Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
06.10.2022 00:00 | PR články
PR článok

Toto je koniec obezity na svete! Traja mladí hrdinskí vedci zachránia ľudstvo pred obezitou ZADARMO

Celý svet medicíny kričí o úžasných úspechoch mladých géniov. Toto sú traja najtalentovanejší študenti na svete. Mladí vedci spojili svoje sily a uskutočnili historickú revolúciu v boji za ľudské zdravie.

Otvoriť galériu

Otvoriť galériu

Otvoriť galériu

Ich vynález spaľuje všetko tukové tkanivo u každého. Dôležité: úplne bezpečne a bez zmeny stravy a životného štýlu. Táto metóda zaručuje schudnutie rýchlosťou 10 kg za 2 týždne. - Jednoducho sme urobili to, čo medicína môže a mala povinnosť urobiť pred 45 rokmi - komentovali mladí géniovia. Vďaka ich objavu už 27 000 občanov Singapuru, Argentíny a Japonska schudlo 10, 20, 40, 80 a viac kg. Čas pre Slovensko!

PREČÍTAJTE SI ĎALŠIE INFORMÁCIE.

1. ktorá je mladou slovenskou dievčinou, ktorá sa podieľala na objavení lieku proti nadváhe a dnes je našou národnou pýchou
2. čoho sa dopustil prezident amerického farmaceutického koncernu, že ho singapurský súd odsúdil na bičovanie
3. a aké podmienky musia byť splnené, aby ste mohli využiť liečbu a zbaviť sa nadváhy prakticky zadarmo!

Ľudia, prestaňte už s tým cvičením a diétami - mladí géniovia vyzývajú

Táto revolučná liečba bola zabalená do podoby malej náplasti, ktorú možno skryť pod oblečenie. Napriek malej veľkosti náplasti dokáže vzorec prekonať aj 100 kg nadváhy. To je dôkaz, že príroda je všemocná! Áno, príroda. Treba jasne zdôrazniť, že kúra pozostáva len z rastlinných výťažkov.
- Aby ľudia schudli, držia drakonické diéty alebo mučia svoje telo cvičením. To všetko je neúčinné a zdraviu škodlivé. Skutočný liek proti nadváhe je už po stáročia dostupný v rastlinách. Tieto rastliny pokojne rástli na Zemi a čakali len na to, kým si ich niekto konečne všimne. Stačilo ich len spojiť a nechať pôsobiť - hovoria mladí géniovia.

Otvoriť galériu
Zdroj: Pr článok

Naša Anna je vedkyňa číslo 1 na svete!

Anna Čolková, ktorej vďačíme za vynález lieku proti nadváhe, pochádza z Trnavy. Narodila sa 14. marca, teda v rovnaký deň ako svetoznámy vedec a nositeľ Nobelovej ceny Albert Einstein! Jej rodičia odo dňa jej narodenia tušili, že toto dievča dobyje svet vedy. A ani trochu sa nemýlili.

Anna sa naučila základy matematiky, keď mala 4 roky. Vo veku 12 rokov napísala maturitné vysvedčenie. Prvé štúdium ukončila, keď mala len 15 rokov. Je skromná, ale jej myseľ je ostrá ako britva. Výsledky jej vedeckej práce boli použité v najnovšej sonde, ktorá poletí na Mars. Presne tak, toto sú veci, ktoré robia schopní ľudia. A tu v Spojenom kráľovstve.

Anninou najväčšou vášňou bola vždy medicína, v ktorej čoskoro dokončí doktorát. Opýtali sme sa Anny, prečo sa so svojimi kolegami z lekárskeho štúdia rozhodla vymyslieť spôsob boja proti obezite.

"Moja babička zomrela na nadváhu"

Moja stará mama dostala cukrovku kvôli nadváhe a odišla z tohto sveta príliš skoro. Diego prišiel o otca, keď mal 7 rokov. Dôvod? Infarkt spôsobený nadváhou! Keiichirō má nadváhu dedičnú a jeho rodina trpí vysokým krvným tlakom a nebezpečne vysokou hladinou cholesterolu. Faktom je, že nadváha skracuje život ľudí v priemere o 12 rokov...
Dnešná medicína, pokračuje Anna, si dokáže poradiť s chrípkou, chronickou bolesťou alebo inými chorobami, ale s obezitou nič nezmôže? To je šialenstvo! No nežijeme v stredoveku. Veda má dnes neobmedzené možnosti. Bol najvyšší čas nájsť liek na obezitu.

Keď sme profesorom predstavili predmet nášho výskumu, pokrútili hlavami. Varovali nás pred farmaceutickými spoločnosťami...

Farmaceutickým spoločnostiam sa oplatí, aby ľudia boli tuční

Farmaceutické spoločnosti zarábajú na tom, že ľudia majú nadváhu. Obezita spôsobuje choroby. Ateroskleróza, hypertenzia, cukrovka - to je len niekoľko zo stoviek chorôb spôsobených nadváhou. Tieto choroby si vyžadujú liečbu. Liečba si vyžaduje lieky.
Vynález účinného lieku na nadváhu takmer určite povedie k bankrotu farmaceutických spoločností, ktoré vyrábajú lieky na hypertenziu, aterosklerózu, cukrovku, cholesterol, bolesti kĺbov a mnohé ďalšie...
Pre nás je to dokonalá pomsta za chamtivosť a aroganciu - priznáva rozhorčená Anna - a predovšetkým veľká radosť z toho, že naša tvrdá práca prinesie ľudstvu úžitok a oslobodí ho od nočnej mory nadváhy. Umožní to obnoviť zdravie a žiť dlhšie!

Dlhé mesiace tvrdo pracovali

Po 17 mesiacoch laboratórneho výskumu a klinických testov sme dosiahli nemožné! Vynašli sme kombináciu rastlinných zložiek, ktoré raz a navždy zničia nadváhu jedným ťahom. Potrebovali sme už len preukázať účinnosť a bezpečnosť. Našu kúru a dokumentáciu sme poslali na testovanie do 7 výskumných centier v Ázii, Európe a USA. Vedecký svet o nás začal hovoriť. Účinnosť našej liečby bola nepochybne potvrdená. Už počas testov 9 000 ľudí úspešne a bezpečne schudlo. Naše telefóny neustále zvonili! Dostávali sme gratulácie od svetoznámych vedcov. Veľmi sme sa na to tešili.

Vzrušujúce zoštíhľujúce účinky

Zoštíhľujúcu kúru, ktorú vynašli mladí géniovia, využilo 27 000 žien a mužov vo veku od 18 do 98 rokov. Všetci úspešne schudli na správnu hmotnosť. U žiadneho z týchto subjektov sa nevyskytli vedľajšie účinky. - Naša liečba je 100 % prírodná, neinterferuje so žiadnymi liekmi a nespôsobuje alergie - vysvetľuje Anna.

Zdokumentované účinky liečby hovoria samy za seba: Každý, kto chce schudnúť, ho môže použiť...

1. schudnúť 10 kg za 2 týždne - a bezpečne pokračovať v liečbe, kým sa nedosiahne požadovaná hmotnosť.
2. nemusí sa zaoberať diétami a tréningom - pri liečbe nie je potrebné meniť stravovacie návyky ani fyzicky cvičiť
3. znižuje riziko závažných ochorení: aterosklerózy, cukrovky, degenerácie kĺbov, ako aj srdcového infarktu, mŕtvice
4. raz a navždy zablokuje jojo efekt - je to spôsobené tým, že telo resetuje svoju tukovú pamäť a prestane ukladať kalórie
5. 5-krát zvyšuje hladinu energie a svalovú silu - vďaka tomu zvyšuje produkciu hormónov šťastia, ktoré zabezpečujú dobrú náladu a nadšenie každý deň!

PODROBNOSTI O FUNGOVANÍ TERMÍNU PRE MLADÝCH VÝSKUMNÝCH PRACOVNÍKOV SÚ OPÍSANÉ NA STRÁNKE, NA KTORÚ JE ODKAZ UVEDENÝ NA KONCI ČLÁNKU.

Ľudia, ktorí už liečbu využili, nám píšu poďakovanie. Niektorí z nich dosiahli pôsobivé výsledky a stratili viac ako 100 kg nadváhy. Všetci sú v dobrom zdravotnom stave a vyzerajú atraktívne. Podarilo sa im vytvoriť šťastný vzťah, získať povýšenie v práci. Vrátili sa k starým radostiam, ktorých sa vzdali kvôli hanbe z nadváhy, napríklad k obyčajnému opaľovaniu na pláži alebo návšteve bazéna...

Otvoriť galériu

Ženy často píšu, že sa konečne môžu pekne obliekať a nikto sa im nesmeje, že sú "tučné". Je veľmi smutné, že nadváha spôsobuje sociálne vylúčenie. Oveľa radšej pomáhame ľuďom získať šťastný život - hovorí Anna hrdo.

Každý Brit môže schudnúť 10, 30, 50, 80 a viac kg bez toho, aby opustil svoj domov!

Liečba sa už môže používať v Spojenom kráľovstve. Záujem je obrovský, preto sa na internete masovo objavujú falzifikáty. Iba na nižšie uvedenej webovej stránke môžete získať pôvodnú liečbu s plnou zárukou účinnosti. A nielen to, pretože vďaka úsiliu Anny Čolkovej ...

Každý občan SR môže získať liečbu v rámci spolufinancovania až o 50 %!

Treba dodať, že mladí vedci sa vzdávajú svojej rezervy.

Ak chcete využiť túto liečbu a zbaviť sa nadváhy, kliknite TU >>

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Pr článok

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Maratón s vínom
Foto
Šialenec na maratóne zvolil netradičnú taktiku: Prechľastal sa až do cieľa! Odpadnete, ako to skončilo
Archaeology: a thin layer stripping.One of the stages of excavation
Budeme prepisovať učebnice? Veľký objav vedcov: Zaujímavé, čo zistili o Platónovi
Foto
Ďalšia trpká rana pre Attilu Végha: Spoluprácu s ním ukončil už tretí sponzor!
Spajsky na párty zaspievali a zatancovali hosťom svoju pieseň Stop.
Foto
Divoká oslava 50-ky Victorie Beckham: Žúr so Spice Girls! FOTO, čo prinútila manžela spraviť
Hannah nemohla uveriť tomu, že na svet privedie 4 detičky.
Foto
Bruneta porodila 4 deti, dychberúce zistenie pred zákrokom: To snáď nie je možné!
Generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg.
Šéf NATO bez okolkov: Žijeme v najnebezpečnejšom svete! Vojaci Aliancie vysielajú správu
Tlaková níž Daniel vlani v septembri v nevídanej intenzite zasiahla Grécko.
Gréci sa stále spamätávajú po ničivých povodniach: Všetko spočítali, koľko ich bude stáť obnova?
(ilustračná foto)
Francúzsko čaká ťažká skúška: V leteckej doprave štrajkujú, musia sa pripraviť na komplikácie
Fínsky prezident Alexander Stubb.
Fínsky prezident na plné ústa: Po vstupe do NATO stojíme na frontovej línii, tvrdí
Jozef má najmilších podnájomníkov.
Váš Tip
Roztomilejších podnájomníkov nemá nikto: Jozef ich objavil rovno pred domom, pozrite sa aj vy!
Tanečné páry sú už na nedeľu večer pripravené. Na snímke Vilém Šír a Tina.
Foto
Tina odchádza z Let’s Dance: Je za tým TOTO?! Speváčka bojovala s vážnym problémom
(ilustračná foto)
Aktualizované
Čo keby boli voľby do Európskeho parlamentu teraz? Prieskum ukazuje: Takto by mohli dopadnúť