Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
29.01.2023 07:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Eva Máziková v úprimnom rozhovore: Hejterov si musíte zaslúžiť! Viem, kedy treba byť ticho

Speváčka Eva Máziková (73) sa so svojím manželom zoznámila v roku 1973. Odvtedy im to funguje, i keď s častými hádkami, ktoré vraj vo vyššom veku ustávajú. Všetkým ženám odkazuje, že vydajom sa to nekončí, ale snaha a práca na vzťahu sa iba začínajú!

Ale vraj idete vydať aj nový album.

Nie je to album, je to iba USB stick, ktorý si môžete prehrať kdekoľvek. Sú to staršie pesničky mojich kolegov, ktoré sa mi veľmi páčia. Nie­ktorí už medzi nami nie sú, ale niektorí ešte žijú. Lebo tu nejde o spevákov, že niekoho akoby uprednostním a niekoho nie. Tu ide o ich pesničky, ktoré ďalej žijú. Ale, samozrejme, v novom kabáte, v novom aranžmáne. A musím povedať, že keď som počula originály a potom tú svoju verziu, tak som si povedala: „No teda, veď moja je lepšia!“ No lebo je to už v modernejšom prevedení. Z toho sa veľmi teším a na koncertoch majú veľký úspech. Ľudia texty poznajú lepšie ako ja a z toho sa vždy smejeme. (smiech) Jasné, že by som ešte chcela nahrať aj svoje vlastné piesne ako Iná žena, ale ja verím, že mám toho ešte stále veľa pred sebou. Čas síce beží, ale ja som ešte stále tu a verím, že ešte toho veľa stihnem. Baví ma to.

Dôležité je mať aj fanúšikovskú základňu.

Tú, našťastie, mám, o čom sa presvedčím vždy nielen na koncertoch, ale aj keď len idem po ulici. A čo je úžasné, mám mladých fanúšikov. Neviem, čím to je, či tým, že nakrúcam aj nejaké filmy, ale keď sa so mnou rozprávajú, tak majú radi, že som žartovná. Nielen starší ľudia, ale aj mladí za mnou vždy prídu porozprávať sa. Páči sa im, že idem s dobou, a to je asi pravda, že ak človek ide s dobou, tak ostane aj v hlave mladý. Samozrejme, teraz je aj iná reč, mladí ľudia majú nové slová, tie sa treba naučiť, pretože inak nie ste „up to date“. Ale mňa to veľmi baví, mne sa to páči, takže prečo by som mala skončiť? Ja chcem ísť ešte ďalej.

 

Veď vy si aj na instagram robíte sama videá.

Áno, sama. Veď iba stlačím gombík, nakrútim a pošlem. Neviem toho až tak veľa, hoci to tak možno navonok vyzerá. Moje kamarátky sú asi aj lepšie, ale aj ja sa snažím stále učiť. Veľa mi pomáhajú môj manžel a manažér. Ale musím sa snažiť aj sama, pretože ak tu náhodou chlapci nebudú, tak čo budem robiť?

 

Stretávate sa aj s neprajníkmi?

Nemám rada hejterov, ale samozrejme, že sa s nimi stretávam. Musím si ich zaslúžiť. Viete, to je tak: čím ste lepší, tým viac hejterov máte. Mne sa páči, keď je kritika konštruktívna a dobrá. Ale ak to smeruje k urážaniu a podobne, to sa mi už nepáči. S tým má však problém celý svet - či muži, či ženy. Ženy, myslím si, o niečo viac. Taká je doba, treba to ideálne nejako zmeniť. Možno Elon Musk niečo vymyslí a nielen autíčka bude vyrábať.

 

Spomínate si na hejt, ktorý vám pokazil náladu aj na niekoľko dní?

Určite áno, ale už je tak ďaleko za mnou, že si ani nespomínam. Určite ma niekto neraz takto urazil, ale ja si vždy poviem, že veď ma nepozná, a tiež, že ktovie, aké má on sám vo svojom živote a so sebou problémy. Takže hádžem to za seba, akýkoľvek podobný hejt a nálada z neho trvá maximálne tri dni. Prvý deň som nahnevaná, druhý deň sa sama seba pýtam, či to viem nejako riešiť, a na tretí deň je to za mnou. Inak sa to nedá.

späť pokračovanie
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas Nedeľa, Karolína Jančošková

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Neďaleko Bratislavy vykradli bankomat! Na mieste zasahuje polícia
S Aňou sa dojatý Mário stretol v Piešťanoch.
Mário s leukémiou prišiel o zuby: Onkopacientka Aňa chce mladíkovi vrátiť úsmev!
Na snímke severokórejský vodca Kim Čong-un
Kim Čong-un testoval smrtiacu mašinériu! Pohrozil vojnou: Slová, z ktorých ide strach
Telo muža bolo nájdené 14. apríla.
Brutálna vražda Roberta († 47): Andrea ho mala bodnúť priamo do srdca! Prekvapivé tvrdenia obvinenej
Andorra
Extrémny bič na cudzincov: Za neovládanie jazyka dostanú pokutu!
Eva si mala sama zobrať život.
Foto
Krásnu Evu († 22) našli doma obesenú: Smutný nález pri tele! Čo sa dialo pred jej smrťou?
vojak
„Zmrazí“ sa vojna na Ukrajine? Exminister varuje, môže to mať katastrofálne následky!
Belindin partner už má pre Bellu aj dres s číslom 24, teda rok, keď sa narodila.
Benčičovej slovenský snúbenec: Ako to vyzerá so svadbou?
Grécky premiér Kyriakos Mitsotakis.
Grécky premiér s týmto Ukrajine nepomôže: Nezaberie ani nátlak! O čo ide?
Bratislava (ilustračné foto)
Váš Tip
Bratislava má ďalšiu národnú kultúrnu pamiatku: Je ňou TENTO chátrajúci objekt! Mesto ho plánuje obnoviť
A shot of a young woman standing outdoors with her arms outstretched
Po 10 dňoch prichádza ZMENA: Takéto počasie si pre nás prichystal víkend!
Na archívnej snímke z 8. júla 2018 osobný vlak, ktorý sa vykoľajil v provincii Tekirdag,
Hrozivá nehoda vlaku po sebe zanechala 25 mŕtvych: Dočkajú sa pozostalí spravodlivosti?!