Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
11.05.2023 00:00 | PR články
PR článok

Oáza pohodlia a profesionality? Penzión Pod zámkom v Bolerázi vás očarí

Už žiadne nekonečné hľadanie správneho priestoru pre vaše podujatia alebo relax. Našli sme ho za vás. Toto miesto splní všetky predstavy o dokonalom ubytovaní.

Je to tak. Ak organizujete svadbu, oslavu, teambuilding či inú spoločenskú udalosť, chcete, aby bolo všetko perfektné. Alfou a omegou je vybrať ideálne miesto. No už len nájsť priestor, ktorý je atraktívny, kde ústretovo a profesionálne splnia všetky vaše požiadavky, kde majú hostia súkromie a k dispozícii rôzne aktivity na spestrenie programu, môže byť poriadna fuška. My však také miesto poznáme. V Penzióne Pod zámkom v Boleráze nájdete toto všetko pod jednou strechou.

Otvoriť galériu
Penzión Pod zámkom
Zdroj: ⓒ Marek Hajkovský

Svadby ako z rozprávky

V spoločenskej miestnosti penziónu neďaleko Trnavy sa pohodlne usadí až 65 osôb, ktorí si môžu vychutnať aj idylickú vonkajšiu terasu a plné súkromie vďaka uzavretému dvoru. To robí z Penziónu Pod zámkom v Boleráze ideálne miesto pre vaše svadby či oslavy. Profesionálny personál zabezpečí nielen dokonalý catering či úchvatnú výzdobu, ale prevezme celú organizáciu vášho veľkého dňa tak, aby sa stal naozaj nezabudnuteľným. Aby ste vy aj vaši hostia mohli nerušene oslavovať lásku.

Otvoriť galériu
Penzión Pod zámkom
Zdroj: ⓒ Marek Hajkovský

Profesionálne zázemie

Nie sú to však iba rodinné posedenia, oslavy či svadby, čo dokážu v penzióne zabezpečiť. Mnoho hostí uchvátila aj profesionalita, s akou sa tu stretávajú pri organizovaní firemných akcií, teambuildingov či seminárov. Nájdete tu kvalitné zázemie v podobe spoľahlivého premietacieho zariadenia a ďalšej techniky, ochotného personálu, ale aj chutného občerstvenia pre účastníkov podujatia. K dispozícii vám bude okrem veľkej miestnosti aj menší útulný salónik a ďalšie vnútorné priestory s celkovou kapacitou až 80 ľudí.

Otvoriť galériu
Penzión Pod zámkom
Zdroj: ⓒ Marek Hajkovský

Ako v bavlnke

V Penzióne Pod zámkom nájde pohodlné ubytovanie v klimatizovaných izbách až 33 osôb. Nezáleží na tom, či potrebujete ubytovať svadobčanov z opačnej strany republiky alebo biznis partnerov zo zahraničia. Penzión ponúka špičkové ubytovanie pre každého, kto si potrpí na maximálny komfort. A to nie je všetko. Pobyt si môžete spríjemniť moderne vybaveným bowlingom, ktorý utuží všetky vaše priateľstvá, alebo biliardom či dobiť baterky v neďalekom fitness centre. Ak milujete turistiku alebo cykloturistiku, Penzión Pod zámkom je ideálnym miestom, odkiaľ môžete podnikať menšie či väčšie výpravy do malebných Malých Karpát. Za zmienku stojí aj pokojná atmosféra pri vodnej nádrži Boleráz a v blízkosti nájdete aj očarujúce historické pamiatky ako Smolenický zámok či hrad Červený Kameň.

Otvoriť galériu
Penzión Pod zámkom
Zdroj: ⓒ Marek Hajkovský

Nezabudnuteľná gastronómia

Povestnou čerešničkou na torte je vychytená gastronómia. Penzión pri Trnave okrem perfektných raňajok či denného menu ponúka aj chuťovky z tradičnej domácej kuchyne. Široká ponuka nápojov, chutné pivko a tie najkvalitnejšie vínka z prestížnej Malokarpatskej vínnej oblasti sú samozrejmosťou. Tak už viete, kde sa o vás a vašich hostí postarajú ako v bavlnke?

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Pr článok

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Julija Navaľná, vdova po ruskom opozičnom politikovi Alexejovi Navaľnom, prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií 19. apríla 2024 v nemeckom Gmund am Tegernsee.
Obrovská pocta: Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií, slová do boja
Americký občan Russell Bentley bol zabitý v Moskvou okupovanom východoukrajinskom meste Doneck.
Američania smútia! Ich občan bojoval na strane proruských separatistov: V Donecku ho zabili
Close up focus on female mixed race palm hand showing stop sign, serious african american woman protesting against bullying in society, sexual or racial discrimination, denying family abuse indoors.
Tento štát chce zrušiť zákon, ktorý bráni mrzačeniu žien: Akú to bude mať dohru?
Wind Power Generator
Holanďania si posvietia na veterné turbíny: Nastavia kamery, toto chcú zistiť
Foto
Fantastická správa pre slovenskú reprezentáciu: Záujem o MS v Česku potvrdil ďalší NHL hráč!
Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Harry dostal poriadny náklad: Kedysi niečo znamenal, teraz... Uf, toto tak ľahko nepredýcha
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!