitkov?

Objednajte si letný pobyt v hoteli KONTAKT ešte dnes a získate zľavu až 30 %. Neriskujte zvýšenie cien alebo vypredanie preferovaného termínu. Pobyt si môžete rezervovať cez online rezervačný systém (www.hotelkontakt.sk) alebo telefonicky na 0902 868 768 či e-mailom na recepcii hotela: recepcia@hotelkontakt.sk.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Špeciálny projekt

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Foto
Atentát na Fica zasiahol aj bývalých hokejistov: Prajeme skoré uzdravenie, znelo zo štúdia MS!
Vedcovi pomohol k identifikácii malý most v pozadí.
Geologička tvrdí, že odhalila záhadu na portréte Mony Lisy: Zamysleli ste sa niekedy nad týmto detailom?
Na snímke policajti zatýkajú muža po streľbe na predsedu vlády Roberta Fica na výjazdovom rokovaní vlády v Handlovej v okrese Prievidza v stredu 15. mája 2024.
Foto
VIDEO Atentátnikovu manželku odviedla polícia: V jeho byte boli niekoľko hodín!
Na snímke predseda vlády SR Robert Fico (Smer-SD) počas spoločného plenárneho rokovania s prezidentom Azerbajdžanu Ilhamom Alijevom v Baku.
Streľbu v Handlovej odsúdilo už aj Pobaltie: Brutálny a bezohľadný útok, píšu krajiny
Bývalý prezident Andrej Kiska.
Exprezident Andrej Kiska o atentáte na Roberta Fica: Je to ohavný čin! Premiérovi praje skoré uzdravenie
(ilustračné foto)
Muž útočil nožom na náhodných okoloidúcich: Bodal hlava nehlava! Polícia zakročila
Ministerka zdravotníctva SR Zuzana Dolinková (Hlas-SD).
Premiér je v rukách špičkového personálu, tvrdí ministerka zdravotníctva: Odkaz na operačnú sálu
Ilustračné foto
Poľsko rieši prípady hromadných požiarov po celej krajine: Mal v tom niekto prsty?
Na snímke minister vnútra SR Matúš Šutaj Eštok (Hlas-SD).
Sú ústavní činitelia, opozícia a médiá v bezpečí? Šutaj Eštok vysvetľuje, prídu zmeny v ochrane
Viktor Orbán.
Maďarsko je proti atentátu na premiéra: Ficovi praje skoré uzdravenie, strelcovi spravodlivý trest!
Poľská vláda ostala bez slov: Bol to pokus o vraždu! Všetci veria v ten najlepší scénar
Juraj v Handlovej postrelil premiéra Roberta Fica.
Foto
Šokujúci ATENTÁT na Roberta Fica: Chaos, stres a panika! Mrazivé detaily útoku