Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
Video

Šokujúce vyčíňanie košického poslanca má dohru: Alkohol, obťažovanie aj močenie na verejnosti!

Poslanecký prieskum sa skončí trestným oznámením! Staronový mestský a miestny poslanec Michal Djordjevič (39), ktorý neúspešne kandidoval na starostu a župného poslanca, v Košiciach poriadne vystrájal.

Pod parou sa motal po centre Košíc, obťažoval ženu, rozkopal kôš a na videu, ktoré toto všetko zachytáva, na záver aj močí... A to sľúbil čistotu a bezpečnosť v meste.

Djordjevič si zbytočne vyrobil hanbu, spôsobil pohoršenie a má navyše poťahovačky s políciou! "Vezie sa to s ním už dlhšie. Spal v parku a mal som z neho desivý pocit. Venčil som psa a ľudia ma upozornili, že poslanec na ulici vyvádza. Incident mal už v bare, odkiaľ ho musela vyviesť SBS-ka, pričom nedokázal ani sám stáť na rovných. Potom rozkopal kôš, obťažoval ženu a na konci močil pred obchodom. Strašné! Zavolal som naňho aj policajtov a určite podám trestné oznámenie," povedal staronový starosta Stého mesta Igor Petrovčik, podľa ktorého previnilec totálne zdegradoval pozíciu poslanca a jeho správaním sa bude musieť zaoberať etická komisia.

"Dúfam, že odstúpi sám a nebude ho k tomu treba vyzývať," dodal Petrovčik. Nový Čas oslovil už po opici aj M. Djordjeviča, ktorý reagoval takto: "Bol som to ja, opil som sa. Bol som v strese, v lete odo mňa odišla partnerka a tiež som len človek. Čo sú to však za ľudia, ktorí ma natáčali namiesto toho, aby zavolali taxík a naložili ma do auta? Za svoje konanie sa ospravedlňujem."

Aj to sa stalo...

Košický mestský i miestny poslanec Michal Djordjevič si pred dvoma rokmi v lete spravil hanbu na celé mesto. Košičania ho odfotili v nezávideniahodnej situácii na Námestí Ladislava Novomestského. Podľa svedkov ho tam našli ležať spiaceho na zemi. Keďže sa nehýbal, privolali dokonca aj záchranárov, ktorí muža prišli ratovať. Len pred mesiacom predtým uniklo na verejnosť video muža, ktorý močí na parkovisku v centre mesta v skorých ranných hodinách. Hlasy ľudí v zázname akcentujú meno poslanca Michala Djordjeviča v štýle prezývky. Djordjevič sa vtedy v reakcii k medializovanému videozáznamu pre Nový Čas vyjadril slovami, že si nepamätá, žeby daný skutok vykonával...

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: kz, © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Unrecognizable young female doctor comforting unrecognizable older female patient
Predčasné úmrtie si môžete spôsobiť sami: Ak sa správate TAKTO, prestaňte s tým!
Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj (vpravo) oceňuje vojakov počas návštevy ukrajinskej 110. mechanizovanej brigády v Avdijivke na Ukrajine 29. decembra 2023.
Nečakané rozhodnutie prezidenta Zelenského: Na tomto mieste sa neobjaví! Môže za to kritická situácia?
Niekdajšia hviezda erotickej relácie Láskanie Andrea Ušiaková po 25 rokoch.
Foto
Ušiaková z Láskania po 25 rokoch: Kam zmizla učiteľka sexu? TAKTO teraz žije
Businessman and files
V Kysuckom Novom Meste vznikne nová výrobňa priemyselných batérií: Zamestná 90 ľudí
(ilustračné foto)
TOTO u predčasniatka rodičia nemôžu zanedbať: Pozor, začať nemôžete hneď
Ruský prezident Vladimir Putin.
Putinove slová pred návštevou Pekingu vyvolávajú vlnu otázok: Týkajú sa Ukrajiny!
(ilustračné foto).
Krvavé následky nepokojov: Jedna obeť, desiatky zadržaných! Miestni separatisti zúria
(ilustr. foto)
Žena pochovávala mŕtveho otca: Otvorila sa rakva a... To snáď nie! Mrazivé odhalenie
Hudáček po tom lieta ako drak: TOTO si počas zápasu dávajú slovenskí hokejisti pod nos!
Hoci ich zväčša vidíme v oblekoch a kravatách, aj politici sa vedia hodiť do športového.
Foto
Šampionát spojil koaličných a opozičných politikov: Takto fandíme našim hokejistom! Kto je ich obľúbenec?
(ilustračné foto)
Váš Tip
V Trenčíne pred vyše rokom vysadili symbolickú lipu: Zaplačete, ako dopadla!
(ilustračné foto)
Policajné cvičenie v Dubnici nad Váhom: Pozor, doprava bude obmedzená!