Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
09.11.2022 08:00 | Správy
Špeciálny projekt

Panta Rhei otvorilo najmodernejšie kníhkupectvo

Viac ako 200-metrový rad na podpis Mechanika, čarodejnícky večer, divadielko pre deti a ďalšie eventy otvorili nové Panta Rhei v bratislavskom Auparku.

Aupark má nové knižné kráľovstvo. Kníhkupectvo Panta Rhei dostalo v Auparku nielen nové miesto (v blízkosti predajne NAY), ale aj úplne nový a moderný vzhľad. Sieť kníhkupectiev Panta Rhei v rámci tohto bratislavského nákupného centra presunula a zmodernizovala svoju predajňu. Koncept nového kníhkupectva dáva na prvé miesto zákazníka a jeho príjemný pocit z času stráveného medzi knihami. Okrem nich tú zákazník nájde aj bohatú ponuku hračiek, spoločenských hier, diárov, písacích potrieb. V novom modernom šate sa okrem kníhkupectva predstaví aj kaviareň Café Dias.

Okrem úžasného moderného priestoru každému návštevníkovi hneď po vstupe udrie do očí ďalšia novinka, ktorá na Slovensku nemá páru. V samom srdci predajne sa totiž nachádza javisko určené na diskusie, koncerty alebo divadelné predstavenia pre deti. Diváci si tieto podujatia budú môcť vychutnať z hľadiska, ktoré je tiež unikátom na slovenské pomery.

Otvoriť galériu

„Na to, čo sa nám podarilo v krátkom čase vytvoriť v Auparku, sme hrdí. Je tu nové moderné kníhkupectvo, ktoré ponúka desaťtisíce kníh, ale aj neknižný tovar, ako sú hračky, spoločenské hry, hudobné nosiče, diáre a mnoho ďalšieho. Je to prvé kníhkupectvo na Slovensku, ktoré má priamo vo svojom strede javisko aj hľadisko. Už samozrejmosťou je kaviareň Cafe Dias, ktorá takisto dostala nový dizajn a už prvé dni naznačujú, že hosťom sa páči,“ hovorí generálny riaditeľ Panta Rhei Michal Rajter.

Kníhkupectvo slávnostným prestrihnutím pásky, pred zrakmi viac ako stovky pozvaných hostí, v piatok otvorila pätica hercov, ktorá sa s Panta Rhei podieľa na výrobe relácie Kniha dňa, menovite Ján Gallovič, Kristína Tormová, Bibiana Ondrejková, Martin Kaprálik a Juraj Bača. Pomocnú ruku im podali generálny riaditeľ Panta Rhei Michal Rajter a zakladateľ spoločnosti Ladislav Bödők s hudobným sprievodom skupiny David Szabó Quartet.

Otvoriť galériu

Vyvrcholením bohatého programu otváracieho víkendu bola okrem oficiálneho otvorenia aj diskusia a autogramiáda autora úspešnej knihy z prostredia Formuly 1 Mechanik Marca Priestleyho. Jeho diskusia s komentátorom F1 Števom Eiselem prilákala v sobotu do Auparku viac ako 1000 fanúšikov. „V živote som za jeden deň nepodpísal viac kníh ako dnes. Spoločne s fotografiami a podpis kartami to bolo viac ako 1000 podpisov. Ďakujem všetkým fanúšikom zo Slovenska, ale i Česka, že prišli a že trpezlivo čakali na autogram,“ povedal po evente, ktorý trval takmer 4 hodiny Marc Priestley.

Okrem formulového „šialenstva“, ktoré z autogramiády Mechanika vytvorilo najväčší knižný event uplynulého roka, bolo počas otváracieho víkendu na programe aj Divadlo na hojdačke, diskusia s Braňom Jobusom, VIP nákupy, Čarodejnícky večer s Harry Potter kvízom, Pokémon swap a stretnutie knižných influencerov.

Otvoriť galériu

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Špeciálny projekt

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Na snímke predseda vlády SR Robert Fico (Smer-SD) počas spoločného plenárneho rokovania s prezidentom Azerbajdžanu Ilhamom Alijevom v Baku.
Streľbu v Handlovej odsúdilo už aj Pobaltie: Brutálny a bezohľadný útok, píšu krajiny
Bývalý prezident Andrej Kiska.
Exprezident Andrej Kiska o atentáte na Roberta Fica: Je to ohavný čin! Premiérovi praje skoré uzdravenie
(ilustračné foto)
Muž útočil nožom na náhodných okoloidúcich: Bodal hlava nehlava! Polícia zakročila
Ministerka zdravotníctva SR Zuzana Dolinková (Hlas-SD).
Premiér je v rukách špičkového personálu, tvrdí ministerka zdravotníctva: Odkaz na operačnú sálu
Ilustračné foto
Poľsko rieši prípady hromadných požiarov po celej krajine: Mal v tom niekto prsty?
Na snímke minister vnútra SR Matúš Šutaj Eštok (Hlas-SD).
Sú ústavní činitelia, opozícia a médiá v bezpečí? Šutaj Eštok vysvetľuje, prídu zmeny v ochrane
Viktor Orbán.
Maďarsko je proti atentátu na premiéra: Ficovi praje skoré uzdravenie, strelcovi spravodlivý trest!
Poľská vláda ostala bez slov: Bol to pokus o vraždu! Všetci veria v ten najlepší scénar
Juraj v Handlovej postrelil premiéra Roberta Fica.
Foto
Šokujúci ATENTÁT na Roberta Fica: Chaos, stres a panika! Mrazivé detaily útoku
Na snímke minister vnútra SR Matúš Šutaj Eštok (Hlas-SD).
Aktualizované
Minister vnútra Šutaj Eštok: Na premiéra bol spáchaný atentát! Chce konať, TOTO plánuje urobiť
Slovensko – Poľsko ONLINE: Sledujte zápas MS v hokeji
Zdravotníci prevážajú na nosidlách postreleného predsedu vlády Roberta Fica do nemocnice v Banskej Bystrici 15. mája 2024.
Foto
NOVÉ informácie: Premiér je stále na operačnom stole! Jeho zdravotný stav je mimoriadne vážny